Ssang sohbet köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,884
Ynt: Ssang sohbet köşesi

yeni lastikleriniz hayırlı olsun.
40 hava fazla birkaç gün kullanın lastikler janta iyice otursun, ondan sonra havaları 32/33 seviyesine indirin, rahat edin.

Etiketler

Herkese iyi akşamlar. Otomatik kullanan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.
Arazide S ve W nasıl karakteristik özellik gösteriyor? W ve S nin tam anlamıyla görevi nedir?
Saygılar...

Hırçın Karadeniz' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar. Otomatik kullanan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.
Arazide S ve W nasıl karakteristik özellik gösteriyor? W ve S nin tam anlamıyla görevi nedir?
Saygılar...

W-winter yani kış modu, araç 2. viteste kalkış yapar
S-Summer yani yaz modu, araç 1. viteste kalkış yapar

arazide W'yi hiç kullanmadım, ama kaygan çamurda kullanılabilir belki,

selamlar

Merhaba Ben w Kisin kullaniyorum,cünkü 2. vitesle kalktigi icin patinaja kapilmiyor ve rahat bir sekilde 4x4 almadan Arac hareket ediyor.

Selamlar

arkadaşlar,
2008 model 4x4 otomatik pikabımı alalı daha 15 gün oldu,
üzerinde 255/55/18 lastik mevcut. aracı istanbuldan aldım uzun yolda 0,30 TL kadar yaktı.
15 gündür de şehir içinde kullanıyorum. 250 km de 204 TL yaktı. 0,81 TL'ye tekabül ediyor.
bu yakıt beni şoke etti, 225/75/16 kullanan arkadaşlar nekadar yakıt yaktığını söyleyebilirler mi?
bir de bu araç gerçekten çok sessiz, daha önce de turbo disel bir kaç araba kullandım. bu arabada inceden de olsa
bir turbo sesi duyamıyorum, siz aracın turbosunu duyabiliyormusunuz?
bilgiler için şimdiden teşekkürler
selamlar

Merhabalar,benim Aracim 255/60/18 orjinal lastigi,100 km de 10,5 Litre yakiyor.Sehir ici ve Disi bence normal böyle Agir bir Arac icin.2. aracim Opel Comba var oda 8,5 litre yakiyor Opele bakinca bunun yakisi normal geldi.
Ssanyong dan ben cok memnunum Az para ile cok Lüxü var,Mersedes teknigi ama Mersedesin eskiyen teknigi :smiley: Avrupa oraya satiyor.Benim Mersedes Sprinter Motor karavanim var 2.2 Motor 3200 kg ve Ssanyongdan az yakiyor.

Güzel günler dilegiyle.

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi seneler dilerim..
Bir sorum olacak. actyon sportsumda orjinal hard top arka kabin var. aracın arka cam buğu çözücüyü çalıştırdıgımda aracın arka koltuk arkasındaki cam ısınıyor ancak kabinin arka camında birşey yok. acaba bu orjinalden mi bölee yoksa bir arıza mı olabilir.. yada geçmi ısınıyır ben 5 dakika bekledim birşey olmadı.yani arka hardtop kabinin de bugu çözücüsü oluyormuydu normalde. şimdiden cvabınız için teşekkür ederim...

güzel kareler kardes yolumuz düşmedi bu yıl oralara :-\ :-\,paylaşım için tesekkürler.

Kardeşim resımler harıka gözüküyor nasıl ozledım actyon sporumu anlatamam aracının kıymetını bil valla olmayınca ınanılmaz bir eksıklık hıssedıyorum ...
Ulkemızde maalesef snorkeli actyon yok orijinal snorkel Avustralya'da var 700 dolar gıbı bır para ıstıyorlardı ... Defender veya başka bır aracın snorkelı uyar diye düşünüyorum selamlar

Merhaba Arkadaşlar,
başıma gelen bir şey için sizin de başınıza gelmemesi adına uyarmak istiyorum, umarım geç kalmamışımdır.
Aracımı yaklaşık 45 gün önce aldım ve severek kullanıyorum 2-3 defa dağlara çıktık gezdik falan gerçekten kullanımı çok rahat.
pazar günü giderken birden ısıtma buji ışığım yandı, arabanın da acemisi olduğum için hemen sağa çektim, numarası kayıtlı olan yol yardımı aradım. bana ısıtma bujilerimden birinin bozulmuş olabileceğini ve serviste değiştirtebileiceğimi belirtti. bulunduğum yerde servis olmadığı için iyi bir oto elektrikçisi tanıdığıma gittim, bujileri ölçtü ve 2 tanesinin arızalı olduğunu belirtti. sıra sökmeye gelince sağlam olanlar çıktı fakat arızalı olanlar çıkmadı. usta kaynamış olabileceğini söyledi. zorlar isem kırılacak ve blok içinde kaldığı için üst kapağın sökülmesine kadar iş uzayacak dedi. en iyisi sen bunu serviste söktür üs kapak falan sökülürse conta falan lazım olacak bir de conta için bir kaç gün bekleme dedi. bu hafta sonu izmire servise gideceğim. İzmir'deki servisi aradım randevu için problemi söylediğimde hemen arabanın km'sini sordular 92.000 km'de diye söyleyince belli km'den sonra bujilerin kaynama yaptığını sökmek için üst kapağın sökülmesi gerektiğini söylediler. bakalım ne olacak? göreceğiz. içimden bir his izmirden otobüs ile dönceğimi söylüyor ya hadi hayırlısı...
benim size tavsiyem aracınız 60.000 km'yi geçti ise biraz zaman ayırıp ısıtma bujilerinizin tamamını yenilemeniz yönündedir. yoksa benim gibi daha büyük masraflar ödemek zorunda kalabilirsiniz. bu arada piyasada bizim arabaların bujilerinin tanesi 35 TL'den satılmakta. normal bir elektirkçiye gidip yeniletseniz size max. 200-250 TL arasına patlayacaktır. Hatta eli yatkın olanlar kendileri bile değiştirebilirler.
kazasız belasız sürüşler dilerim,
selamlar

sabri yucel' Alıntı:
Kardeşim resımler harıka gözüküyor nasıl ozledım actyon sporumu anlatamam aracının kıymetını bil valla olmayınca ınanılmaz bir eksıklık hıssedıyorum ...
Ulkemızde maalesef snorkeli actyon yok orijinal snorkel Avustralya'da var 700 dolar gıbı bır para ıstıyorlardı ... Defender veya başka bır aracın snorkelı uyar diye düşünüyorum selamlar
Abi işte bizim arabaların bence en büyük handikabı; ne vinç adam gibi takabiliyoruz ne de offroad'ın leblebisi şnorkel bulabiliyoruz.
Nolcak bizim bu halimiz?

Vinç takmak sorun degil basit tamponu kes yerı hazır gıbı .. Snorkel yok maalesef ancak defender snorkelı uydurabılırsın ama suya gıreceksen başka önemli ısler var yapman gereken ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR