Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 370,970

ve klasiklerden birisi, Battlefield 3

image_cover.jpg?f=17223&n=9528223963492057.jpg

Merhaba,
Evde oyun oynamaya devam.
Bu arada bilgisayardan sonra telefonda da Casper markasını seçtim. Bugün yeni telefonumu sipariş ettim. Eve gelecek yeni telefonum. Casper Via F2 aldım.
Selamlar herkese...

Arkadaşlar,
Bu aralar gündelik hayatım pekçok kişi gibi evde geçmekte. Yapılan uyarıları dikkate alıyorum ve kalabalıktan ve sosyal temastan kaçınıyorum. Daha ne kadar bunu yaparak kendimi koruyabilirim bilmiyorum. İki günde bir bakkal temasım var. O da olmasa pek kolay yaşanmaz herhalde. Yine de dışarı çıktığımda çok dikkatli davranmaya çalışıyorum. Markete falan gitmekse survivor gibi neredeyse...
Bu dönemde kendi bilgisayarımın daha iyisini edindim ve habire evde oyun oynuyorum. Yine de eninde sonunda bu hastalığı kapmaktan ve kötü geçirmekten korkularım da oluyor. Ben niye korkmayayım ki? Ben de herkes gibi bir insanım sonuçta.

Arkadaşlar,
Ömrüm vefa ederse her zamanki gibi hiçbir konuda takiyye yapmaya ihtiyaç duymadan insanlar arasında olmaya devam edeceğim.
Eğer ömrüm yetmezse herkes mutlu bir insanın, hayattan istediğini almış bir insanın göçtüğünü bilsin.

Arkadaşlar,
Ömrüm vefa ederse her zamanki gibi hiçbir konuda takiyye yapmaya ihtiyaç duymadan insanlar arasında olmaya devam edeceğim.
Eğer ömrüm yetmezse herkes mutlu bir insanın, hayattan istediğini almış bir insanın göçtüğünü bilsin.

Karamsar olmayın hocam, bu günleride atlatırız inşallah.

Dün kendime sarıbezden kesip maske yapmıştım. Bugün bakkala giderken ilk defa maskemi denedim. Maskemin işe yaramasını umuyorum. Yaptığım maske yıkanıp tekrar kullanılabiliyor.

Merhaba arkadaşlar,
Bugün de benden istenen ve beklenen tek şey olan evde kalmak edimine uydum.
Sadece bakkala kadar çıkıyorum genelde. Çıkarken de maskemi takıyorum. Döndüğümde de güzelce ellerimi yıkıyorum.
İşte alabildiğim tüm önlemler bundan ibaret.
Evde olduğum sürelerde zaman zaman öğrencilerimle eba üzerinden onlara çeşitli görevler vererek yararlı olmaya da çalışıyorum. Bunlar falanca videoyu izleyiniz gibi basit görevler. Asla gerçek bir eğitimin yerini tutamaz. Ama öğrencileri eğitimden iyice soğutmama amacı güdüyoruz.
Bunun dışında bol bol oyun oynuyorum. Önceden oynayamadığım pekçok oyunu bilgisayarımı yenileyerek oynayabilir hale geldim. Bu süreçte de bu bana yardımcı oluyor evde vakit geçirmemde. Çünkü ben sıkı bir oyuncuyumdur.
Bugünlerde karavanımda kalmayı pek düşünmüyorum. Çünkü karavanda kalırken de topluluk içinde bulunmasam da ortak tuvalet kullanmak zorundayım ve yakınlarda günlük ihtiyacımı karşılayabileceğim bir bakkal yok karavanının orada. Yani ille Gölbaşı'na markete gitmek gerek. Bu nedenlerle karavanda kalmayı pek istemiyorum.
Bu günlerde Ot dergisi ve kitaplar da okuyarak vakit geçirdiğim de oluyor.
İşte böyle, Bir gün daha battı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,587
Kaydolan Son Üyemiz
basenov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR