Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah-34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,886
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 169,802

..

• KONU SÝLÝNSÝN

Kullanılan: 0 0.0%
  • SADECE SIKINTILI YAZILAR SÝLÝNSÝN

• KALDIÐI YERDEN DEVAM ETSÝN

• BU ÞEKÝLDE KALSIN

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

şelale' Alıntı:
kemal bey güneydeyseniz hala ıspartayada uğrayın misafirim olursunuz.güller diyarınıda gezmiş olursunuz.
Tüh be desenize gitti canım yemekler.Melahat hanım biz şubatın 10 da İstanbula aşk ve nefretle giriş yaptık bile günlerdir evden bu resimleri canlı yayın gibi sunmam sizin bize böyle bir nefis bir davet yapmanıza sebeb oldu. Çokta iyi olurmuş ama alacağımız olabilir,neden olmasınki,yiyeceğimiz çok çok 2 kişilikti....
Yemişiz gibi eşim ile birlikte teşekküler eder saygılar sunarım.

Etiketler

buralpdi' Alıntı:
Ölüdeniz...........benim mekanları gezmişsin Kemal ağbi, içim gitti, özlemişim...
92 senesinde ilk kamp alanından içeri girdiğim günden (o zamanlar ismi Ölüdeniz kamping) itibaren hep fethiye'ye yerleşmek istemişimdir, fakat hayat şartları bu güne kadar buna imkan vermedi :'(
Fethiye konumu ile (İzmir ve Antalya'ya yaklaşık 6 saat) ve doğası ile çok güzel bir yer, Fethiye'de hangi yola girerseniz girin pişman olamayacak kadar güzel bir yere ulaştırır
Levent bey kardeşim farkında iseniz bu belgesele başlarken Fethiyeyi gözde ve en beğendiğim şehirlerin başında saydım.Şayet yerleşmem gereken bir yer olursa Ölüdenizin orası olmasada Fethiye'yi mutlaka tercih ederdim.
Fethiye'de köyde yaşamak istiyorsanız köy,dağlarda yaşamak istiyorsanız dağlar,sahilde yaşamak istiyorsanız istemediğiniz kadar koylar,sahiller veya gelişmiş bir hareketli bir şehir hayatı isteyene oldukça hareketli bir şehir hayatı. Kısaca doğa hayranı olan herkesin her istediğini bulabileceği bir yer olarak görüyorum ben. Fethiyeyi kolay kolay unutamayacağım.Bunu Fethiye'de çekmiş olduğum resim dizilerimde sizde izlerken şahit olacaksınız.
Mevlam hepimizin gönlüne göre versin temennilerimle saygı ve sevgilerimle

CANOŞ' Alıntı:
Kemal bey iyi akşamlar. bir çoğumuzun hayal edipte gerçekleştiremediği ( maddi ve zaman imkansızlığı) bir geziyi gerçekleştirmiş olduğunuz için sizi kutlarım. Bu güzel görüntüleri armağan ettiğiniz için çok teşekkürler. sağolun varolun. Saygılar ve selamlar.
sayın CANOŞ bende bizi izlediğiniz için teşekkür ediyorum. Bursanın yoğun yüklemeleri esnasında yazınızı görememişim özür dilerim.Böyle güzel geziler sizlerinde başına dileklerimle.
saygı ve selamlar bizden.
Kemal

Kemal bey mesajıma cevap vermediğiniz için kırılmadım dersem yalan olur. Ancak özrünüz başım üstünde. Nezaketinize çok teşekkür ederim. Gezinizi merakla, ilgiyle. hayranlıkla izliyorum. Emeğinize sağlık. Sevgi ve saygılarımla iyi akşamlar. Mustafa Kemal Dilber

Kemal bey yazı-resim dizinizi baştan sona dek soluksuz okudum-seyrettim gerçekten elinize emeğinize sağlık.Ayrıca bu kadar resimi hiç sıkılmadan,üşenmeden yükleyip bizlerle paylaşmanız da takdire şayan.Tekrar teşekkür ediyoruz, İzmir'den selam..

CANOŞ' Alıntı:
Kemal bey mesajıma cevap vermediğiniz için kırılmadım dersem yalan olur. Ancak özrünüz başım üstünde. Nezaketinize çok teşekkür ederim. Gezinizi merakla, ilgiyle. hayranlıkla izliyorum. Emeğinize sağlık. Sevgi ve saygılarımla iyi akşamlar. Mustafa Kemal Dilber
Sayın CANOŞ aslında ben böyle şeyleri es geçmem. Çünkü bana yapılmasını istemediğimi bende yapmamaya özen gösteririm. Ama bu kadar resimleri yüklemek gerçektende kolay olmuyor.Bir yandan yükleme işi bir yandan bilgilendirme derken bunlara birde Gezenbilirin azizliğine uğruyorum mesela bir resmi bir kaç kez yolluyor veya ben resimleri sıralıyorum o tutuyor kendine göre sıralıyor. Bense sırası ile gitmesinin izliyenler açısından önem arz ettiğine inanıyorum. Vel hasıl hayırlısı ile bir sorun çıkmadan bitirebilirsem tüm doğa severlere güzel bir rehber eser bırakabilirsem çok memnun olacağım.
Bu iş bende yılların merakı şimdilerin değil. Aklımda yapacağım bazı işler var onları tamamladıktan sonra Türkiye ve sınırdışı gezilerde planlarımın içinde.
Tabiki sağlık ,sıhhat el verdiği sürece.
saygı ve sevgilerimle

Kemal ağbi bu denli emek verilen bir çalışma görmedim desem yalan olmaz emeğine sağlık güzel kareler çıkmış ortaya....
Bu topik tek seferde bitirilmeyecek kadar değerli 4-5 parçaya böldüm.l...Selamlar...

[quote author= link=topic=48581.msg585457#msg585457 date=1268686576]
Kemal bey yazı-resim dizinizi baştan sona dek soluksuz okudum-seyrettim gerçekten elinize emeğinize sağlık.Ayrıca bu kadar resimi hiç sıkılmadan,üşenmeden yükleyip bizlerle paylaşmanız da takdire şayan.Tekrar teşekkür ediyoruz, İzmir'den selam..
[/quote]Sayın asil_1 bende sizlere izleme zahmetinde bulunduğunuz, ilgi ve alakanız için teşekkürler ediyorum. zaten bir üstte işin vaziyetini kısaca izah etmeye çalıştım.
İstanbuldan İzmire saygı ve selamlar.
Resimlerin ve gezimizin devamında şaşıracağınız ilk defa göreceğiniz çok şeyler var hani aklınızda kalsın diye yazıyorum.

feroza34' Alıntı:
Kemal ağbi bu denli emek verilen bir çalışma görmedim desen yalan olmaz emeğine sağlık güzel kareler çıkmış ortaya....
Bu topik tek seferde bitirilmeyecek kadar değerli 4-5 parçaya böldüm.l...Selamlar...
Güzel kardeşim Feridun henüz gezimizin yarısındayız daha neler neler var. İnşaallah sabırla bitireceğiz zira benimde zamanım sınırlı en son nisan sonuna kadar bitirmem gerekiyor aksi halde eylüle kadar beklemeniz gerekecek devamı için. Buda geziye gidecekler için çok üzücü olabilir diye düşünüyorum.
Feriduncuğum saygı ve sevgilerimle eksik olma... ve a.s.

Kemal bey, yazınızın bir kısmında bu dizinin bu kadar beğenilmesinin sırrı olduğunu ve bir parçasının da sizde saklı olduğunu söylemiştiniz.Affınıza sığınarak ben şahsi fikrimi açıklayayım,ya da tahminimi diyeyim daha doğru olur:
Hiç kompleksiz resim çekmeniz,beğendiğiniz ya da beğenmediğiniz,sevdiğiniz ya da sevmediğiniz,inandığınız veya inanmadığınız,göze-gönüle hitap eden her objeyi hiçbir önyargı taşımadan bizlere sunmanız sanırım başarınızın en büyük sırrı bu..
(Bir sürç-i lisan ettim ise affola) Saygılar..

Şimdi biraz Ölü denizi yayınlamaya devam edeyim ama birazdan bazı görüntüler için hepimiz üzüleceğiz doğal olarak.

Bir çok yerlerde siyyah seyyah kardeşleri ile tanışıyor hatta sohbetler ediyor
[attachment=1][attachment=2][attachment=4][attachment=5]

311220091463.jpg

311220091512.jpg

311220091515.jpg

311220091518.jpg

311220091528.jpg

asil_1' Alıntı:
Kemal bey, yazınızın bir kısmında bu dizinin bu kadar beğenilmesinin sırrı olduğunu ve bir parçasının da sizde saklı olduğunu söylemiştiniz.Affınıza sığınarak ben şahsi fikrimi açıklayayım,ya da tahminimi diyeyim daha doğru olur:
Hiç kompleksiz resim çekmeniz,beğendiğiniz ya da beğenmediğiniz,sevdiğiniz ya da sevmediğiniz,inandığınız veya inanmadığınız,göze-gönüle hitap eden her objeyi hiçbir önyargı taşımadan bizlere sunmanız sanırım başarınızın en büyük sırrı bu..
(Bir sürç-i lisan ettim ise affola) Saygılar..
Riyasız bir değerlendirme olmuş bu yazıyı inşaallah unutmaz isem belgeselimizin sonunda yapacağım açıklamaya ekleyeceğim.Çok yaklaşmışsınız.
saygılar.

Ölüdenizi çok beğendiğim için resimlerini bol bol vereceğim.

[attachment=1] Yamaç paraşütçüleri kırlangıç gibi biri iniyor arkasından diğerleri geliyor birazdan onlarıda bol bol izleyeceğiz.
[attachment=2] İyice bakın minicik görünüyor sadece minik beyaz bir nokta gibi ama merak etmeyin ceptel ile dürbünü birleştirip kullanacağım birazdan.
[attachment=3][attachment=4][attachment=5]

311220091476.jpg

311220091479.jpg

311220091523.jpg

311220091516.jpg

311220091556.jpg

Bu puslu görüntülerin hepsi ceptelefonu ile dürbünün birleştirme denemelerinden çıkan sonucu gösteriyor.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

311220091494.jpg

311220091495.jpg

311220091497.jpg

311220091489.jpg

311220091493.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
Dürbün ile çekilenler bu kadar.

311220091498.jpg

311220091500.jpg

311220091505.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

311220091571.jpg

311220091511.jpg

311220091514.jpg

311220091521.jpg

311220091546.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri