Ssang sohbet köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,889
Ynt: Ssang sohbet köşesi

zokametre' Alıntı:
actyons sport kullanan arkadaşlar merhaba,

ben de iki aydır 2010 actyon sport 4x2 kullanıyorum.Aracımdan memnunum.ancak,yoldaki kasis ce cukurların üzerinden gecerken sarsıntı ve darbeler araçta çok hissediliyor.Sanırım bu araçlar yük taşımaya yönelik olduğundan amortisörleri çok sert.Yük dışı özel kullannan arkadaşlar,acaba amortisörlerde herhangi bir işlem yapılarak daha yumşak olmaları ve darbe emicilik özellikleri arttırılabilir mi ?
Bu konuda bilgi ve tecrübesi olanlar , ne dersiniz ?

Actyon Sports kullanıyorum

Tam tersi süspansiyonları harika sarsıntı C sınıfı araçlara göre daha da az

Acaba aracınızdaki jantlar mı çok büyük ve kasıyor...

Etiketler

rottweiler' Alıntı:
Actyon Sports kullanıyorum

Tam tersi süspansiyonları harika sarsıntı C sınıfı araçlara göre daha da az

Acaba aracınızdaki jantlar mı çok büyük ve kasıyor...

araçta 16 cant var ,lastikler 255 AT . servise gidip bir sormak lazım.

sabri yucel' Alıntı:
Lastik havaları fazlaysa ondanda yapabilir ... 34 & 36 olmali havalar

lastik havası 30 diye biliyorum,yarın bir kontrol edeyim bakalım.

benim lastikler beton ve kilit taşlı zeminde manevra yapınca siyah iz bırakıyor,neden acaba ?

lastikten anlayan arkadaşlar benim aracta 225/75/16 lastik var ve yenilenme vakti geldi.acaba 245/70/16 taksam nasıl olur.kısa sürede karar verip almam gerek acele cevaplarınız bekliyorum

Benm Aracda 245 vardı lassa competus her hangi bir sorun olmuyor arac bir kaç cm daha yükseliyor ...su an 265 lastik takılı

gezenbilir ailesinin ve tum arkadasların kadir gecesini kutlar hayırlara vesile olmasını yaratandan dilerim.

herkese iyi bayramlar dilerim.

---------------------------- Bayramınız kutlu olsun.-------------------------------------------------

Merhaba,
bir süredir forumun ve özellikle de Ssangyong araçların takipçisiyim. Ben de yakın bir zamanda Actyon Sports almayı düşünmekteyim. sahibinden.com'da aşağıdaki linkteki araca rastladım, aracı satan kişi Actyon Sports'unun otomobil geçtiğini söylüyor. Böyle birşey mümkün mü? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirlerse sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-turkiyede-tek-otomobil-89423829/detay

Teşekkürler.

chapi' Alıntı:
Merhaba,
bir süredir forumun ve özellikle de Ssangyong araçların takipçisiyim. Ben de yakın bir zamanda Actyon Sports almayı düşünmekteyim. sahibinden.com'da aşağıdaki linkteki araca rastladım, aracı satan kişi Actyon Sports'unun otomobil geçtiğini söylüyor. Böyle birşey mümkün mü? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirlerse sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-turkiyede-tek-otomobil-89423829/detay

Teşekkürler.

otomobil diye geçmesi ilginç.satıcı ile irtibata geçip nasıl olduğunu öğrenmelisiniz.normalde bu araçlar kamyonettir ve otomobilk diye ruhsat alanı hiç görmedim.

Arkadaslar aracımı satma kararı aldim bugün bf good rıch lastıklerini soktum 245 lassa competus lastikleri taktim bir tuhafima gitti dogrusu bf ler ciddi ciddi aracı agresif gösteriyormuş
Demir tampon vinç tavan sepeti vs herseyi söküp standart haliyle satmayı dusunuyorum
Şimdilik selamlar ..

sabri yucel' Alıntı:
Arkadaslar aracımı satma kararı aldim bugün bf good rıch lastıklerini soktum 245 lassa competus lastikleri taktim bir tuhafima gitti dogrusu bf ler ciddi ciddi aracı agresif gösteriyormuş
Demir tampon vinç tavan sepeti vs herseyi söküp standart haliyle satmayı dusunuyorum
Şimdilik selamlar ..
,

Neden satıyorsunuz Özel olmazsa çok seviyordunuz aracanızı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR