Ssang sohbet köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,890
Ynt: Ssang sohbet köşesi

Tam turnayı gözünden vurdum demiştim,şu ilanı görünce :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-acil-satilik-ssangyong-pickup-sifir-full-aksesuarli-88986250/detay/

Ama araç 4X4 değilmiş...Siteye ilan verilirken yanlış işaretlenmiş.

Etiketler

Sahibindende öyle hiçbir pick-up ta 4x2 ibaresi yok. Hepsi 4x4 geçiyor. Sadece ticari araç bölümünde 4x2 var. Araba bence fazla kıroca olmuş. Ve sahibi özelliklerinide tam bilmiyor. Esp felan işaretlemiş. Her tarafını krom döşemiş. Hiç güzel olmamış bence. Ama zevkler renkler tartışılmaz.

Kilometresi azdı ve fiyat ta uygundu.Ama sizin de dediğiniz gibi sahibi aracı tanımıyormuş,telefon görüşmesinde bunu anladım.Bana W modunu anlatıyor.W moduna alınca araç 4 çeker oluyormuş :smiley:

talkie77' Alıntı:
Kilometresi azdı ve fiyat ta uygundu.Ama sizin de dediğiniz gibi sahibi aracı tanımıyormuş,telefon görüşmesinde bunu anladım.Bana W modunu anlatıyor.W moduna alınca araç 4 çeker oluyormuş :smiley:

Her zaman diyorum bana kızıyorlar

Otomobilden anlamayan yurdum insanı işte!

Bilmiyorsan kitapçığını al oku

ya da yalan söyleme!

talkie77' Alıntı:
:smiley: :smiley: :smiley:

talkie77' Alıntı:

güzelmiş.
:smiley: ozaman biz 4L ye alıp birde W'ye basarsak kaç çeker oluyo acaba. :smiley:

arkadaşlar aracınızın boyutlarını ölçüp yayınlarmısınız....nedenide başka bir ssangyoung la yanyana araçımı çektim.araçım tamam 5 cm yükksek ama boyut olarak daha büyük duruyor...ben bu araçımı alırken 2011 model özellikle beyaz istedim arkadaşım alan bayide fransa ya gidecek olan araç ile takas yaptılar bana da 10 günden daha uzun sürede araçı teslim ettiler.kredisi bile çıkmıştı.acaba opsiyonel olarak diğer firmalarda arabistan a kuveyt e falan farklı üretim yaptıkları araçları satışa çıkarıyorlar.ne bileyim vites oranları değişik çamurlukların bombeleri daha geniş vb...benimde aklımda kuşku oluştu yardımcı olursanız sevinirim..

melih aslan' Alıntı:
arkadaşlar aracınızın boyutlarını ölçüp yayınlarmısınız....nedenide başka bir ssangyoung la yanyana araçımı çektim.araçım tamam 5 cm yükksek ama boyut olarak daha büyük duruyor...ben bu araçımı alırken 2011 model özellikle beyaz istedim arkadaşım alan bayide fransa ya gidecek olan araç ile takas yaptılar bana da 10 günden daha uzun sürede araçı teslim ettiler.kredisi bile çıkmıştı.acaba opsiyonel olarak diğer firmalarda arabistan a kuveyt e falan farklı üretim yaptıkları araçları satışa çıkarıyorlar.ne bileyim vites oranları değişik çamurlukların bombeleri daha geniş vb...benimde aklımda kuşku oluştu yardımcı olursanız sevinirim..
Ben direk katalog verilerini veriyim size.Biraz kötü ama.

http://imageshack.us/photo/my-images/542/hpim1918.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/254/hpim1916.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/703/hpim1917.jpg/

Arkadaşlar 45 bin'deki araca carbon clean yaptırıyım mı? Çünkü nasıl mazot kullanıldığını bilmiyorum. Birde alacağım aracın üstünde stickerlar var bunları nasıl çıkartabilirim kaportadan?

Karbon clean degilde bence enjektorleri temizletin ... Delphi enjektor vardir sizin Aracda mutlaka Delphi servis inde yaptirirsaniz daha iyi olur ... En onemlisi enjektor mutlaka sokuldukleri pistonlara takilmali .. Kodlu olduklarindan dolayi ....selamlar

Yazmayalı bir ay olmuş ... Yaz geldi herkes biryerlerde forumu unuttuk ;)

İstanbulda görüşmediğimiz dostlarla tatil yörelerinde karşılaşmakda hayatın bir ironisi olsa gerek :smiley:

sabri yucel' Alıntı:
Yazmayalı bir ay olmuş ... Yaz geldi herkes biryerlerde forumu unuttuk ;)

İstanbulda görüşmediğimiz dostlarla tatil yörelerinde karşılaşmakda hayatın bir ironisi olsa gerek :smiley:

::smiley: ::smiley: ;D

actyons sport kullanan arkadaşlar merhaba,

ben de iki aydır 2010 actyon sport 4x2 kullanıyorum.Aracımdan memnunum.ancak,yoldaki kasis ce cukurların üzerinden gecerken sarsıntı ve darbeler araçta çok hissediliyor.Sanırım bu araçlar yük taşımaya yönelik olduğundan amortisörleri çok sert.Yük dışı özel kullannan arkadaşlar,acaba amortisörlerde herhangi bir işlem yapılarak daha yumşak olmaları ve darbe emicilik özellikleri arttırılabilir mi ?
Bu konuda bilgi ve tecrübesi olanlar , ne dersiniz ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri