Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 368,138

144051.jpg
Behzatım, Amirimi oynayan Erdal Beşikçioğlu'nun oynadığı bir film Vali. Ben hoşça vakit geçirdim filmi izlerken. Belki siz de seversiniz.

Hepsiburada'dan on metre uzatma sipariş ettim. Bu karavanınkinden bağımsız Güçlü'ye de uzatma kablosu olacak. Kamp yerinde dolap 220 ile çalışacak...

Hocam bence 220 ile uğraşmayın, LPG düzeneğiniz zaten hep hazır olacak, çok anormal bir tüketimi olmaz hemde en iyi randımanı LPG de alırsınız. Dolabı aracın içinde tutup uyumayı düşünüyorsanız o zaman 220 seçeneği tercih edilebilir.

Hocam bence 220 ile uğraşmayın, LPG düzeneğiniz zaten hep hazır olacak, çok anormal bir tüketimi olmaz hemde en iyi randımanı LPG de alırsınız. Dolabı aracın içinde tutup uyumayı düşünüyorsanız o zaman 220 seçeneği tercih edilebilir.
Kablom geldi. Dolap 12volt ile de çalıştırdım. Gayet iyi soğutuyor.

Arkadaşlar,
Özgür karavancılığın güzel yanı istediğiniz yere gitmekte özgür olmanız. İlle ki uzak yerlere gitmek zorunda değilsiniz. Karavana geçtiğinizde, bir göl kenarı, bir mesire yeri, bir otopark veya başka bir yer size gezenevcilik zevkini yaşatabilir. İlle şuraya veya buraya gitmek ve çok para harcamak zorunda değiliz. Çok harcamadan da mutlu olabiliriz.

Bugün yine kahvaltımı edip, ekmeğimi mayaladıktan sonra Güçlü ile Ankara caddelerine çıkıp biraz turladık. Sonra A101'e gidip pil aldım ama arabadaki eski pilli feneri bir türlü çalıştıramadım. Ben de sonunda isyan edip feneri çöpe attım efendim. zaten ucuz basit bir şeydi. sonra evime geldim ve kendime güzel bir Nescafe Gold ısmarladım efendim.

Yeni normal sürecini yaşıyoruz.
Bu süreçte önlemlerimizi alarak normal hayatımızı yaşamaya devam etmeye alışmamız isteniyor.
Şüphesiz bu yeni normalde her zamanki gibi seyahat etmemiz ve gezenevciliği sürdürmemiz de var.
Sonsuza kadar eve saklanmak pek mümkün de değil. Artık biraz sıkıldık ta...
Bu bağlamda ben bu yaz Ankara dışına çıkmama kararımı düşündüm.
Ve bu karardan vazgeçtim.
Eğer canım isterse, canımın istediği yerlere gideceğim.
Corona'ya rağmen...

Şöyle bir evimde filtre kahvemi tellendireyim.
Bu yazın son keyifleri, Karavanda filtre kahve yok.
French Pressi taşımaya yer yok efendim.
Karavanda da mis gibi Nescafe Gold'a devam...
İşte hayat bu...

Ben mutlu bir gezenevciyim,
Ama aynı zamanda da kampçıyım.
Böyle olmak, böyle yaşamak benim içimde var.
Çelebim olur, olmazsa Pirikamp'ım olur,
Olmazsa yüz bin liralık başka bir karavan olur,
Hiç farketmez, Sonuçta ben yollarda ve kamplarda olmayı
seviyorum. Bunu yapmayı sevdiğim sürece de,
eğer şartlar ve yaşlılığım da müsaade ederse,
Bunu yapacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR