Ssang sohbet köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,877

Etiketler

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi

sayın yeni üyemiz, sohbet köşemize hoş geldiniz. varsın sizin aracınız navara veya d.max olsun. bizimkiler bize yeter bizim araçlar sadece uçamıyor o kadar.

Sevgili Salih abi kapitalist sistemde maalesef insanlarımız daha azına daha çok para vermeye alıştığı ve belli başlı tabuları yıkamadığı için hep bu gözle bakıyorlar.Seninde söylediğin gibi varsın onlarda öyle tatmin olsunlar bizim araçlarımız şimdilik sadece uçamıyor diğerlerinden farklı olarak.

kardeşim doğru söze ne denir, sevgili yurdum insanı okuma alışkanlığını ve araştırma alışkanlığını sevgili hükümetlerin emperyalist dayatmaları ile kaybedince ağzı olan insanlar konuşuyor ve bazı ca - cü kısım( cahil-cüheyla) bunlara çanak tutuyor.

Daha evvelki yazılarımda belirtmiştim, ben yada bu forumda olan arkadaşlar ssangyong fabrikasının sahibi değil. Ana bayisi olanımızda yok.Hatta servis sahibi falanda değiliz.Amacımız şu anda kullandığımız araç markasının artı ve eksilerini aramızda paylaşıp bu araçlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere doğruları göstermek.Birçoğumuzun belkide bilmem kaçıncı araç markası.Birçoğumuzun da yıllar sonra neye bineceği belli değil. Bilmem anlatabildimmi sayın isuzu reklamşörü arkadaşım.

ağzına sağlık -2008 sıfır yıl 2013 sıfır kötü olduğundan.!! aynı markanın 2sefer sıfırını kullanıyorum

Dünyanın en iyi arabasî benim arabam çünkü benim, dünyanın en iyi evi benim, çünkü benim, dünyanın en iyi işi benim, çünkü benim, Dünyanın en iyi çocukları benim, çünkü benim.Bu da bir bakış açısı.

iyi akşamlar arkadaşlar ; dosod başkanı zafer bey ile yaptığım görüşmede, 1-2 haziran 2013 tarihinde sapanca soğucak yaylası etkinlikleri başlıyaçak katılmak isteyen arkadaşlarımız şimdiden hazırlıklarına başlasın. arkadaşlar allah nasip ederse ben bu ayın sonunda 30 mayıs akşamı yada 31 mayıs sabahı soğucak yaylasına kamp atacağım erken gelmek isteyenlere duyrulur. sevgi ile kalın

sabri yucel' Alıntı:
yaz gelince forum ıyıce duruyor herkese selam olsun ...
A.S. Abicim...
Madem durgunluk dedin benden bi feryat işit...
Gunumuz memleketinde Duster için bile yükseltme kitleri ve Snorkel satılıyorsq ve bu sahsuvar mı pisuvar mi ne ogullariysa bu ekipmanları getirtmiyorsa ben bu arabaya daha binmeyi düşünmüyorum.
Ciddi ciddi Araci satmayı dusunuyorum.

sevgili ssangyong araç sahibi arkadaşlar her keze iyi akşamlar, TRT de yayınlanan sevgili Adminimiz Sedat Açıl beyin direktörlülüğünü yaptığı YOLAÇIK proğramı İzmir çekimleri 01/ Eylül/2013 tarihinde gerçekleştirilecektir. Katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa buluşma yerimiz Bornova Aksan Ssangyong satış ve servis showroom önü saat 8-8.30 civarıdır. daha fazla bilgi için Benim telefonum;
salih Yıkılmazsoy 0533 558 86 79 . hepiniz sevgi ile kalın

Arkadaşlar merhabalar...
Bende bir Actyon sports almayı düşünüyorum fakat kafama takılan bir soru var yanıtlarsanız çok sevinirim. Ben hususi kullanıcam K belgesi alma zorunluluğum var mı? Birkaç firmayla görüştüm hepsi farklı cevaplar verdiler kafam çok karıştı. Bende en iyisinin araç sahi olanlara sormak olduğunu düşündüm...
Şimditen teşekkürler, saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,809
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR