SIKca yorum yazmasakda .. forumunuzun izlenme sayisindan anliyacaginiz uzere izleniyorsunuz hemde pek cok kisi tarafindan ...seyyah-34' Alıntı:Yükseklerden aldığım bu genel poz ile Göcek'ten sadece geçiyoruz.
[attachment=1]
Off_Road' Alıntı:SIKca yorum yazmasakda .. forumunuzun izlenme sayisindan anliyacaginiz uzere izleniyorsunuz hemde pek cok kisi tarafindan ...
tesekkurler ... keyifli paylasimlar ...
Off_Road' Alıntı:SIKca yorum yazmasakda .. forumunuzun izlenme sayisindan anliyacaginiz uzere izleniyorsunuz hemde pek cok kisi tarafindan ...
tesekkurler ... keyifli paylasimlar ...
Rica ederim. Ne demek araya girmek aslında ben kısa olarak hazırladığım forumlarda araya farklı mesajlar girmesin diye hep gece geç vakitlerde yayınlardım ama bu öyle ,böyle kısa zamanda bitecek bir belgesel değilki. Elbette araya gireceksiniz yorumlarınızı yazacaksınız bunlar benim memnuniyetim olur.Mustafad' Alıntı:İyi akşamlar.
Kemal Bey, arkadaşımız güzel ifade etmiş, araya girmek istemiyoruz, kolay gelsin. Selamlar. ( Bu mesajla araya girmiş olduk kusura bakmayın.)
Bunu belgeselimiz bittiğinde anlayacağız. Artı üstelik bir ceptelefonu ile... kimbilir belki Nokia bana bir ödül bile verir...pöh pöh pöhhh(Hayatımda böyle hiç çalışmadan beleş bir şeyim olmadı)kyaz75' Alıntı:kemal ustam acaba gezenbilirde sizin fotoğraf çekme rekorunuzu kıran var mı?
;D ;D ;D ;Dgimli' Alıntı:kemal bey imreeeenmemek mumkun dil sizeeeeeeeeeeee
Merhaba Hasan bey kardeşim.hsbasar' Alıntı:Kemal bey merhaba
Yazmaya başladığınızdan beri konudan haberdarım, ancak fotoğraflar ve gezi notları biraz biriksin diye okumaya başlamamıştım.
Bugün fırsat bulunca baştan başladım okumaya, şu an 11. sayfadayım. Okumayı bitirince yazayım diyordum ama sabredemedim
Sanırım çok önceden başlamalıymışım okumaya
Gerçekten belgesel tadında bir gezi olmuş, yaşadıklarınızı ve emekleriniz bizlerle paylaştığınızz için çok teşekkürler.
Selamlar
Sedat
seyyah-34' Alıntı:Merhaba Hasan bey kardeşim.
Size tavsiyem sakın gezi notları öyle biriksin diye beklemeyin dünya gözü ile doğal güzelliklerimizi gelin bizimle birlikte izleyin.Her yiğidin yoğurt!! pardon fotoğraf makinasına yansıyanlar farklı olurmuş derler. Bizim ki de bu kabilden oldu sanıyorum.
Hasan bey kardeşim gezimizi benimle birlikte izleyerek gitmiş olsaydınız arada bir sizinde güzel yorumlarınızı alma şansını elde ederdik.Yinede ilgi ve alakanıza çok teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım.
Not: Daha bizleri neler neler ve nereler bekliyor bilseniz.ama hepsi sizler için birer süpriz niteliğinde.