yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Yıllarca hep EGE'yi gezdim. Şimdi kuzeyi gezmenin vakiti zamanı geldi sayılır. Yani gelmedi de en azından yaklaştı. Herhalde Temmuz'da karavanıma yerleşir mobil hayatımın keyfini sürmeye başlarım. Aklımda çok yer var bu yaz...
Türkiye Kamp Karavan Derneği'nin 1989 yılında katıldığı FİCC Avusturya rallisi kayıtlarını izledim youtube'den. Kıyafetler, araçlar, insanlar, evler, yollar hepsi bir tarihi yansıtıyor. Çok güzel bir kayıt ayrıca bizden önceki kampçıların gezilerini izleyebilmek çok güzel. Teşekkürler TKKD.
Video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=7567&v=hthjhwBkRgI&feature=emb_logo
[/QUOTE
Yücel Hocam, çok güzel bir paylaşım. Videoyu izlerken şimdiki ve o yıllardaki kamp imkanlarını düşündüm. İnsan yeterki gezmek, kamp yapmak istesin eldeki imkanlarla yapmak mümkün. İnsanlar binek otomobilin arkasına taktığı römorkla aile boyu yurt dışı seyahate çıkabilmiş. O yok bu yok dememiş gezmenin eğlenmenin eşya ile ilgisi olmadığını bilerek gezinin tadını çıkarmışlar. Bu videoyu karavanında solar elektrik sistemi, elektrikli wc, duş kabini, tv, buzdolabı olmadan haftasonu gezisine bile çıkmak istemeyen kampçı karavancı dostlara şiddetle tavsiye ederim. Selamlar...