Ynt: Neden Defender ?
Sevgili Barış;
Sen gene şanslısın ki bir ustan var, benim burada öyle bir şansımda yok. Keçe değişmesi lazım diyorsun aynen benimkininde değişmesi lazım, işin yoksa git sanayide bu araca bakacak adam ara. Benim de en büyük sıkıntım bu.
Bunları, asla şikayet falan gibi anlatmadım. Defender aşkım bitmez
suyabatmaz' Alıntı:Bu durumdan karlı çıkanlar:
1- 5 LT dizel motor yağı satan benzin istasyonu ( 82TL )
2- Çekici ( 70 TL )
Araçta Bosch dizel pompa var ve ustam, pompanın alındığı ustayı çağırmış o da pompaya bakmış, bu pompada birşey yok demiş ve gitmiş. Ben oradayken tekrar geldi, ne olmuş diye. İşin aslını öğrenince, tabi epey espri yaptık konu üzerine.
Durumdan zararlı çıkanlar:
1- Ben
2- Defender 110
Dün gece dükkana vardığımızda, sağ arka tekerde: jant ile lastik birleşim yerinden yağ sızdığını gördüm. Ustama ''bu ne'' dedim, o an motor elden gitmiş olabilir paniğinde olan ustam '' bilmiyorum, boşver onu'' demişti. Bu gün aracı alıp eve geldim, aynı yerden: merkezkaç ile dışarı sızmış yağ gördüm yine.
Ne olduğunu söyleyeyim: Ben defender'ı emniyet şeridinde, büyük yağmur kanalı sınırında bırakmıştım. Çekici, daha geniş olduğundan ve kanala tekeri sokmamak için; biraz sol açıkta kalmıştı ve vinçleyip kayar kasaya araç çıkarken, sağ arka teker kasa yan yükseltiye yaslandı. Tüm araç, önden vinçlenirken; sağ arka tekere yaslanarak kayarkasaya oturdu. Yarın yine ustama gideceğim, muhtemelen keçe zedelendi ve değişecek mecburen.
Çok ilginç bir 19 saat geçirdim ;D ;D ;D Daha bitmedi, bakalım yarın neler olacak.
Bunları, asla şikayet falan gibi anlatmadım. Defender aşkım bitmez ;D
Saygılar,
Barış
Sevgili Barış;
Sen gene şanslısın ki bir ustan var, benim burada öyle bir şansımda yok. Keçe değişmesi lazım diyorsun aynen benimkininde değişmesi lazım, işin yoksa git sanayide bu araca bakacak adam ara. Benim de en büyük sıkıntım bu.
Bunları, asla şikayet falan gibi anlatmadım. Defender aşkım bitmez