Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah-34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,886
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 169,823

..

• KONU SÝLÝNSÝN

Kullanılan: 0 0.0%
  • SADECE SIKINTILI YAZILAR SÝLÝNSÝN

• KALDIÐI YERDEN DEVAM ETSÝN

• BU ÞEKÝLDE KALSIN

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

Yükseklerden aldığım bu genel poz ile Göcek'ten sadece geçiyoruz.

[attachment=1]

301220091305.jpg

Etiketler

seyyah-34' Alıntı:
Yükseklerden aldığım bu genel poz ile Göcek'ten sadece geçiyoruz.

[attachment=1]
SIKca yorum yazmasakda .. forumunuzun izlenme sayisindan anliyacaginiz uzere izleniyorsunuz hemde pek cok kisi tarafindan ... :smiley:
tesekkurler ... keyifli paylasimlar ...

Off_Road' Alıntı:
SIKca yorum yazmasakda .. forumunuzun izlenme sayisindan anliyacaginiz uzere izleniyorsunuz hemde pek cok kisi tarafindan ... :smiley:

İyi akşamlar.
Kemal Bey, arkadaşımız güzel ifade etmiş, araya girmek istemiyoruz, kolay gelsin. Selamlar. ( Bu mesajla araya girmiş olduk kusura bakmayın.)

Off_Road' Alıntı:
Mustafad' Alıntı:
İyi akşamlar.
Kemal Bey, arkadaşımız güzel ifade etmiş, araya girmek istemiyoruz, kolay gelsin. Selamlar. ( Bu mesajla araya girmiş olduk kusura bakmayın.)
Rica ederim. Ne demek araya girmek aslında ben kısa olarak hazırladığım forumlarda araya farklı mesajlar girmesin diye hep gece geç vakitlerde yayınlardım ama bu öyle ,böyle kısa zamanda bitecek bir belgesel değilki. Elbette araya gireceksiniz yorumlarınızı yazacaksınız bunlar benim memnuniyetim olur.
Hatta bakarmısınız sayın derindeniz1 ile 58ayhan beyler beni nasılda yıllar öncesine otomobil sevdalarıma geri götürdüler ve o bilgileri,resimleri hazırlamak epeyce zamanımı aldı. Fenamı oldu onu artık sizin yorumlarınız belirliyecek.
Sayın Ertuğrul ve Mustafad beyler
İlgi ve alakanıza teşekkürler ediyorum.
Saygılar ve sevgilerimle
Kemal

Sayın Kemal bey geziniz çok güzel ve çok renkli geçmiş.Paylaşımınızda ki resimler ile hep geçmişe gittim.Ben işim gereği her iki haftada bir buralara gidiyor idim.Pazarlama ve tıbbi mümessillik işm gereği,ayrıca bir zamanlar oto yedek parçacılığı da yaptım.Oto ile ilginizi anlıyorum ve ilgi ile izliyorum.Büyük bir keyif alıyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.

kemal ustam acaba gezenbilirde sizin fotoğraf çekme rekorunuzu kıran var mı?

Merhaba Kemal bey,
derindeniz ve 58ayhan bence feneda yapmamışlar,enazından tamir konusuna uzak olup bilmeyenler için iyide olduğunu düşünüyorum.İşcilik ve emek gereken makineleri onarmak yeniden yapmak hemde elinde belli bir şablon olmadan kolay değil.Bunu mercedes vs veya amerikan toplatanlar çok iyi bilir.Şimdi İstanbula küsüp giden gerçekten çok yetenekli olan orjinal çürükleri olan kazasız 74 model 115 toplattığım kaporta ustamı ve sohbetini özledim.Kemalbey şaka değil piyasada usta çok az kaldı çırak bile bulmak zor.Gerçi sanatında değerini bilen parmakla ancak sayılırya.
Belgeselin devamını bekliyoruz.Kalın sağlıcakla.

Fikrinize katılmamak mümkün değil;sanatın kıymetini bilen,zorluklarının farkında olan insan çok az.Çok çok eskiden bu yana duyduğum ve hiç unutmadığım bir söz var,ki hepimiz mutlaka duymuşuzdur: S a n a t a l t ı n b i l e z i k t i r.İşini severek yapmak+yaptığın işi sevmek=başarı. Acizane benim fikrim bu. Selamlar.

Günaydın derindeniz1,
Arkadaşım şimdi öyleki birçok iş kolu artık yetiştirecek çırak bulamıyor bulsa bile az birşey öğrenen kaçıyor.Hani eski filmlerde olurduya baba oğulun elini tutar esnafa gider derki al bu benim hayta eti senin kemiği benim.İşte o zamanın çocukları şimdinin elleri öpülesi ustaları,sanatkarları.
Hiç unutmam mastır yapmış bir mühendis olan ve baba mesleği su tesisatcılığını devam ettiren arkadaşımın yanına bir çırak geldi zaman zaman uğrardım çay söylerdi 6-7 ay sonra gittiğimde yoktu sordum nerede diye dediki patron oldu nasılyani dedim evet dedi o şimdidoğalgaz tesisatı yapıyor ben cesaret edemedim.Şimdi o çocuğun yaptığı tesisat acaba nasıldır.Belki benim oturduğum evin işinide o yapmıştır kimbilir.
İşte usta çırak kalfa bunlar önemli şeylerdir.Heleki iyi bir ustanın işciliğive ahlakı ile yetişen bir çırak eminimki başarılı olur.
Kaslın sağlıcakla.

Günaydın,gününüz aydınlık olsun.70 li yıllarda rahmetli Babam beni de öyle başlatmıştı. Şimdi o günleri ve Babamı minnetle anıyorum.Yapılan işi en iyi şekilde yapmak ve asla yapılan işe fesat karıştırmamak gerekir.( Kemal Ustam,yerinizi işgal ediyoruz, kusurumuza bakmazsın umarım.)

kyaz75' Alıntı:
kemal ustam acaba gezenbilirde sizin fotoğraf çekme rekorunuzu kıran var mı?
Bunu belgeselimiz bittiğinde anlayacağız. ;) :D Artı üstelik bir ceptelefonu ile... kimbilir belki Nokia bana bir ödül bile verir...pöh pöh pöhhh(Hayatımda böyle hiç çalışmadan beleş bir şeyim olmadı)

Bu gezimize ve hazırlamaya çalıştığımız bu belgesele birbirinden güzel yorumları ile katkılarda bulunan bütün saygıdeğer arkadaşlarımıza candan teşekkürlerimi sunuyorum.Belki ilerideki günlerde başka bir başlıkta başka bir konu ile benim otomobil maceralarımı resimlerimle bol bol arabalardan tecrübelerimizden ve unutamadığımız hatıralardan,sorunlardan yazışırız. Bende eski ve yeni zamanlarda onarmış olduğum bazı ünlülerin hangi araçlarını nasıl onardığımı sizlerle paylaşabilirim.
Ben otomobil dünyamız ile diğer izliyenleri doğa hayranlarını,meraklılarını ve kendilerine bir güzergah çizecekleri fazla bekletmemek benimde bu geziyi yayınlama zamanımın sınırlı olması nedeni ile gezimize benim gözüm ile Akdenizin incisi diye tabir edebileceğim Fethiye ile devam etmek istiyorum ve Fethiyede sınırlı çekimlerlede olsa resimlere doyacak hatta bayılacağız.

kemal bey imreeeenmemek mumkun dil sizeeeeeeeeeeee

gimli' Alıntı:
kemal bey imreeeenmemek mumkun dil sizeeeeeeeeeeee
;) :D :D :D ;D ;D ;D ;D
Darsıııııııııı başınızaaaaaaa gimliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Anılı benim için öppppppppp
gimli kardeş her zaman bekliyorum sizin yüklediğiniz resimlerde çok güzel devamını bekliyoruz.
saygı ve sevgilerimle

Kemal bey merhaba

Yazmaya başladığınızdan beri konudan haberdarım, ancak fotoğraflar ve gezi notları biraz biriksin diye okumaya başlamamıştım.
Bugün fırsat bulunca baştan başladım okumaya, şu an 11. sayfadayım. Okumayı bitirince yazayım diyordum ama sabredemedim :D
Sanırım çok önceden başlamalıymışım okumaya :D

Gerçekten belgesel tadında bir gezi olmuş, yaşadıklarınızı ve emekleriniz bizlerle paylaştığınızz için çok teşekkürler.

Selamlar
Sedat

hsbasar' Alıntı:
Kemal bey merhaba

Yazmaya başladığınızdan beri konudan haberdarım, ancak fotoğraflar ve gezi notları biraz biriksin diye okumaya başlamamıştım.
Bugün fırsat bulunca baştan başladım okumaya, şu an 11. sayfadayım. Okumayı bitirince yazayım diyordum ama sabredemedim :D
Sanırım çok önceden başlamalıymışım okumaya :D

Gerçekten belgesel tadında bir gezi olmuş, yaşadıklarınızı ve emekleriniz bizlerle paylaştığınızz için çok teşekkürler.

Selamlar
Sedat
Merhaba Hasan bey kardeşim.
Size tavsiyem sakın gezi notları öyle biriksin diye beklemeyin dünya gözü ile doğal güzelliklerimizi gelin bizimle birlikte izleyin.Her yiğidin yoğurt!! pardon fotoğraf makinasına yansıyanlar farklı olurmuş derler. ;) :D :D Bizim ki de bu kabilden oldu sanıyorum. ;) :D
Hasan bey kardeşim gezimizi benimle birlikte izleyerek gitmiş olsaydınız arada bir sizinde güzel yorumlarınızı alma şansını elde ederdik.Yinede ilgi ve alakanıza çok teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım.
Not: Daha bizleri neler neler ve nereler bekliyor bilseniz.ama hepsi sizler için birer süpriz niteliğinde.

seyyah-34' Alıntı:
Merhaba Hasan bey kardeşim.
Size tavsiyem sakın gezi notları öyle biriksin diye beklemeyin dünya gözü ile doğal güzelliklerimizi gelin bizimle birlikte izleyin.Her yiğidin yoğurt!! pardon fotoğraf makinasına yansıyanlar farklı olurmuş derler. ;) :D :D Bizim ki de bu kabilden oldu sanıyorum. ;) :D
Hasan bey kardeşim gezimizi benimle birlikte izleyerek gitmiş olsaydınız arada bir sizinde güzel yorumlarınızı alma şansını elde ederdik.Yinede ilgi ve alakanıza çok teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım.
Not: Daha bizleri neler neler ve nereler bekliyor bilseniz.ama hepsi sizler için birer süpriz niteliğinde.

İnaşallah bundan sonrasını adım adım takip edeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri