Ssang sohbet köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,886
Ynt: Ssang sohbet köşesi

Hırçın Karadeniz' Alıntı:
Hımm bunu için ya spacer ya da max 245/75 16 kullanacaz o zaman
Saygılar...
Yükseltmeyi mutlaka tavsiye ediyorum aracın görüntüsü inanılmaz değişiyor ve arazide daha rahat ediyorsunuz.

Etiketler

celo53' Alıntı:
Yükseltmeyi mutlaka tavsiye ediyorum aracın görüntüsü inanılmaz değişiyor ve arazide daha rahat ediyorsunuz.
o Allah'ın emri gibi duruyor yükselmede sıkıntı yok ediz abinin ölçülere göre getleri tornada yaptıracam düzce de arkadaş takacak radyatörü söyledim yükselince boşa çıkacakmış dedim sıkıntı olmaz hallederiz dedi.
kafamda bi tek lastik var onu tak dene kullanma şansı pek olmadığı için doğru ebatları saptamam gerekir diye düşünüyorum.
Saygılar

o Allah'ın emri gibi duruyor yükselmede sıkıntı yok ediz abinin ölçülere göre getleri tornada yaptıracam düzce de arkadaş takacak radyatörü söyledim yükselince boşa çıkacakmış dedim sıkıntı olmaz hallederiz dedi.
kafamda bi tek lastik var onu tak dene kullanma şansı pek olmadığı için doğru ebatları saptamam gerekir diye düşünüyorum.
Saygılar
slm, bi yanlış anlaşılma var her halde onu düzelteyim
süspansiyondan yapılan yükseltmeden sonra radyatör boşa falan çıkmıyor (yani yayların altına get koyduğumuz zaman)
o olay kupa yükseltmeden sonra oluşuyor sizin şimdilik kupa yükseltmeye ihtiyacınız yoktur sanırım...

actyon sports 4x4' Alıntı:
slm, bi yanlış anlaşılma var her halde onu düzelteyim
süspansiyondan yapılan yükseltmeden sonra radyatör boşa falan çıkmıyor (yani yayların altına get koyduğumuz zaman)
o olay kupa yükseltmeden sonra oluşuyor sizin şimdilik kupa yükseltmeye ihtiyacınız yoktur sanırım...
Evet abi algılama eksikliği olmuş kusura bakma. Senin site de verdiğin getlerin ölçüleri güncel mi? Herhangi bir değişiklik söz konusu mu?

merhabalar,

yazın yaptığım edirne gezisinden 1 2 kare paylaşmak istedim sizlerle umarım beğenirsiniz.
bol çamurlu karlı yollar değildi ama aracı ilk kez kullandığım ve kiralık olduğu için temkini elden bırakmamak lazım diye düşündüm.
araç kiralık olsa bile vazgeçmem nazarlıktan :smiley:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

tekrar merhabalar,

yaptığım geziden de kulladığım Ssangyong tan da çok memnun kaldım umarım uygun bir fırsat bulup bende alacağım inşallah kısmet olursa :smiley:

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

Ben birkaç şey sormak istiyorum?
Akünün bir gözünde sıkıntı var aküyü değiştirecem 90A ters kutup yanlız kafama takılan birşey var.
200 tl'ye aldım kendim değiştirebilirim lakin araca yeniyim Ranger'ı kendim değiştirdim actyon'da kutup başı söküldüğünde sıkıntı olur mu? Şifre vs birşey isteyecek mi?
Saygılar...

Ben birkaç şey sormak istiyorum?
Akünün bir gözünde sıkıntı var aküyü değiştirecem 90A ters kutup yanlız kafama takılan birşey var.
200 tl'ye aldım kendim değiştirebilirim lakin araca yeniyim Ranger'ı kendim değiştirdim actyon'da kutup başı söküldüğünde sıkıntı olur mu? Şifre vs birşey isteyecek mi?
Saygılar...
geçen gün ben değiştirdim, bi sıkıntı olmadı, şifre falan sormadı...

reklamda petrol ofisi %4 daha fazla km gitme

merhabalar,

reklamlar da bulunan petrol ofisinin iddaasına göre %4 daha fazla kilometre yol gitme doğruluğu söz konusu mudur ?
deneyen varsa bilgi paylaşımında bulunabilir mi

saygılar,
Tolga BİRİNCİOĞUZ

Ynt: reklamda petrol ofisi %4 daha fazla km gitme

birincioguz' Alıntı:
merhabalar,

reklamlar da bulunan petrol ofisinin iddaasına göre %4 daha fazla kilometre yol gitme doğruluğu söz konusu mudur ?
deneyen varsa bilgi paylaşımında bulunabilir mi

saygılar,
Tolga BİRİNCİOĞUZ

bende çok merak ediyorum doğruluk derecesi ne kadar diye kullanan arkadaş varsa yorumunu bekliyoruz

Abilerim iyi akşamlar; öncelikle ilk izlenimlerimi belirtmek istiyorum araç çok konforlu ve sessiz lastikler yarım suna dün ince bir savrulma yaşadım plotajla kurtardık allaha şükür; kabahat bende mübarek hızı hiç göstermiyor km ye bakmadan daldım.
Birkaç konu danışmak istiyorum?
4H güzel çalışıyor bugün islak meyilli bir cimenlik ve çamurda güzel oynadık. Tık demedi canavar gibi tırmandı.
Araca yeni olduğum için bazı bilgilerim kıt. 4L ye aldım, turuncu 4l yazısi yanıp söndü sürekli. Bir iki mt ileri geri yaptım yavaşça sanki bir değişiklik olmadı yazi sabit yanmadi bende korktum normal 4h kullandım. Bunda bir sıkıntı var mı sizinkiler de boyle mi?
Bir de ilk aldığımda cruise çalışıyordu akü değiştirdim kendim;serviste de bilgisayara bağladılar sistemi kontrol etmek için birşey çıkmadı ariza filanda yakmamis herhangi bir ariza kodu da vermedi kendimde gördüm gösterdiler. Lakin yolda baya bi geldim yaklaşık 40 km filan aklıma geldi bastım cruise calismiyor sebebi sizce ne olabilir?

4L ışığının sabit yanması gerekir, yanıp söndükten sonra sabitlenmiyorsa sıkıntı olabilir.

4L'ye geçmek için durup + debriyaja basıp + düğmeyi çevirdikten sonra turuncu 4L ışığının sabit yanmasını beklemek gerekiyor,
Otomatik viteste debriyaj kısmını bilemicem belki boşa falan almak gerekir.

actyon sports 4x4' Alıntı:
4L'ye geçmek için durup + debriyaja basıp + düğmeyi çevirdikten sonra turuncu 4L ışığının sabit yanmasını beklemek gerekiyor,
Otomatik viteste debriyaj kısmını bilemicem belki boşa falan almak gerekir.
işlem tamam abi vitesi N'ye aldığımda geçiyor zaten tık ediyor 4l R veya D de geçmiyor olay çözülmüştür. Lakin Cruise de bir gelişme yok ilkin çalışıyordu şuan kimse yok :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR