Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah-34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,886
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,113

..

• KONU SÝLÝNSÝN

Kullanılan: 0 0.0%
  • SADECE SIKINTILI YAZILAR SÝLÝNSÝN

• KALDIÐI YERDEN DEVAM ETSÝN

• BU ÞEKÝLDE KALSIN

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

Kemal bey merhaba,

Bahsettiğiniz "hoş olmayan" ve "yanlışlıkla" size gönderilen özel mesaj hakkında biraz daha detay verebilir misiniz? Hatta mümkünse bu mesajı özelden bana da gönderebilirseniz çok sevinirim. Sizin gibi dini bütün bir arkadaşımızın insanları zan altında bırakmanın ne kadar büyük bir günah olduğunu bildiğinden kimseyi zan altında bırakmayacağınıza eminim. Sorunun çözümü ve varsa kırılan kalplerin onarılması için özel mesajınızı bekliyorum.

Sevgiler, saygılar

Etiketler

Merhaba Kemal bey,
Sonu bekleyip teşekkür etme niyetindeydim,erken sonlara pek alışık değilim veda eder gibi.
Öncelikle belirtmek isterimki eşim ve kızımla devamını bekleyenlerdeniz.Yinede bunları bizlere yaşattığınız için yengemize, size ve en çok saygıdeğer annenize teşekkür ediyorum, tüm annelerin ellerinden öpüyorum.Kemal usta boşuna olunmuyor.
Kalın sağlıkla

Aylardır zevkle izlediğim gezi anılarınızın bitmesini (istemeyerek) bekleyip sonunda birkaç söz etmek istiyordum.
Gönlümüzde Kemal Abi,Kemal Usta,Kemal Bey olarak taht kuran siz değerli gezgin dostumuzun bizlere aktardığı fotoğrafların yanı sıra özlediğimiz, "gezginin ruh derinliği"nin maviliklerinde yüzdük günlerce ve günlerce...
Maus'un tekerine iki kere burç çaktık sizinle gezerken :D ..
Anılarınızın yalın gerçekleri aktarımındaki samimiyeti de izledik hep birlikte.61/1 tertip'in evindeki mütevazı ağırlanışınız...Fuarın önündeki yarım yumurta topuklu bıçkın delikanlı ;),kediler ve kediler,mevsimin azizliklerinin bozamadığı moraller,bir gizli aile dayanışması idi izlediklerimiz haftalarca ve haftalarca...
Bir tiryakilikti Kemal Kardeş...Canımız çekiyor inan...Haydi devam...Yürüt o yağız atı...Sür ovalara dağlara, kimse tutamaz seni...Haydi !...

RÜZGAR

Cem beyin mesajı vardı (orsaalabanda) silinmiş... Kimsenin zan altında kalmaması için açıklama isteğiydi Kemal beyden... Kemal bey kadar bu mesajı Kemal beye atan kişi de arkadaşlarını zan altında bırakmıyor mu..? O niye çıkıp ben yaptım demez ki..? :smiley:

arwin' Alıntı:
Cem beyin mesajı vardı (orsaalabanda) silinmiş... Kimsenin zan altında kalmaması için açıklama isteğiydi Kemal beyden... Kemal bey kadar bu mesajı Kemal beye atan kişi de arkadaşlarını zan altında bırakmıyor mu..? O niye çıkıp ben yaptım demez ki..? :smiley:

Ortada bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. Daha doğrusu maksatlı bir yanıltma olduğunu düşünmek istemiyorum. Yazdığım mesajı kimseyi zor durumda bırakmamak için kendim sildim. Ama madem konu gindemdem düşmeyecek;
Ortada gerçekten yanlış kişiye gönderilmiş bir mesaj varsa gönderen kişi yönetimdeki arkadaşlarımızı ve dahi beni zan altında bırakmamak için çıkıp ''ben yaptım'' demeli elbette.

Cem bey teşekkür ederim..... :smiley:
Olayı gündemde tutmak değil de ortada olan yanlışı çözmek , olayın tarafları veya tarafı açıklık getirirse kimse zan altında kalmayacak... :smiley:

yol' Alıntı:
Kemal bey merhaba,

Bahsettiğiniz "hoş olmayan" ve "yanlışlıkla" size gönderilen özel mesaj hakkında biraz daha detay verebilir misiniz? Hatta mümkünse bu mesajı özelden bana da gönderebilirseniz çok sevinirim. Sizin gibi dini bütün bir arkadaşımızın insanları zan altında bırakmanın ne kadar büyük bir günah olduğunu bildiğinden kimseyi zan altında bırakmayacağınıza eminim. Sorunun çözümü ve varsa kırılan kalplerin onarılması için özel mesajınızı bekliyorum.

Sevgiler, saygılar
Merhaba GEZENBİLİR.COM'un kurucusu sevgili Sedat bey kardeşim.
Sizide Gezi Romanı forumunda aramızda görmek onca uğraşınız,çalışmalarınız çabalarınız arasında bizleri gerçektende çok memnun etti. Fakat işiniz hiç sanıldığı kadar kolay olmasa gerek bugün (60.000) Altmışbin civarında üye (insan) Arkadaşımız ile ilgilenmek ,dertleri ile dertlenmek herkesin harcı değildir hatta dünyanın en zor işidir. Bir babanın bile 3 çocuğu ile baş edemediği bir zamanda!! Bu görevi bir zamanlar (20 yıl önce) sayıları binleri bulan insanlarla inanç turizimi ile bizzat ilgilenen ben bile hayret ile karşılııyor,izliyor vede böyle adil bir yöneticimize takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum.Sevgili Sedat olaya el koyduğuna göre bende artık bu işin çözüleceğine inanııyorum.

Diğer yandan bu olumsuz hava ile birbirinden çok değerli arkadaşlarımızdan,abilerimizden gelen çok manidar ve insanın nefsini okşayan (ama o nefse pirim vermek yok) takdir mesajları silindiği halde gayet demokratik bir şekilde tekrar bu foruma yükleyen arkadaşımıza Gezenbilirde Adaletin tam anlamı ile işlemesine katkısından dolayı çok teşekkür ediyorum.Bunun ile birlikte ;
"Hayatta bir insana yapılacak en büyük kötülüğün onu şımartmak olduğunu" Düşünüyorum.
Sıkıntım çözüldüğünde Sedat bey kardeşimden gezimize kaldığımız yere kadar olan mesajların silinmesini rica edeceğim ve bu konu kapanıp biz yolumuza hiç bir şey olmamış gbi neşe içinde devam edeceğiz.Konu iki kişinin arasına çözülmek üzre kaldıktan sonra artık kimse kendini zan altında hissetmesine gerek yoktur

Böyle övgü dolu sözleri gezimiz bittiğinde almak hak etmek istiyordum ama sizlerde biliyorsunuzki hiç mani ,engel olmayan hava yolunda bile yinede süper uçakları yere düşürecek bir şeyler ,engeller çıkabiliyor.Bu misal gibi bizimde yolumuza bir engel çıktı ama bunu sizlere yansıtmadan halledememek beni çok üzdü.(Çünkü bir türlü bu işten vazgeçtiğimi duyacaktınız) Bunuda kendi aramızda halledemeyişimizin sebebi telefon gibi çabuk iletişim yerine yine geç haberleşmemize neden olan bu klavye ve internet ile yapmaya çalışmamız neden oldu.Diğer yandan ise telefon ile bile halletmeye kalksam o kişinin olabildiğince yoğun olduğundan ,onu benim yapmaya çalıştığım hani olmasada olur cinsinden bir iş için rahatsızlık vermek istemediğimden ,birazda o anki ani gelen mesajın kırılganlığın vermiş olduğu bir haldi. (Daha önce öyle hemen herşeye kızmayacağıma dair bir yazım vardı biliyorsunuz) yanlız bu kırılmak ile kızmayı,sinirlenmeyi kesinlikle birbirine karıştırmamak gerektiğine inanıyorum.

Öyle umuyorumki bütün sorunları çözdüğümüz gibi bu sıkıntıyıda aşacak tekrar gezimize kaldığımız yerden yol'daki engeli kaldırarak devam edeceğimizi sanıyorum. Çünkü sorunu çözecek arkadaşımızın çok kalender beyefendi birisi ve özgürlüklerden yana olduğunu düşünüyorum. Bende Gezenbilir'deki bizim hayrımıza bir arada aynı gemide yaşamamızın kaynağı olan Gezenbilir kurallarının en güzel bir şekilde ve hepimize eşit uygulanmasını ama bu cennet vatanın güzel insanlarının maddi ve manevi değerleri ,güzellikleri göz ardı edilmeden bunu gönülden çok istiyorum.
Diğer yandan sakın olaki benim gibi birisinin Gezimizi yayınlama adına öyle Naz veya yalvartma gibi çok çirkin bir davranış içine düştüğümü düşeceğimi kimseler aklından geçirmesin vede hiç bir arkadaşım olsun olmasın ,ama sanalda, ama reelde benim elimden dilimden kimse asla asla zarar görmeyeceğini bilmesini isterim.

Ayrıca her iki arkadaşın ellerinde olmadan bir anlık kırgınlıkla artı benimde sorunumu sizlere yansıtmadan Gezi romanımızı aniden bitirdiğimi sizlerle duyurmuş olmam hepimizi doğal olarak üzdü şimdi ise onarım aşamasındayız yine diyorumki en kısa zamanda bu sıkıntıyı hepinizin adına üstlenmiş bulunmaktayım ve güzelllik ile çözüleceğine canı gönülden inanıyorum.
Saygılar,sevgiler,selamlar vede özürler ile tekrar görüşmek üzere.

[attachment=1]

yol'da ki geçici onar?m için hepinizden özür dileriz....jpg

Hepimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı en içten dileklerimle kutlar selam,saygı hürmetlerimi sunarım.

23 NİSAN

Vatan tehlikedeydi; Atatürk karar verdi:
«Vatan kurtaracak yine millettir» dedi.
Ankara'da bir Meclis toplayıp kurmak için,
Günlerce, haftalarca, çalıştı, için için.
İşte bugün kuruldu Büyük Millet Meclisi,
Ankara'dan yükseldi Türk'ün gürleyen sesi.
Çocuklar! bayram yapın, sevinin ve haykırın,
Engel denen her şeyi gücünüzle siz kırın!
Çocuklar bilin ki siz koca bir cihansınız.
Vatanın her yerinden fışkıran volkansınız.
Doğan güneş sizindir yıldızla ay sizindir,
Artık vatan sizindir, artık saray sizindir.
Ey gül yüzlü çocuklar, gülün, koşun, ileri,
Hayatta durak yoktur; ya ileri ya geri.
Coşkun bir rüzgar gibi ufukları aşınız!
Göğsünüz kanasa da akmasın göz yaşınız!
Temiz olsun kalbiniz, çelik olsun kolunuz!...
Şen olsun bayramınız, aydın olsun yolunuz!...
Neşenizle bu yurdu aydınlatın her zaman,
Sizindir bu ünlü gün, ünlü 23 Nisan.

[attachment=2][attachment=1]

Özgürlük Sınırı Nedir, Ne Olmalıdır?

Bireyin, Toplumun, Halkın, Milletin, Devletin özgür olması ne güzel şey?

Ancak, her güzel şeyin olduğu gibi özgürlüğün de bir sınırı var.

Sizce özgürlük sınırı nedir? Tel örgünün, mayın tarlasının bulunduğu yermidir?

Bana göre; İkinci kişinin, diğer toplumların, milletlerin, devletlerin özgürlüğünün başladığı yerdir.

Devletler arasındaki sınır belki tel örgü ile, mayın tarlasıyla çizilebilir.
Kişiler arasındaki sınır nasıl belirlenecektir;

Bana göre özgürük sınırı "saygı" ile çizilmelidir. İnsanlar kendilerinde var olmasını istedikleri özgürlük kadar diğer insanların da özgürlüğünün olduğunu düşünebilmeli. Diğer insanların haklarına saygı göstermelidir.

Bireyler arasındaki "saygı"nın çoğalması, milletler ve devletler arası barışı doğuracaktır.

Saygı ve sevgilerimle

23042010- BU GÜN 23 NİSAN NEŞE DOLUYOR İ

Atatük ve sal?ncak.jpg

Hepimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı en içten dileklerimle kutlar selam,saygı hürmetlerimi sunarım.

Bende bu güzel dileğinize katılıyor, herkese ailesi ile birlikte keyifli bayramlar diliyorum.

RÜZGAR' Alıntı:
Aylardır zevkle izlediğim gezi anılarınızın bitmesini (istemeyerek) bekleyip sonunda birkaç söz etmek istiyordum.
Gönlümüzde Kemal Abi,Kemal Usta,Kemal Bey olarak taht kuran siz değerli gezgin dostumuzun bizlere aktardığı fotoğrafların yanı sıra özlediğimiz, "gezginin ruh derinliği"nin maviliklerinde yüzdük günlerce ve günlerce...
Maus'un tekerine iki kere burç çaktık sizinle gezerken :D ..
Anılarınızın yalın gerçekleri aktarımındaki samimiyeti de izledik hep birlikte.61/1 tertip'in evindeki mütevazı ağırlanışınız...Fuarın önündeki yarım yumurta topuklu bıçkın delikanlı ;),kediler ve kediler,mevsimin azizliklerinin bozamadığı moraller,bir gizli aile dayanışması idi izlediklerimiz haftalarca ve haftalarca...
Bir tiryakilikti Kemal Kardeş...Canımız çekiyor inan...Haydi devam...Yürüt o yağız atı...Sür ovalara dağlara, kimse tutamaz seni...Haydi !...

RÜZGAR
27 KARAVAN DÜNYASI - CARAVAN WORLD / HABERLER - DUYURULAR / Ynt: 736. Mevlana Şeb-i Arus Törenleri : 15 Aralık 2009, 09:57:21
Yola çıkmadan önceki Kemal ile döndükten sonraki Kemal i yazın bizlere.
Şu güzelim kış günlerinin bazen soğuk bazen de ılık tadından birşeyler de bizlere düşer umarız...
Mutlu ve sorunsuz bir gezi dilerim,

Rüzgar

Böyle kısa ve öz ifadeler ile çok şey anlatabilmeyi sanırım tatlı bir "RÜZGAR" taşıyabiliyor ekranlara.Heleki önceden bazı şeyleri sezmeye feraset mi deniyordu.?
Bir üstteki ifadeleri henüz ben ve eşim geziye çıkamayı tasarladığımız günlerde başka bir forumda yazmıştı Hüseyin bey.
Hüseyin bey Selam ve Saygılarımla
Kemal

Kemal abi düşündüklerimi yazarak ifade etmekte çok başarılı değilim. Bizimle paylaştığınız gezi notlarınızı takip etmeye çalışıyorum hatta ilk sayfadaki güzergah haritanızı gördüğümde işte tam benim hayalimdeki gezi demiştim ben aynı geziye Çanakkale den başlamak istiyorum ama balirttiğim gibi uzun yıllar hayal olarak kalacak. Sizin sayenizde sanalda olsa bu bu geziyi takip ederek kendimiz gitmiş gibi oluyoruz . Sizden naçizane ricam bizim gibi yeni üyeleri düşünerek , bundan sonraki gezilerinizide bizimle paylaşmanız olacak .Gezilerin ve paylaşımların devamı dileği ile .

Hoşgeldin Seyyah34
Hoşgeldin Topiğine
Elalem ne derse desin
Devam et sen dizine
Hadi,Hadi,Hadiiiiiiiiiii.
Arada sen bir şeyler dinlerdin ya Cd Player inde,Bunuda benden dinle.Kemal bey gelen mesajlarda Tarihe yolculuk olmayınca online sürem azaldı.Kırgınlığının hafiflediğini görmek güzel tekrar hoşgeldin.

THE FARUK' Alıntı:
Sevgili kemal abim sevinçlerimiz gibi kırılganlığımızda isnaoğlunun doğasında var..
Güzel bakan,Güzel görür..
Güzel gören,Güzel düşünür..
Güzel düşünen,Her zaman mutludur.diye düşünenlerdenim..

Canım abim her kararınız sizin takdiriniz.sizin ışığınızdan bilgi paylaşımınızdan vede ansiklobedik fotolarınızdan uzunca bir süredir bende çook istifade ettim elinize emeğinize sağlık.
Haddim olmayarak derimki;Kemal abicim bizleri bu ışıktan mahrum bırakmayınız.
Sevgiyle kalın..

Faruk KAYHAN ( THE FARUK )

Aramıza hoş geldin kemal abi..

Uzuuuun sabah yürüyüşlerinden sonra ilk yaptığım şeydi neler olup bittiğine bakmak. Kemal Usta'nın maharetle çektiği fotoğrafları ve aralarda yazdıkları tüm arkadaşların olduğu gibi benim de oldukça ilgimi çekiyordu,ta ki o detayını öğrenemediğimiz ''olay'' oluncaya dek. Kanımca Ustamızı üzen şeyin ne olduğunu da öğrenemeyeceğiz.
Enverdede'nin fikrine ben de katılıyorum;Seyyah-34 olmayınca online süremiz düşmeye başladı.
Kemal Usta, senin gezip gördüğün yerleri paylaştığın bölüm yine konuyla ilişkili, ama hoş olmayan bir şekilde başka tarafa kayması nedeniyle kanmca şekil değiştiriyor.Konuyla direk ilişkili olanların da yardımıyla suyu yine yatağına döndürelim,biz sizden memnunuz,gelin kaldığımız yerden devam edelim. Selam ve sevgilerimle.

Sevgili Kemal Abi,

Belgeselinizi ilgiyle takip ediyorum. Sayenizde Türkiye' miz ile ilgili hem bilgileniyor hem de gezmiş kadar oluyorum. Bu foruma vermiş olduğunuz emekleri ve yaptığınız paylaşımları hem çok takdir ediyor hem de çok teşekkür ediyorum. :smiley:

Bizleri hep böyle bilgilendirmeniz dileğiyle, Yolunuz açık olsun... :smiley:

ekiNoks' Alıntı:
Sevgili Kemal Abi,

Belgeselinizi ilgiyle takip ediyorum. Sayenizde Türkiye' miz ile ilgili hem bilgileniyor hem de gezmiş kadar oluyorum. Bu foruma vermiş olduğunuz emekleri ve yaptığınız paylaşımları hem çok takdir ediyor hem de çok teşekkür ediyorum. :smiley:

Bizleri hep böyle bilgilendirmeniz dileğiyle, Yolunuz açık olsun... :smiley:
Çok muhterem kardeşim Fatoş hanım bende burada sizler ile birlikte sıkıntımın çözümünü sabırsızlıkla bekliyorumki zira 15-20 gün içinde mutlaka yazlığımıza geçmem ve orada önemli yapmam gereken işlerim var.Ondan sonra zaten 6 ay boyunca 3-5 günde bir online olabilir ve yazabilirim çünkü bahçeli evimizde malesef internet yok,alacağım koltuğumun altına dizüstünü doğru 1 km ilerideki markete gideceğim sizlerden gelenleri veya sizlere yazmam gerekenleri ancak bu şekilde telafi edeceğim.Yani bu geziyi bitirebilmem için sayılı günlerimiz var....
Öyle umuyorumki yöneticilerimiz sizlerin böyle samimi ve olabildiğindende gerçekçi mesajlarınızı er geç dikkate alacak benim üzüntümü dolayısı ile sizlere yansıyan bu üzüntümü çözecektir artık nede olsa iki kişi arasında kalmıştır artık.
Hal böyle olunca artık bu sorunun ne olduğu nerden kaynakladığını kimse araştırmasın ,bunu benden duyuyorsunuz yani ilk ağızdan hiç bir kimseden şikayetçi değilim ve buraya bu konulara biraz uzak bir yerdeki bir sorunun çözümlenmesini istiyorum ve bana gelen uyarı mesajının içeriğinden kaynaklanan üzüntümüde hafiflettim bile.
Bizim buradaki net çok hızlı ama diğer yerlerdeki net yavaş işlediğinden iletişim sorunu yaşıyoruz birazccık ve arkadaşlarımı gezimiz ile üzdüğümden üzüntüm tekrar nüksediyor,Zira bu işler gönül işleri olduğunudan gönülde üzüntüye sıkıntıya malesef hiç gelemiyor.
Ama gerçektende bize maddi ve manevi bir bedeli olan bu gezimizi Gezenbilir.com severlere ve dolayısı ile Gezenbilir.com linki üzerinden tüm dünyadaki insanlara keyif ile izleyecekleri bir eseri armağan etmek istedik,umarım başarırız.Çünkü daha önümüzde nefis resim ve anlatımlar var, ama benim yazılarıma sınır gelir ise yakında Belekte ki ulaşacağımız "Hoş Görü mabedleri"ni ,Hz Mevlanayı nasıl anlatabilirimki.!!!
Fatoş hanım ben başından beri sorunu burada açıklamayı hiç doğru bulmadım zira benim inancım bana ;"İnsanların ayıp ve kusurları ile uğraşan bir kimseninde aynı hataya kendileride düşmedikçe can veremezler " ,Ayrıca "Kusur arayan dost bulamaz" diyor.
Bende bu minhal üzre bu adaba göre kesinlikle bu sorunu diğer arkadaşlar ile paylaşmayı düşünmüyorum ve bu konun buraya yansımasının müsebbide şahsım değildir.
Evet sıkıntım genele yansıdı fakat içeriği artık mahrem kalabilir.
Fatoş hanım ilgi ve alakanıza gönülden teşekkürler ediyor saygı ve selamlarımı iletiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri