Ssang sohbet köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,877
Ynt: Ssang sohbet köşesi

sabri yucel' Alıntı:
Vinç takmak sorun degil basit tamponu kes yerı hazır gıbı .. Snorkel yok maalesef ancak defender snorkelı uydurabılırsın ama suya gıreceksen başka önemli ısler var yapman gereken ..
Abi su deyince bu aralar baya bi dere ve derin su geçişleri yaptım. Önemli olan işler neler?

Etiketler
Ynt: Ssang sohbet köşesi

Derin su gecısı yapıyorsan veya arabanın ıcıne su gırecek kadar derin yerlere gırıyorsan benim gibi basına gelmeyen kalmaz ;)
Tecrübeyle Sabitdir dereden geçeyım tahmınınden derin cikar bır bakarırsın koltuğa kadar aracın ıcı su dolmuş on goremedıgın durumlar olabalır 50 cm dersin arac batar ıcıne su gırer uzun süre suyun ıcınde kalabılırsın vs vs
1 en önemlisi yakıt deposunun üstünde havalandırma hortumu var deponun boşalırken hava alması ıcın o hortumu körlemen lazım uzun süre suyun ıcınde kalırsan veya derın su gecıclerınde ordan depoya su gırıyor .. Bır bakarsın yarım depo olan mazotun tam full depo olmuş ;) hop Enjektorler kıtlenır doğru pompacıya tamır takımıyla kurtarırsan malıyet 1000 tl yoksa 4 enjektor 4800 tl ;)

Yakıt deposundan hava hortumunu korledıkten sonra yakıt doldurma kapağından 3mm matkapla küçük bır delik deliyorsun depo hava alsin diye bunuda unutma ...
Diğer yapılacaklar daha sonra kolay gelişin ;)

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi

izmirden merhaba sangcılar 3-4-5 mayısta düzce gölyakada offroad ve kamp-piknik etkinliği yapılacakmış katılan varmı *

sağolasın kardeşim nasipse yarın27/4 /2013 de yeni model aracımızı teslim edecekler arzu ediyoruz ama ya nasip.

salihy' Alıntı:
sağolasın kardeşim nasipse yarın27/4 /2013 de yeni model aracımızı teslim edecekler arzu ediyoruz ama ya nasip.

Salih Abi hayırlısı olsun :smiley:
güle güle kullan,
yolun sökeden geçerse mutlaka beklerim
selamlar

bilgecim, yeni oyuncakla oynamaktan mesajlara bakmayı unuttuk kusura bakma, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim mayıs ortasında söke didim yapmak istiyorum söke ilk durak tanışma çayı isterim.

birkaç foto

DSCF7144.JPG

DSCF7148.JPG

DSCF7156.JPG

maşşallah diyelim, nazar değmesin?
Salih abi sökeden geçerken mutlaka ara beni, numaram sende var.
tekrar güle güle kullan,
selamlar

bilge can, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, 3-4-5-mayısta gelir gelmez düzce dosot offroad yarışlarına gittim inşallah 10 gün sonra c.tesi sana çay içmeye geleceğim.

DSCF7171.JPG

DSCF7177.JPG

salihy' Alıntı:
bilge can, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, 3-4-5-mayısta gelir gelmez düzce dosot offroad yarışlarına gittim inşallah 10 gün sonra c.tesi sana çay içmeye geleceğim.
Abi ben seni göremedim yaa nasıl karşılaşmadık :(

orçun kardeş ; iyi akşamlar biz beyoff bşk.volkan bey ve dosot bşk.zafer beylerle beraberdik bölgede tek izmir temsilcisi ben vardım ve sizinle tanışmayı isterdim sevgi ile kalın
Not: ay sonunda sapanca daki etkinlikte olacağım zafer başkana söz verdik gelirseniz orada tanışırız profilimde tlf no var dilediğiniz zaman arayabilirsiniz.

Ay sonunda sapancada yapılacak etkinlik ile ilgili daha detaylı bilgi yazarsanız İstanbuldan arkadaşlarla temas kurup kalabalık bir gurup olarak katılabiliriz.İnşallah tanışıp kaynaşma fırsatımız olur Salih abi.

selim kardeş ay sonu na doğru ama mesaj ile ama burada bu sayfada detay belirtirim yada sizin bende tlf var eğer değişmedi ise sonu 4012 olan telefon ile irtibata geçerim selamlar sevgi ile kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,809
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR