yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Hayırlı akşamlar Salih bey... Selamlar...Hayırlı aksamlar Yucel bey ..Mutlu kamplar...
Hayırlı akşamlar Salih bey... Selamlar...Hayırlı aksamlar Yucel bey ..Mutlu kamplar...
Çok teşekkür ederim.paylaşımlarınız çok güzel,spontane ve dogal.daha iyiliginizi iyi oldugunuzuanlayamamışlarsa varsın anlamasınlar.sadece yazılarınızın son 20 sayfasını okuyarak ben iyi oldugunuzu anladım.
Yucel Hocam Göksu nehri neresi oluyor?Yarın kitabımı alıp Göksu nehri kıyısında okuyabilirim. Buradan 25 km falan herhalde, güzel bir park var çevresinde nehrin. Ya da 220km yol gidip Abant'ta karavanımda da okuyabilirim. Seçme şansım var yani... Hayatta sevdiğim şeyleri yapmaya fırsatım ve gücüm olmasını seviyorum. Elbette bu güç çok sınırlı benim için ama belki başka birisinden de daha güçlüyüm. İlle kendini devlerle yarıştırmak biraz haksızlık olur. Elbette aramızda her istediğinde Türkiye yarımadası turu yapabilecek insanlar da vardır. Ben o kadar şanslı değilim. Ama halime de bin şükür. İstediğim her kitabı alabilirim, istediğim her filme gidebilirim. Bunlar da zenginliktir.
Bende öyle düşünmüştüm ama yakınlarda öyle nehir belki vardır diye sordum. Hazır Göksuya gelmişken Eryamanı bir gez şöyle alıcı gözüyle. Otoparkları karavana uygun mu değil mi . Eryaman iyidir sen yinede yabana atmaEryaman'da Göksupark, Nehir değil de küçük bir su. Çevresi düzenlenmiş, park olmuş. Bir şeyler içecek yerler var. Rahatlatıcı bir yer.