Miside pekçok kişi sabit karavancı. Karavanların önüne kocaman sabit (İçten profilli) çadırlar yaptırmışlar. İçerisinde odun sobaları var. Akşamları kamp dumanaltı durumda. Belli zengin tiplerin içmeye geldiği ikinci bir yer olmuş burası. Kamp esasında bu sabitlerin geliriyle dönüyormuş. Bu tarz karavancılık benim anlayışımla uyuşmuyor açıkçası.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz ortadirek de olsak karavan heyecanını yaşayıp senede belli zamanlar bunu deneyimleyebiliyoruz. Bu benim çocukluk hayalimdi o açıdan kendimi ideallerimi yaşayabilmiş birisi olarak görüyorum açıkçası. Bu karavan tatilini yapabilmek benim için büyük bir şey. Mutluyum.
Arkadaşlar,
Kampa girecek elektrik alacak diye ocağın dahi elektriklisini bulunduranlar vardır kesin. Ben onlardan değilim. Normalde ne ile ısınıyorsam kampta da aynısıyla ısınırım. Üçün beşin hesabını yapamam.
Arkadaşlar,
Kampa girecek elektrik alacak diye ocağın dahi elektriklisini bulunduranlar vardır kesin. Ben onlardan değilim. Normalde ne ile ısınıyorsam kampta da aynısıyla ısınırım. Üçün beşin hesabını yapamam.
O gördüğün karavanların hepsinde elektrikli ısıtıcı vardır , sen bilirsin hocam , para senin , elektrik parasını günlük 80 TL ödemiş iken , mazot yakmak senin tercihin , hem kamp ortamını eksozla sabaha kadar kirletmemiş olurdun , benim karavanda hem elektrikli ocak hem de fanlı ısıtıcı devamlı demirbaştır . Ben parasını ödediysem kullanırım , karavanımda takılı sabit elektrik sayacı vardır , gerekirse sayaçtan tükettiğimin ücretini de öderim .
O gördüğün karavanların hepsinde elektrikli ısıtıcı vardır , sen bilirsin hocam , para senin , elektrik parasını günlük 80 TL ödemiş iken , mazot yakmak senin tercihin , hem kamp ortamını eksozla sabaha kadar kirletmemiş olurdun , benim karavanda hem elektrikli ocak hem de fanlı ısıtıcı devamlı demirbaştır . Ben parasını ödediysem kullanırım , karavanımda takılı sabit elektrik sayacı vardır , gerekirse sayaçtan tükettiğimin ücretini de öderim .