Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor
60 Günlük Yolculuğumuz 5 Bin Km Yakın Yolumuz vede 15 Bine Yakın Resimler ile Gezimizi Yayınlamaya Devam Ediyorum.
10 - 12 - 2009 İstanbuldan başlayan Tarih,Kültür ve Doğa ağırlıklı gezimizi Yalova - Bursa - İnegöl - Uludağ - Balıkesir - Bergama - efes - meryemana - İzmir - Kemalpaşa - Foça -Yenifoça - Kuşadası - Didim - Milas - Ören - devamla - Gökova - Köyceğiz - Ortaca - Dalaman - Fethiye - Ölüdeniz - Kalkan - Kaş - kınık - patara - Finike - Kumluca - Çıralı - Olympos - Kemer - Antalya - Düden şelalesi - Manavgat - Side - Alanya - tekrar geriye Manavgat ve çevresi ve Kuzeye yöneliyoruz,Zirve - Alacabel - Konya - Akşehir,daha sonra Afyondan direk İstanbula dönüş ile 08 - 02 - 2010 Tarihinde bitiriyoruz.
Yine 10 gün sonra sadece 2 günlük (açıklamasını gerilerde yaptığım) 2. bir Afyon seferi ve kocatepe çıkarması ile Tarihe Yolculuk Gezimizi tekrar istanbulda sonlandırmış oluyoruz.
Bazı arkadaşlardan ve izleyenlerden anladığım kadarı ile bazı açıklama ve yazılarımı resimleri görmek adına zannediyorum kaçırdıkları içindirki iyi takip edemediklerinden bizi hala yollarda sanıyorlar. Şayet Değerli izleyenler ( Tüm bu bilgi ve resimler gezenbilir haricinde google nin gezenbilire yönlendirmesi ilede google'danda takip edilebiliniyor.) ve arkadaşlarımız başından sonuna kadar ve resimlerin altında bulunan yazılarımı okurlar ise bir çok konuya daha güzel, daha anlaşılır şekilde vakıf olabileceklerini sanıyorum diyor,hepinize keyifli seyirler diliyorum.
Selam ve Saygılarımla
Kemal