Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah-34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,886
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 169,823

..

• KONU SÝLÝNSÝN

Kullanılan: 0 0.0%
  • SADECE SIKINTILI YAZILAR SÝLÝNSÝN

• KALDIÐI YERDEN DEVAM ETSÝN

• BU ÞEKÝLDE KALSIN

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

THE FARUK' Alıntı:
"Gönül Ne Çay İster Nede Çayhane Gönül Bir Dost İle Muhabbet İster Çay Bahane"

Sevgili kemal abi..
Dostluğu her paragrafta vurgulayıp,gönül dostluğunu muhabbetinizde hissettiren nadir insanlardansınız..
Asrın menfaat ortamında dosluğu menfi değerlendirip rant peşinde olanlara istinaden..Siz değerli abimizin ışığını allah herkeze nasip etsin..
İyiki varsın sevgiyle kal kemal abim..
Ahhh Ah sevgili Faruk abim istediğiniz kadar bana gönül adamı veya iyi bir dost deyin bu övgü dolu sözler ile Tvde canlı yayınlarda benim bu gezimizden ve verdiğim emeklerden söz edin bunların hepsi sadece aramızdaki muhabbeti artırır.
Burada "Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor" gezi romanında güzellikler arttıkça,ve henüz daha önümzde bin kusur kmlik yol ve 3 bin civarında resimlerim kalmışken 7'den 70'şe herkesin bildiği Türk olarak milli huyumuzda Gezenbilirde baş gösteriyor.Nedir o milli huyumuz? nerede olursak olalım 5-15-105 fark etmez ne zaman bu kadar kişi bir araya gelsek ilkokullardan tutun taa devletin en üst kademelerine kadar birileri diğerlerinin iyi ve güzel hallerini icra ettikleri hayırlı işlerini çekemez vede bir akıl almaz kıskançlık alır başını gider.Taakiii başımıza bunlar gelesiye kadar...
"Aynen alttaki bu mesajımı beğendiğiniz gibi"
Alıntı sahibi: seyyah-34, Tarihi: 03 Mart 2010, 16:04:52 Sayfa (31) den alıntı.
Bakın şimdi ben bu devrilen bu dev asa sütünları görünce Yunus Emre nin hangi sözlerini aklıma getirdi. Hem Yunus Emrenin yıllar önce söylediği söze ,hemde şu kareler ile nasıl örtüştüğüne birlikte bakalım.

"Kırk küpü yerden göğe dizseler ortadan birini çekeler var sen seyreyle gümbürtüyü"...
Yunus Emre
------------------------------------------------------------
THE FARUK Sayfa (31) den alıntı.
ATEŞ TANRISI FARUK
Tabi anlayana yada nasıl yorumlayana ince bir mesaj bu kemal abicim..
Bireyin önemini.Toplumdaki yerini..birlik olmayı..sevgi zincirini..paylaşımı anlatan her dustura ve anlayışa bir şeyler veren usluptur bu
Bizler ne mükemmel bir ecdadın türevleriyiz. Onların tırnakları olamayız diye bazen kendimi çok yargılarım..
Sevgiyle kal abicim..
-----------------------------------------------------------
İşte aynen bu misalde olduğu gibi kendilerini çok iyi tahmin ettiğim bir veya birden çok kişi istedikleri zaman bu en alttaki taşı ne zaman oynatacağını çok iyi biliyor.
Üzülerek hatta 7/24 saat bu kadar yüklemeyi bile yaparken bile bunca baş ağrısı çekmediğim Sevgili Adminimiz tarafından asıl göndermesi gerektiği kişi yerine yanlışlıkla bana yollanan mesaj nedeni ile başım şuan o kadar ağırıyorki malesef bu baş ağırısı ve büyük üzüntü ile Gezi romanımıza devam edemeyeceğim.
Taaki sizin gibi sizin karekterinizdeki insanların bu forumlarda sayısı artana kadar. Benden bu kadar!! bütün herkesi dış görünüşüne bakmadan iç güzelliğini feraseti sayesinde görebilen vede herkesi olduğu gibi ,doğa ana gibi ,bir Hz.Mevlana gibi kucaklayan nadide insan THE FARUK.....
Hepinizi bir gün kendisine döneceğimiz o güzel Mevlamıza emanet ediyorum.Şimdiye kadar bana bu forumda 7/24 saat destekleri ile yanlız başıma canım sıkılmasın diye gezimize güzel yorumları ile katkılarda bulunan çok değerli arkadaşlarımıza selam ve saygılarımı sunuyorum.

Paylaştıkça gelen acı ??? :-\ :'( :'( :'(

Etiketler

THE FARUK' Alıntı:
"Gönül Ne Çay İster Nede Çayhane Gönül Bir Dost İle Muhabbet İster Çay Bahane"

Sevgili kemal abi..
Dostluğu her paragrafta vurgulayıp,gönül dostluğunu muhabbetinizde hissettiren nadir insanlardansınız..
Asrın menfaat ortamında dosluğu menfi değerlendirip rant peşinde olanlara istinaden..Siz değerli abimizin ışığını allah herkeze nasip etsin..
İyiki varsın sevgiyle kal kemal abim..

Sevgili kemal abim sevinçlerimiz gibi kırılganlığımızda isnaoğlunun doğasında var..
Güzel bakan,Güzel görür..
Güzel gören,Güzel düşünür..
Güzel düşünen,Her zaman mutludur.diye düşünenlerdenim..

Canım abim her kararınız sizin takdiriniz.sizin ışığınızdan bilgi paylaşımınızdan vede ansiklobedik fotolarınızdan uzunca bir süredir bende çook istifade ettim elinize emeğinize sağlık.
Haddim olmayarak derimki;Kemal abicim bizleri bu ışıktan mahrum bırakmayınız
Sevgiyle kalın..

Faruk KAYHAN ( THE FARUK )

Gezi sonunda benden bazı arkadaşların bu gezinin yayınlanmasınıdaki beğeniyi neye borçlu olduğumuzu soruyorlardı.Bende bunu gezimizi bitirince yazacağımı söylemiştim gezimi ile henüz daha 20 günlük işimiz kaldığı halde bitirmek zorunda bırakıldığım için artık açıklayabilirim.
Çok değerli arkadaşlarım bu Gezi Romanı Sevgi ile hazırlandı Samimiyet ile sunuldu Saygı ile yoğuruldu en önemliside bir istanbul doğumlusu ve hanımefendisi olan tesettürlü ve şuan bile Atatürk keşke yaşaydı diyen 85 yaşındaki Annem titreyen elleri ile benim burada bu forumda hayırlı bir iş yaptığımı umarak benim bilgisayar başında sürekli yiyecek ,içecek hizmetimi yapmasındadır. Yani olabildiğince samimiydik ve biz ailece Gezenbiliri seviyorduk. Hatta çoğu zaman ailem benim sesimi özlüyordu evin içinde karşılıklı olduğumuz halde .Aracımız Siyyah Seyyahın arkasına severek GEZENBİLİR.COM yazısını neşe ile yapıştırmıştık Kısmet bu kadarmış.
Kısaca Gezi Romanımızın bu kadar sevilmesinin 3 ay gibi bir zamanda 20.000 lere yaklaşan izleyiciye ulaşması karşılıksız bir Sevginin ve Doğaya olan saygımızın bir yansımasıdır.
Bütün amacım Gezenbilir.com'a yıllar sonra bile torunum ile başbaşa izleyeceğim güzel bir eser kazandırmaktı maksadım, hadi ben yalan söylüyorum ya binlerce resim ve bilgi notlarım işte hepsi olduğu gibi gün ışığı gibi duruyor.
Saygılarımla

THE FARUK' Alıntı:
Sevgili kemal abim sevinçlerimiz gibi kırılganlığımızda isnaoğlunun doğasında var..
Güzel bakan,Güzel görür..
Güzel gören,Güzel düşünür..
Güzel düşünen,Her zaman mutludur.diye düşünenlerdenim..

Canım abim her kararınız sizin takdiriniz.sizin ışığınızdan bilgi paylaşımınızdan vede ansiklobedik fotolarınızdan uzunca bir süredir bende çook istifade ettim elinize emeğinize sağlık.
Haddim olmayarak derimki;Kemal abicim bizleri bu ışıktan mahrum bırakmayınız
Sevgiyle kalın..

Faruk KAYHAN ( THE FARUK )
İstanbulda bir ayak tekmesi ile girebileceğin bir eviniz olduğunu unutmamanız dileklerim ile...değerli abimiz gönül adamı THE FARUK.

Bunca emekten sonra idare edilen birisi olunduğunu öğrenmek bir Akrebi yıkar.
Ayrıca çok dikkat edin arkadaşlarınızdan Akrep burcu olanlara. Onlar idare edilen olmazlar hep idare eden olurlar ,niyet ettikleri bir işi başarıya ulaştırmadan asla bırakmazlar. Aynen hemşehrim ve adaşım olan "Mustafa Kemal Atatürk" gibi "Seyyah Kemal" gibi...Dileyen araştırabilir.

Ellerine, ayaklarına gözlerine sağlık Kemal kardeşim
Bunca paylaşım için gönül dolusu teşekkürler

ufuk28' Alıntı:
Ellerine, ayaklarına gözlerine sağlık Kemal kardeşim
Bunca paylaşım için gönül dolusu teşekkürler
Sizler sağolun.gönül dolusu sevgiler ,saygılar benden olsun ,sevgi ile yatıp neşe ile kalkanlara iyi niyet sahiplerine hak edenlere emeklerim helal olsun.

Kemal Usta,anlayamadığım için beni bağışlarsınız umarım. Bugün bayağı bir süredir bilgisayarın başındayım, bir anda birşeyler oldu da aniden bitirdiğinizi anladım yazdıklarınızdan. Doğrusu ( eğer öyleyse) ne kadar şaşırdığımı kelimelerle ifade etmem mümkün değil. Bir anda neden böyle bir karar aldınız da bitiriyorsunuz.Yoksa ben yanlış mı anlıyorum.Ne diyeceğimi bilemez bir durumdayım.Selamlar.

Tahminim; biri Kemal bey hakkında yazdığı olumsuz düşüncelerini yanlışlıkla Kemal beyin kendisine göndermiş.

Gönlünü ortaya koyan Kemal Beyin buradan uzaklaşmasına neden olan kişinin bir an önce kendisinden özür dilemesi veya bunu yapmıyorsa siteden ayrılması gerektiğini düşünüyorum.

Gezenbilir ailesinden Kemal bey gibi gezen, bilen ve paylaşan birinin siteden uzaklaşmasına neden olacak kadar üzülmesini kabul etmek zor.

Oğuz Bey,ben de okudum aynı şeyleri de, anlayamadığım tarafı konu bir anda nasıl bu hale geldi. Kemal Usta'yı bu kadar gücendirecek, kıracak şey nedir, kimden kaynaklanıyor gerçekten çok merak ediyorum.Madem ki biraradayız, birşeyler paylaşıyoruz,bu sorun mu, problem mi adı her neyse kimden kaynaklanıyor, neden böyle birşey oldu.Bunlar ortaya çıkmalı, dahası bir insanın kalbi kırılmış arkadaşlar, bunun telafi edilmesi gerekiyor kanımca. Onca güzel şeyi paylaştık,zaman zaman dağ taş,dere tepe demeden biz de onunla birlikte gezdik. Neler olup bittiği ortaya çıkmalı ve Kemal Ustamızdan da özür dilenmelidir.

Kemal Bey,
Gezi yazılarınızı ve fotoğraflarınızı büyük bir ilgiyle izliyordum. Gezdiğiniz yerleri daha önce görsek de,görmesek de sizin vizörünüzden izlemek bambaşka bir keyifti benim için. Sizi kıracak ne olduğunu da anlayamadım. çok üzüldüm. İzleyenlerin ileti ve yorumları sizi takdir ve teşekkürle karşılıyordu. Bir yanlışlık vardır diye düşünüyorum. Gezinize devam etmenizi diliyorum.

seyyah-34' Alıntı:
Paylaştıkça gelen acı ??? :-\ :'( :'( :'(

Kemal abi bu dünya fani dostluklar bâkî :smiley: 8)

seyyah-34' Alıntı:
Gezi sonunda benden bazı arkadaşların bu gezinin yayınlanmasınıdaki beğeniyi neye borçlu olduğumuzu soruyorlardı.Bende bunu gezimizi bitirince yazacağımı söylemiştim gezimi ile henüz daha 20 günlük işimiz kaldığı halde bitirmek zorunda bırakıldığım için artık açıklayabilirim.
Çok değerli arkadaşlarım bu Gezi Romanı Sevgi ile hazırlandığı Samimiyet ile sunuldu Saygı ile yoğuruldu en önemliside bir istanbul doğumlusu ve hanımefendisi olan tesettürlü ve şuan bile Atatürk keşke yaşaydı diyen 85 yaşındaki Annem titreyen elleri ile benim burada bu forumda hayırlı bir iş yaptığımı umarak benim bilgisayar başında sürekli yiyecek ,içecek hizmetimi yapmasındadır. Yani olabildiğince samimiydik ve biz ailece Gezenbiliri seviyorduk. Hatta çoğu zaman ailem benim sesimi özlüyordu evin içinde karşılıklı olduğumuz halde .Aracımız Siyyah Seyyahın arkasına severek GEZENBİLİR.COM yazısını neşe ile yapıştırmıştık Kısmet bu kadarmış.
Kısaca Gezi Romanımızın bu kadar sevilmesinin 3 ay gibi bir zamanda 20.000 lere yaklaşan izleyiciye ulaşması karşılıksız bir Sevginin ve Doğaya olan saygımızın bir yansımasıdır.
Bütün amacım Gezenbilir.com'a yıllar sonra bile torunum ile başbaşa izleyeceğim güzel bir eser kazandırmaktı maksadım, hadi ben yalan söylüyorum ya binlerce resim ve bilgi notlarım işte hepsi olduğu gibi gün ışığı gibi duruyor.
Saygılarımla

Senin gibi değerli bir insan ne olursa olsun mücadele etmeli.
Benim adıma bazı yönlerimle çekmişim ama işte aması var sonuçta insanız.
Annemin ellerinden öp benim içinde ve son bir söz durmak yok yola devam :smiley: ;) :D 8)
Eskilerden birdaha oku bu sayfayı Kemal abi gül ve hizmet et insanlara inancın doğrultusunda :eek: :eek: :eek:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=27393.500

Hayırdır inşallah...Kemal bey.Size yanlışlıkla gelen mesajın içeriğini bile açıklamamanız, polemik peşinde koşmayıp yaşadığınız güzellikleri bizle paylaşmaktan başka amacınız olmadığının göstergesi. Bence siz bu konuyu başka bir başlıkta açın biz görüşlerimizi orda paylaşalım Ancak bu topik esas görevini yapsın biz sonunu öğrendiğimiz geziromanı kaldığı yerden CD lerin karıştığına sayıp izlemeye devam edelim.

seyyah-34' Alıntı:
Oğuz bey çok teşekkür ederim,Eksik olmayın.Bende bu manidar resme Aşık Veyselden çok güzel bir eserle katkıda bulunmak istiyorum.
Saygı benden.

[attachment=1]

Uzun İnce Bir Yoldayım

Uzun ince bir yoldayım
Gidiyorum gündüz gece
Bilmiyorum ne haldeyim
Gidiyorum gündüz gece

Dünyaya geldiğim anda
Yürüdüm aynı zamanda
İki kapılı bir handa
Gidiyorum gündüz gece

Uykuda dahi yürüyom
Kalmaya sebep arıyom
Gidenleri hep görüyom
Gidiyorum gündüz gece

Kırk dokuz yıl bu yollarda
Ovada dağda çöllerde
Düşmüşem gurbet ellerde
Gidiyorum gündüz gece

Düşünülürse derince
Irak görünür görünce
Yol bir dakka miktarınca
Gidiyorum gündüz gece

şaşar Veysel hep bu hale
Gah ağlaya gahi güle
Yetişmek için menzile
Gidiyorum gündüz gece

Kaynak: Aşık Veysel

Kırdokuz yıldır bu yollarda derken sanki beni anlatıyordu tamda benim yaşıma uyumlu vede yollarda olan bir seyyah-34 olarak.

Kemal Bey,anlam veremediğim,neler oluyor dediğim bir durum gelişmiş demek.Seyyah tozda -dumanda da yürür.Karda-boranda da.Bir incir çekirdeği takılsa seyyahın ayağına durması mı gerekir?Oysa yollar öylesine sarptır,kayalıklıdır,tozdur -dumandır.Belki de haramiler çıkar yollara...Binbir meşakkatle aşılan yol eğer aydınlığa,güzele çıkıyorsa cayılır mı hiç?ALINTI FOTOĞRAFTA ÖMÜR BİTER YOL BİTMEZ DEMİŞTİM.Aynen öyle....Hayırlı yollar...

r_pvb9jo70h1jzocjkjech.jpg

Eskinin,kırılanın,çarpığın,çürüğün,pertin üstesinden becerinle,tecrübenle geleceksin,Gerçekten biz gezenbilir ailesinin de anlayamadığı çözemediği bir sebepten dolayı noktayı koydum....arkadaş diyeceksin.Ortada belliki bir yanlışlık,yanlış ifade,yanlış anlaşılma,yanlış anlama var.Usta(bu mesleki,kişiliğinden dolayı)kusura bakma ama bu kadar insanı hayal kırıklığıyla ortada bırakmamalısın.Olan yanlışın arkasında koskoca dimdik dosdoğru bir gezenbilir var.Kaldığın yerden devam etmelisiniz.Validehanımın ellerinden öperşiz.

Abi uzun zamandır konuya bakamıyordum son sayfalarda neredesin diye göz atmak istedim geri sayfaları okumadım durum nedir senin canını sıkan benim canımıda sıkar...

Kimdir bilmiyorum ama yakışık kalmayan bir hareket yapan üyemiz kim ise açık açık çıksın ortaya burası paylaşım sitesi sen hakkını vererek severek bu güzel ortamı yarattın senin bu şekilde burayı bırakman olmaz...;

Saygılar... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri