Ssang sohbet köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,888
Ynt: Ssang sohbet köşesi

Korandonun 4 çekeri yok 2 çeker alıp 4 çevırmek mümkün 10 lıraya yakın masrafı var ...
Kyron da olabılır ama otamatıklerı 4 ılleri sanırım 6 ileri olması hem sürat hem yakıt yönünden avantaj

Etiketler

Rüstem ÖNEL' Alıntı:
hayırlı olsun Sabri bey,
bu arabadan sonra 4x2 korando sport sizi kesmeyebilir.:smiley:
kesinlikle katılıyorum 4 * 2 hıc bır ıse yaramaz

dili olsada konussa ejder neler anlatir neler :smiley:

245 lastıkleri taktım arac kalkıslarda bayagı bır fark etti 245 le 265 arasında cap olarak 5 cm fark var nerdeyse ..

sabri yucel' Alıntı:
kesinlikle katılıyorum 4 * 2 hıc bır ıse yaramaz

dili olsada konussa ejder neler anlatir neler :smiley:

245 lastıkleri taktım arac kalkıslarda bayagı bır fark etti 245 le 265 arasında cap olarak 5 cm fark var nerdeyse ..

bende yaz sezonu orjinal 225 leri taktım, araba kişilik değiştiriyor resmen.

sabri yucel' Alıntı:
Korandonun 4 çekeri yok 2 çeker alıp 4 çevırmek mümkün 10 lıraya yakın masrafı var ...
Kyron da olabılır ama otamatıklerı 4 ılleri sanırım 6 ileri olması hem sürat hem yakıt yönünden avantaj

Sabri bey;
Kyronlar hakkında bir eksik bilgilendirme var sanırım. Bu konuda katkıda bulunmak isterim. Kyronların Otomatikleri 4 değil 5 ileri vites, bilgilerinize...

Tüm abilerime kardeşlerime iyi günler;
Bir kaç gün içinde 2009 4x4 otomatik 65 binde bir araca bakmak için uyarsa ve temizse de almak üzere bir satıcının yanına gidecem.
Kullanıcı arkadaşlar,abiler kadar bilmiyorum kulaktan dolma bilgilere sahibim sizlere bir iki soru sormak istiyorum.

1- 2009ların şanzıman sorunlu olduklarını duydum bu doğru mu?
2- En çok nerelerine veya neyine dikkat etmem gerekir.
3- Mercedes motor borg warner şanzıman ve dana defransiyel olduğunu söylediler; doğru mu?

dikkat etmem gereken kronik hususları bana aktarırsanız çok mutlu olurum; inşallah sang ailesine katılmayı dilerim...

Saygılar...

Yaklaşık 4 yıldır otomatik 2009 model 4x4 kullanmaktayım şanzıman ile ilgili bir sıkıntım olmadı,mercedes motor ve şanzıman olduğu doğrudur.Dikkat etmeniz gereken en önemli şey bence bir servise götürüp baktırmanız,makinaya bağlatmanızdır.Bende aracımın 70 bin bakımını yeni yaptırdım.Herhangi bir kronik problemi yok bu araçların.

celo53' Alıntı:
Yaklaşık 4 yıldır otomatik 2009 model 4x4 kullanmaktayım şanzıman ile ilgili bir sıkıntım olmadı,mercedes motor ve şanzıman olduğu doğrudur.Dikkat etmeniz gereken en önemli şey bence bir servise götürüp baktırmanız,makinaya bağlatmanızdır.Bende aracımın 70 bin bakımını yeni yaptırdım.Herhangi bir kronik problemi yok bu araçların.
Selim abi teşekkür ederim.
Şanzımanın versiyonu da yüksek olması gerekiyormuş bir arkadaş da ona dikkat çekti özellikle serviste güncelleme yaptırtmadan almayınız dediler.
Nasip abiler alırsak Ediz abiden ölçüleri aldım en kısa sürede getleri hazırlatıp yükseltecem :smiley:

Kronik tek problem marka bilinirliginin az olması ve marka hakkinda bilgisiz cahil insanlarin olumsuz yorumlari ...

Motor Mercedes
Sanzıman ve difrsnsiyeller meşhur İngiliz jeep leerindede kullanılan dana ve borg warner

150 200 liralık havali asfalt jeep lerınden konfor güç ve surat olarak eksıgı yok ,,

bende 2010 yılından beri kullanıyorum sadece 1 kez servis lambası yandı ve araç son gazla bile 70 km nin üzerine çıkmadı servise gittiğimde vgt arızası gösterdi cihaza bağlayınca hemen turbodan gelen hava hortumun yerin değiştirdiler sorun kalktı başka bir arızasına şahit olmadım ayrıca bakım masrafları da ucuz daha önceki şahin marka aracımın yıllık bakımları 300 tl üzerinde iken bunun bakımı 400 tl yi geçmedi

Yorumlar ve yardımlarınız için teşekkürler.
Peki abilerim sangların fabrikasyon altındaki lastikler 225 75 16
benim garajda Ranger için kullandığım lastiklerim 255/70 16 ve 265/70 16
bu ebat lastikleri actyon sportsta kullanabilir miyim? Direksiyon döndüğünde sürter mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.