Ssang sohbet köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,886

Etiketler

Ynt: Ssang sohbet köşesi

Tüm Gezenbilir Ssangyong ailesinin kurban bayramını kutlarım nice bayramlara inşallah...

Ynt: reklamda petrol ofisi %4 daha fazla km gitme

%4 daha az yakıt tüketmek için ,sürüş tarzınızda yapacağınız ufak değişikler de etkili olabilir.

seri kalkış yapmaktan kaçınmak,ileri görüşlü sürüş sayesinde gereksiz gazlama ve ardından frenlemeden kaçınmak gibi yöntemlerle de % 4 tasarrut edilebilir.

Gezenbilir Ssangyong ailesinin kurban bayramını kutluyorum. Sağlık ve sıhhat içinde nice bayramlara..

zokametre' Alıntı:
%4 daha az yakıt tüketmek için ,sürüş tarzınızda yapacağınız ufak değişikler de etkili olabilir.

seri kalkış yapmaktan kaçınmak,ileri görüşlü sürüş sayesinde gereksiz gazlama ve ardından frenlemeden kaçınmak gibi yöntemlerle de % 4 tasarrut edilebilir.

%4 yukarıda sizin ediğiniz gibi %4 de yakıttan olursa %8 güzel bir rakam

var abi denedim yüzde bin tasarruf yapıyor.yahu arkadaşlar po kendi ne ait bir kuyumu acmış bu kuyunun petrolu özelmi nedir siz bu konuda benim cehaletime bir cevap verin.iyi paylaşımlar.

Herkese iyi akşamlar; Genel actyon kullanan arkadaşların km'de ne kadar yaktıklarını sorabilir miyim?
Benim otomatik aracım km'de 0.43 kuruş filan yakıyor normal midir?

2009 model Kyron kullanıcısıyım. Son zamlardan sonra (Shell GTL kullanıyorum) şehir içi agresf kullanmadığımda 35 krş yani 100 km.de 8 lt. yakıt tüketimim var.

müsait bir zamanda adapazarı servise gösterecem ben hava sensörlerinden şüpeleniyorum sabahlarıda ilk çalıştığında 3-5 dk isteksiz gaz yiyor sonradan açılıyor

Hırçın Karadeniz' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar; Genel actyon kullanan arkadaşların km'de ne kadar yaktıklarını sorabilir miyim?
Benim otomatik aracım km'de 0.43 kuruş filan yakıyor normal midir?
Şehiriçi otomatik vites normal yakıt tüketiminiz.

celo53' Alıntı:
Şehiriçi otomatik vites normal yakıt tüketiminiz.
Abi hayatımda ilk defa ikinci el araba aldım durduk yere pirpirikleniyorum, biraz kendi kuruntum galiba. Ranger 2.5 143 hp manuel. ikisini de ben kullanıyorum 100 er tl aynı yerden mazot aldım ikisinin de yaptığı km aynı. Ranger ile yakıtı aynı ve bu benim için tatmin edici durum.

bazı akaryakıt istasyonlarında zaten mazotu %7 indirimli satıyorlar.
Bu 100 liralık mazota 7 liralık daha mazot verdikleri anlamına geliyor.
7 liralık mazotla benim arabam (ssangyong actyon) yaklaşık 18 km yol yapıyor.
(10kmde 1lt mazot yakıyor)
petrol ofisinden alsam 104 km gideceğim
%7 ucuz satan akaryakıt istasyonlarından alsam 118 km gideceğim
bence hesap ortada reklam bir kandırmaca.

Arkadaslar öyle bir şey yok Teknik olarakda mümkün değil zaten tüm akaryakıt şirketleri civardaki en yakin rafineriden aliyor kendilerine ait özel setan artırıcı kimyasal maddeleri cuzı mıktarda karıştırıp pompadan satışa sunuyorlar ..

Arkadaslar dün oto Show gittim tatbiki ilk iş Ssang standını ziyaret etmek oldu Tuzla servis müdürümüz Turgay beyde orda idi yakin ilgisinden dolayı burdan kendisine teşekkür etmek istiyorum .

Amiral gemisi yeni rexton tüm ihtısamiyla bas koseyı almiş standda ..
Diğer modellerde roduıs korando ve korando Sports da tabiki oradaydi
Biri kirmizi biri kahverengi 18 jantl iki korando Sports muazzam duruyordu tam cadde arabası icim gitti desem yalan olmaz ..

Aracın on duruşu cok karizmatik Plastik tamponu mutlaka kesmek lazım yaklaşma acısını artırmak adına
Muhtemelen vinç tampon icine gizlenebilir ,
Mevcut Ssang aracımı satılığa cikardim satıp korando Sports alacagim .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR