Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor
Neden olmasın dünya artık köy konumunda her an her yerde karşılaşabiliriz.Yolculuğumuz süresince ne karavanlar ile karşılaştık hemde dünyanın diğer uçlarından hatta bazılarını görüntüleme imkanımda oldu.Sıra oralara gelince hepsini izleyebileceksiniz.
Saygılarımla
S.n şelale hanım sizede selam olsun.Bütün kalbim ile sizin ve bu işe gönül vermiş veya vermek için buralara ( Gezenbilire) yolu düşmüş tüm doğa severlere bu iş için gönüllerince bir vasıta ve muhteşem geziler diliyorum.şelale' Alıntı:Selam kemal bey benim araba işini sormuşsunuz .daha alamadım .yoğunum o konu üzerinde ama denk gelmedi bir türlü hayırlısı işaşllah birgün benimde içime sinecek bir karavanım olur. sizlere kazasız belasız eğlenceli gezmeler diliyorum.işallah ilerde bende peşinize takılırım.
Neden olmasın dünya artık köy konumunda her an her yerde karşılaşabiliriz.Yolculuğumuz süresince ne karavanlar ile karşılaştık hemde dünyanın diğer uçlarından hatta bazılarını görüntüleme imkanımda oldu.Sıra oralara gelince hepsini izleyebileceksiniz.
Saygılarımla