Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 368,019
Hayırlı Yolculuklar Yücel Bey.
sivrihisarda mevlana pide var. döneri olsun pidesi olsun çok lezzetlidir ve fiyatları da makuldur.
aklınızda bulunsun. biz her geçişimizde bir uğrarız.
karavanı sivrihisar içine kadar sokmanıza da gerek yok. girişte bir yere bırakıp çıkarken karavanınızı alabilirsiniz.
yakınlarda olsam ısmarlamak isterdim açıkçası.
tekrar hayırlı yolculuklar.
Teşekkürler efendim. Hani derler ya, yemiş kadar makbule geçti sağolun varolun.

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir haftalık tatilin ardından Gölbaşı Ulaşan Otele döndük. 8f497af0095b18cb6c0c12db9ff57401.jpg

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaklaşık 1000km yol yaptığımız bu gezide yakıt için toplam 600TL harcadık. 295TL kampa verdik. 100TL dışarda yemek vs için harcadık 200tl de market alışverişi yapmış olabiliriz.Toplamda yaklaşık 1200TL cebimizden çıkmış olabilir. Yaklaşık bir haftalık bir deniz tatili yaptığımız düşünülürse bu maliyetin oldukça ekonomik olduğunu söyleyebilirim. Yaşasın karavan...
2020 Yaz tatilinde tercih ettiğim Cumhuriyet Kamp'tan çok memnun ayrıldım yine. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. İyi bir kamp yeri çok şeydir.

Biraz kısa olmadı mı kamp Yücel Hocam. Sana bir hafta daha yakışırdı çünkü şehirdışı konusunda çok mücadele ettin kendinle.

Ayırabildiğim maddiyat bu kadardı. Kamp dışını sevmiyorum ben. Mudanya'da bir gece kaldım ama mecburiyetten. Uzun süreler kampdışı kalamam. Beni sıkar. Belki Keles'e çıkabilirdim ama çıkmadım bu seferlik. Geri Anakampıma (Ulaşan) dönmek daha uygun geldi. Tatil devam ediyor. Sadece Şehirdışı kısmı bitti. Ben hala karavanımdayım şimdilik.

Arkadaşlar,
Tam karavanımla tam bütünleşip her şeyiyle, yani arkadaki ağırlığıyla her şeyiyle keyifli sürmeye alışmıştım ki yol bitti.
Güçlü (90HP Tourneo) karavan çekicisi olarak insana her zaman gereken gücü vereceğine dair güven veriyor.
Seviyorum aracımı netekim.
İnşallah yeni yolculuklara...

Arkadaşlar,
Bu yıl için Pirikamp uzaklara gitme hakkını doldurdu. Artık olduğu yerde ve kampta kullanılacak. Pirikamp'ı oldukça aktif kullanacağım bir yıl olacak çünkü biliyorsunuz Pirikamp'ta benim köyüm de Gölbaşı'da. Okul açılınca sık sık Pirikamp'ta kalacağımız belli bir şey. Evin rahatı da ayrı güzel ama Pirikamp'ın keyfi de ayrı güzel. Benim bu Dünya'da hayallerim gerçek oldu. Umarım herkesin ne hayal ediyorsa her şeyi olsun.

Arkadaşlar,
Biz bu işleri yüreğiyle yapan insanlarız.
Kimseye en ufak bir haksızlık etmedik.
Bir çiçeğe, bir böceğe bir ağaca bile.
İnsanlara da haksızlık etmedik.
Kendileri hakkımızda bir şeyler uydurup,
yanımızdan kaybolanlar oldu.
Onları da kendi hallerine bıraktık.
Yaşamaya devam ediyoruz.
Özgürce, doludizgin...

Kalmak da gitmek gibi bir eylem,
Bizim dünyamızda hep gidenler övülürken,
Hep kalanlar yerildi.
Bunu ben de pek anlamadım.
Acaba Neden?
Oysa karavanlar gitmek için yapıldığı kadar,
kalmak için yapılmaktadır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR