Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tabii bir de üçüncü seçenek var, Mevcut olan durumu korumak. Bu düşünce de zaten mevcut olan çözümün en iyi çözüm olduğunu, yani hem ev, hem kamp yeri şeklinde devam etmeyi seçmek.
Arkadaşlar,
Karavan kamp yerinde kamp yapmanın aracıdır. Kamp yapacak parası olmayan karavan alıp kendine yük etmemeli. Biz hep yaptığımız kampların bedelini anlaştığımız ücretlerden öderiz. Bizce özgürlük budur ve başka türlü bir özgürlük de yok. Son zamanlarda çoğalan karavan alıp bir yerleri işgal etme davranışı öyle yada böyle yasaklanıp engellenecek. Bunun başka bir yolu yok. Bu yüzden yasak kararları alan belediyelere kızmayın. Onlar doğrusunu yapıyorlar. Tek sorun makul fiyatlı alternatif yerler üretmiyor olmaları ki bence bu çok önemli bir görev onlar için.
Arkadaşlar,
Kamplarımı ve gezilerimi yalnız yapıyorum. Senelerce insanlarla kamp yaptıktan sonra buna da doydum. Artık kalabalık kaldıramıyorum. Kendim alıp başımı gitmeyi seviyorum.
Arkadaşlar,
Madem ki imkansızlıklar yüzünden motokaravan alamıyorum. Ben de mevcut karavanımı motokaravan gibi hiç ayırmadan kullanırım diye düşünüyorum. En kısa zamanda karavanımı çıkarıp motokaravan gibi kullanmaya başlayacağım. Karavanımı çeken aracımdan hiç ayırmayacağım. Sürekli her yere birlikte gidip geleceğiz. Gidemediğimiz yere de taksi ile gideceğiz. Bazı yerlere yürüyeceğiz ama Pirikamp hep Güçlü'ye bağlı kalacak.