sağol abi, hayırlı olsunsertem41' Alıntı:Çizme yetmez İrfan, çadırını, matını, uyku tulumu alıp gelman lazım, senin için bulunmaz fırsat olur. Seni İstanbuldan alacak mutlaka bir arkadaş çıkar. Koca İstanbulda sana araç mı bulunmayacak.
Buraya atayım topici
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64603.msg766763;topicseen#msg766763
sertem41' Alıntı:Çizme yetmez İrfan, çadırını, matını, uyku tulumu alıp gelman lazım, senin için bulunmaz fırsat olur. Seni İstanbuldan alacak mutlaka bir arkadaş çıkar. Koca İstanbulda sana araç mı bulunmayacak.
çok teşekkürler abi,benim canavarda 4.çekerden aşağı kalmazdı,kar lastiklerini taktımı çıkar dağ tepe![]()
![]()
,ama abi tarih çok geç ben ay sonu,memlekete kaçıyorum. av sezonu bitecek hala avlanamadık
inşallah,bir def,te ben alabilirsem daha çok gezilerde görüşürüz
size bol keyifler bol çamurllu, güzel manzaralı,arzasız kazasız,buluşma diliyorum,başarılar
![]()
sertem41' Alıntı:Abi kabus gibisin yaa....
Senin yerinde olsam kafayı yerdim vallahi.
Sinema sezonu açıldı, senin DEFENDER korku filmlerini aratmayacak niteliktei bol adrenalin, bol merak, bol macera dolu bir yapım olmuş.
Tekrar geçmiş olsun. Ben korku filmlerinden hiç hoşlanmam...![]()
![]()
![]()
tikit' Alıntı:bu da benim def![]()
iyi niyetlerin için teşekkürler barış (senin defe de 41 kere maşallah) yaşamış olduğun sorunların sonuncusuydu inşallah kazasız ve belasız günler dilerim cümlemizesuyabatmaz' Alıntı:Merhaba Tikit,
Maşallah, çok güzel. Bence, aracı satın aldığın arkadaşın sana büyük iyilik etmiş ;D bu kadar temiz ve dirilerini genelde, makyajlayıp büyük paralara satacak kişiler alır hatta; affetmezler ve mutlaka alırlar ;D ;D ;D
Kazasız - belasız, iyi günlerde binmeni temenni ederim.
Tekrar tekrar Maşallah
Görüşmek üzere,
Barış
teşekkürler serhat yuvacık nerede ne zaman kimsenin haberi yoksertem41' Alıntı:Tikit selam,
Artık ismini söyle bize isminle hitap edelim sana.
Aracın çok güzel, maşallah diyelim nazarlar değemesin.
Yuvacıkta yakından görücez inşaallah.
tikit' Alıntı:teşekkürler serhat yuvacık nerede ne zaman kimsenin haberi yoken azından benim yok
adım selahattin çok uzun gelirse (selo )
suyabatmaz' Alıntı:Selam Selahattin ve Serhat,
Hakikaten, bu buluşma işi olmazsada, biz bir araya gelelim bence.
Görüşelim,
Barış