bayar28
Zirve
Yucel bey sız artık Karagedikli oldunuz sıze Karagedik'te kım ne dıyebılır her sey gonlunuzce olsun mutlu aksamlar...
Teşekkürler Salih Bey..Yucel bey sız artık Karagedikli oldunuz sıze Karagedik'te kım ne dıyebılır her sey gonlunuzce olsun mutlu aksamlar...
Evet. Haber vermek iyi fikir.Köylünün aklı , mantığı değişik çalışır; Muhtara danışmadan birşey yapmayın bence.
Bazı yerlerde hala öğretmene saygı var. Bu güzel bir şey. Karavanımla Karagedik'e gitmek için bir süre daha bekleyeceğim. Karavana karşı olumlu yaklaşabilecekleri gibi olumsuz da yaklaşabilirler. Bizim kampçılığımızın getirdiği bir de hayat görüşümüz var. Çiçeğe böceğe, kurda kuşa her şeye saygılı bir anlayış. Umarım köylülerle uyuşuruz. Bakalım.Yücel Hocam,
Anadolu'da gelenektir öğretmenler her zaman el üstünde tutulur, korunur, kollanır. Bence köyde biraz zaman geçirin bir çaylarını için. Sizi tanıdıkça yardımcı olacaklardır. Benim bir arkadaşım 1997 senesinde gitiği, insanların mecburi hizmeti bitince kaçmaya çalıştığı bir yerde mecburi hizmeti bittikten sonra bile insanların hatırına taşımalı eğitim gelene kadar kaldı. Köy öyle bağrına basmıştı...
Arkadaşlar,
Bu Dünya kimseye kalmayacak,
Bu yüzden sevmek ve sevilmek için bahaneler arayalım.
Birbirimizi kırmak ve üzmek için değil.
Hepimiz bir avuç kampçı ve karavancıyız.
Güzel geçinelim...
Afiyet olsun Salih Bey, Kahveyi birlikte içmiş gibi olduk. İnşallah bir gün bir yerlerde karşılaşıp gerçekten birlikte de içeriz.Yucel bey keyfınıze bakın afıyet olsun bende kahvemı yudumluyorum hayırlı aksamlar..