Neden Defender ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tikit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,441
Ynt: Neden Defender ?

Herkese Selam,

Evet Berk, Aslı'nın abisiyim. Bu güne kadar söylememiştim ama senin eski ( Serhat'ın yeni ) Defender'ın ilanına sürekli bakıp duruyordum. Kısmet Serhat'ınmış ;D
Defender buluşmasında bulunursan tanışırız.

Sana da selam Serhat,

Görüşmek üzere,

Barış

Etiketler

berk' Alıntı:
selamlar abı geldım ızmıte macera yarın baslıyo bakalım ne gıbı bır suprız beklıyo benı ::smiley:

Hadi bakalım hayırlısı yarın görüşürüz seninle.
suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba Serhat,

Arife günü akşam yola çıktık, Düzce'ye gittik. Bayramın 4. günü de İstanbul'a döndük, sizin oaradan geçtik ama bayram günüdür, meşgulsündür diye hiç aramadım ( Zaten, eskiden 1,5 saatte gittiğim yolu 3 saatte gittim ;D). TEM'den devam ettim, normal zamanda olsaydı; buluşmak mühim değil, inan mutlaka arardım.

Yaklaşık 1000km yol yaptım, çok şükür Defender en ufak sorun yapmadı ;D ;D ;D

Bizim Defender buluşmasında bir araya geleceğiz inşallah.

sevgiler,

Barış

Barış selam,

Ne demek öyle şey olur mu, misafir etmekten mutluluk duyardım, ilk iki gün burdaydım, 3. günü sabahı Urfa bir dostumun cemiyetine katılmak için Urfa ya gittim ve dün gece geldim, keşke uğrasaydın evim otoyol ayrıma zaten çok yakın bir kahve ikram etmek isterdim.

Bu arada Düzceli olduğunu düşünüyorum, bende aslen Hendekliyim, Düzce, de Akyazıda da çok tanıdıklarım vardır. Konuşacak daha çok konumuz da varmış baksana seninle :smiley:.

Selam Serhat,

Düzce'li değilim ama soy Rize olunca, çok fazla tanıdık - dost - akraba var ;D ;D ;D

Daha çok kahveler içeriz inşallah :D Dediğim gibi, bayram arifesi ve bayramın son günü aramak istemedim. Malum bayram durumlarıdır, nasıl olsa görüşürüz ;D

Görüşmek üzere,

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Herkese Selam,

Evet Berk, Aslı'nın abisiyim. Bu güne kadar söylememiştim ama senin eski ( Serhat'ın yeni ) Defender'ın ilanına sürekli bakıp duruyordum. Kısmet Serhat'ınmış ;D
Defender buluşmasında bulunursan tanışırız.

Sana da selam Serhat,

Görüşmek üzere,

Barış

Tesadufe bak abı ya :smiley: bızde aslılarla kampa gıttık bursada selale resımlerı olan resımlerde hep bırlıkteyız bızım arac kıme nıyet kıme kısmet :smiley:

gorusmek uzere

Hayda olaya bak... Nerden nereye.

Öncelikle hayırlı olsun Barış arkadaşım, bende senin gibi çok baktım bu araca, Berkle deflaarca mailleştik, sonra ya yeter ama dedim kendime, sonra al şaya ver yukarı aldık, kısmetmiş demek ki.

Bu araç sana da gelmiş olsaydı inan gene üzülmezdim, sonuçta DEFENDER sahibi olmuş oluyorsun, en azından yabancıya da gitmemiş olacaktı. Allah herkesin gönlüne göre verir umarım.

Bu arada buluşmamızda Berk olmaz olurmu hiç, oda dört gözle bekliyor, Berk e de şimdiden söylüyorum, yok işim vardı güzüm vardı, falan filan yok... :D Şimdiden herkes işini gücünü ayarlasın.

Düzce konusunu gelirsek, ne bileyim, bayram arifesinden son güne kadar orada kalınca oralı olabileceğini çıkardım, hiç sorun değil... ;)

Barış daha ne kahveler içeceğiz tabiki, tüm zamanlar bizim, yeterki fırsat yaratalım.

Selamlar.

1-HASTALIKTAN DOLAYI ;D ;D ;D ;D
2- PARÇA UCUZ :smiley: :smiley:
3-STANDART ARAZİSİ İYİ YAPILMIŞ HALİ SÜPER ARAZİSİ VAR
4-UZUN SOLUKLU VE OFFROAD YAPABİLEN BİR ARAC ;D ;D ;D ;D

_AHMET_' Alıntı:
1-HASTALIKTAN DOLAYI ;D ;D ;D ;D
2- PARÇA UCUZ :smiley: :smiley:
3-STANDART ARAZİSİ İYİ YAPILMIŞ HALİ SÜPER ARAZİSİ VAR
4-UZUN SOLUKLU VE OFFROAD YAPABİLEN BİR ARAC ;D ;D ;D ;D
Son kararın mı yani ille defender diyorsun Başka olmaz :smiley:

ya defender ya hiç sonua kadar defender diğer arabalara bakıyorum sıcak yaklaşmaya çalışıyorum mm cıkkk olmuyo yaw defender yada man kat A1 ama ole bsye gucum yetmeyeceğinden defender

_AHMET_' Alıntı:
ya defender ya hiç sonua kadar defender diğer arabalara bakıyorum sıcak yaklaşmaya çalışıyorum mm cıkkk olmuyo yaw defender yada man kat A1 ama ole bsye gucum yetmeyeceğinden defender

Tamam sizinde kanınıza girmiş artık, geri dönüşü olmayan bir yola girmişsiniz, hayırlı olsun diyelim. Bu öyle bir sevda ki onlada olmuyor, onsuzda olmuyor.

Bu topiğ bile bulmuşsunuz maşallah, demekki bayağı bir araştırmalara girmişsiniz, ama en güzelini yapıyorsunuz, bizde aynen böyle yapmıştık, ben yaklaşık 6 ay falan araştırdım konuyu, ehh sonunda olan oldu.

Kararınız için hayırlı olsun diyelim, saygılar.

saygılar ben 2 buçuk 3 senedir araştırıyorumö sahibinden deki ilanların yerini fiyatını özelliklerini ezberimde alacam biten meletten kesin artık var bitane 300tdi rn380 şanzuman orjinal hidrolik orjinal ön arka dik araç tamamen orjinal pazarlıkla yapacaz bseyler inş. dakar a katılmayı düşünüyorum ;D ;D tecrübe ister diyorlar bende 9 senedir şantiye tır suruyoz diye cevap verince bsey demiyolar sizce braz tecrübe edinipdemi katılmak ister bilginiz varmı bu konuda????
saygılar
_AHMET_

_AHMET_' Alıntı:
saygılar ben 2 buçuk 3 senedir araştırıyorumö sahibinden deki ilanların yerini fiyatını özelliklerini ezberimde alacam biten meletten kesin artık var bitane 300tdi rn380 şanzuman orjinal hidrolik orjinal ön arka dik araç tamamen orjinal pazarlıkla yapacaz bseyler inş. dakar a katılmayı düşünüyorum ;D ;D tecrübe ister diyorlar bende 9 senedir şantiye tır suruyoz diye cevap verince bsey demiyolar sizce braz tecrübe edinipdemi katılmak ister bilginiz varmı bu konuda????
saygılar
_AHMET_

O kadar araştırmışınız daha ne bekliyorsunuz o halde :smiley:, bir yerden başlamak lazım ama öyle ama böyle. Asıl tecrübeyi aracı alıp kullanmaya başladığınızda başlayacak, her türlü güzellikleri ve olumsuzlukları böyle yaşayaycaksınız, iyisini kötüsünü, olması gerekeni ancak böyle anlayabilirsiniz daha doğrusu YAŞAMADAN ANLAŞILMAZ.

Dakar olayına gelince bence acele etmeyin derim, öncelikle aracı iyice tanımanız gerekecek, araca yeterince hakim olduktan sonra her türlü arazi tecrübelerini öğrenmeniz gerekecek, zaten buda zaman ile olabilecek birşey, ne kadar şantiyeler de araç kullanmış olsanızda, sonuçta altınızda bulunan bu canavarın hünerlerini ve yapabileceklerini test ederek gerekli donanımları ilave ederek tecrübe ve öğrendiklerinizle birleştirerek birşeyler çıkar ortaya. Dakar olayı güş, performans, dayanıklılık ve uzun soluk isteyen bir olay. Şimdiden size kolay gelsin diyorum, cesaretinizden dolayıda kutluyorum.

Umarım pazarlıklarınız bir an önce biter ve sizi aramızda görürüz.

Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,809
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri