Ssang sohbet köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,885
Ynt: reklamda petrol ofisi %4 daha fazla km gitme

İyi günler
Türkiyede benzin istasyonlarının büyük bir kısmı TÜPRAŞ ürünlerini kullanıyor.
Kullanışlan motorin nakliyat düşünülerek en yakın rafineriden alınıyor ve özellikleri ayni.
(Lukoil gibi şirketlerin yakıt ithal ettiğini biliyorum, HOPA da ithal edilen yakıtın depoları mevcut)

Saygılar
Batuhan
http://www.tupras.com.tr/detailpage.tr.php?strProductKey=403&lRedirectPageID=145

Etiketler
Ynt: Ssang sohbet köşesi

sabri yucel' Alıntı:
Arkadaslar dün oto Show gittim tatbiki ilk iş Ssang standını ziyaret etmek oldu Tuzla servis müdürümüz Turgay beyde orda idi yakin ilgisinden dolayı burdan kendisine teşekkür etmek istiyorum .

Amiral gemisi yeni rexton tüm ihtısamiyla bas koseyı almiş standda ..
Diğer modellerde roduıs korando ve korando Sports da tabiki oradaydi
Biri kirmizi biri kahverengi 18 jantl iki korando Sports muazzam duruyordu tam cadde arabası icim gitti desem yalan olmaz ..

Aracın on duruşu cok karizmatik Plastik tamponu mutlaka kesmek lazım yaklaşma acısını artırmak adına
Muhtemelen vinç tampon icine gizlenebilir ,
Mevcut Ssang aracımı satılığa cikardim satıp korando Sports alacagim .
abicim mrb? Koroandonun 4 çekeri gelmiş mi?

Yok kardeşim gelmemiş
2 çeker alip 4 çeker yapacağımı Turgay beye anlattım teknik olarak mümkün oldugunu onayladi tek sorun garanti gibi gozukuyor ..

Varsın gelmesin abicim; ben actyonumla da çok mutluyum. Bugün keçi gibi gezdim. Yarında düzce kocayaylada yarışlar var oraya gidecem orda da ince bi offroad yaparım bana yeter :smiley:))

Aracım için camlı kabin yaptırmam gerekiyor tavsiyede bulunursanız çok teşekkür ederim. İzmit ve İstanbul Anadolu yakasında olursa çok daha iyi olur.

sabri yucel' Alıntı:
Yok kardeşim gelmemiş
2 çeker alip 4 çeker yapacağımı Turgay beye anlattım teknik olarak mümkün oldugunu onayladi tek sorun garanti gibi gozukuyor ..
Abi biraz daha beklesen action sports unda 4 x 4 çıkmış yurt dışında belki yılbaşından sonra gelir. Açıkçası bende düşünüyorum hoş benim arabam daha 16.000 km ama olsun araçın Youtube taki görüntüleri çok hoşuma gitti

birincioguz' Alıntı:
merhabalar,

pert kaydı bulunan bir aracı satın almanın ne gibi zarar durumları olabilir ?

saygılar,
Tolga BİRİNCİOĞUZ
Merhaba Tolga,bildiğim kadarıyla pert kaydı olan araçları kasko şirketleri sigorta yapmıyorlar.
Bir diğer sıkıntıda ilerde satmak isterken sorun yaşayabilirsin.

SSANGYONG EKİM AYI SATIŞLARI

SSANGYONG BİNEK 106 HAFİF TİCARİ 68 GENEL TOPLAM=174

Hafif ticaride düşüş binekte %100 den fazla artış var...

Merhaba Arkadaşlar,
uzun zamandır ssangyong forumlarını takip eden ve actyon 4x4 çift kabin almayı düşünen biri olarak sizlerin fikirleri benim için çok değerli.
2 araç arasında kararsız kaldım. 2 side 2008 model 4x4. biri normal otomatik vites diğeri ise direksiyondan kumandalı tiptronik otomatik.
kullanan arkadaşlar var ise normal otomatik ve tiptronik ile ilgili fikirlerini almak isterim. forumlarda hep karşımıza çıkan 2008 otomatiklerin problemli olduğu yönünde genel bir kanı var. fakat bildiğim kadarı ile yazılım güncellemesi yapılında düzeliyormuş.
yanıtlarınızı bekliyorum,
selamlar

Merhaba,

tam otomatik olan 4 ileri diye biliyorum

hem tam otomatik olması hem de 4 ileri olması fazla yakmasına sebebiyet verecektir burası net!

Benim kullandığım triptonikte örneğin 6 ileri yakıt ekonomisi ile otomatik araç kullanabiliyorsunuz

Ama beğenmediğim yanı gaza geç tepki veriyor triptonik viteslerin genel özelliği olarak...

Onun dışında 2008 modellerde böyle bir sıkıntı olmuştur ama sadece 2008 olarak düşünmeyin

2009 modellerdede olabilir sonuçta bayide kalan 2008 ler ağustos ayında 2009 olarak satıldı

alacağınız aracı iyice test edin

fikrim tabi ki triptonik almanız

siz bilirsiniz tam otomatiğini almadığım için net bir şey diyemem

arkadaşlar mutlak ki cevap verecektir...

Arkadaslar merhaba dün arıza yapmış bir defenderi 30 veya tahmını daha fazla derecede dik bir rampadan çektim ... Benim arka ceki demirimi başka bir defender çekerken koparmıştım gerı gerı çekmek zorunda kaldım defenderi ' Ssang o kadar dik ve 2.5 tonluk bir arac cekmesıne rağmen hıc ama hıc zorlanmadı .. 4 Löw da 1800 2000 devir civarında bır km kadar çektim dogrusu bu kadar bende tahmın etmıyordum bır kez daha bravo Ssang muhendıslerıne ;)

sabri yucel' Alıntı:
Arkadaslar merhaba dün arıza yapmış bir defenderi 30 veya tahmını daha fazla derecede dik bir rampadan çektim ... Benim arka ceki demirimi başka bir defender çekerken koparmıştım gerı gerı çekmek zorunda kaldım defenderi ' Ssang o kadar dik ve 2.5 tonluk bir arac cekmesıne rağmen hıc ama hıc zorlanmadı .. 4 Löw da 1800 2000 devir civarında bır km kadar çektim dogrusu bu kadar bende tahmın etmıyordum bır kez daha bravo Ssang muhendıslerıne ;)

Çekemeyenler anten taksın ;D

Abi sen aştın olayı valla yakışır diyorum.
Bu sene de Hendek filan gelirseniz yanınıza gelecem.

Lastik ebat işinde bi türlü karar veremedim :(

Ssangyong kampanya diyor...

fxtl2.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR