Neden Defender ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tikit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,440
Ynt: Neden Defender ?

neden defender
ÇÜNKİ
Onun ruhu var ona baktığında sanki konuşacak sanarsın,kulanıcısı ile bütünleşen bir araç
teknik özelliklerini ve kabiliyetlerini anlatmaya zaten gerek yokk
o derçekten iyi bir araççç

Etiketler

bu da benim def :smiley:

DSC03492.jpg

sertem41' Alıntı:
Çizme yetmez İrfan, çadırını, matını, uyku tulumu alıp gelman lazım, senin için bulunmaz fırsat olur. Seni İstanbuldan alacak mutlaka bir arkadaş çıkar. Koca İstanbulda sana araç mı bulunmayacak.

Buraya atayım topici :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64603.msg766763;topicseen#msg766763
sağol abi, hayırlı olsun :smiley: :smiley:

sertem41' Alıntı:
Çizme yetmez İrfan, çadırını, matını, uyku tulumu alıp gelman lazım, senin için bulunmaz fırsat olur. Seni İstanbuldan alacak mutlaka bir arkadaş çıkar. Koca İstanbulda sana araç mı bulunmayacak.
çok teşekkürler abi,benim canavarda 4.çekerden aşağı kalmazdı,kar lastiklerini taktımı çıkar dağ tepe :D :D :D,ama abi tarih çok geç ben ay sonu,memlekete kaçıyorum. av sezonu bitecek hala avlanamadık :smiley:inşallah,bir def,te ben alabilirsem daha çok gezilerde görüşürüz :smiley:size bol keyifler bol çamurllu, güzel manzaralı,arzasız kazasız,buluşma diliyorum,başarılar :smiley:

sertem41' Alıntı:
Abi kabus gibisin yaa....

Senin yerinde olsam kafayı yerdim vallahi.

Sinema sezonu açıldı, senin DEFENDER korku filmlerini aratmayacak niteliktei bol adrenalin, bol merak, bol macera dolu bir yapım olmuş.

Tekrar geçmiş olsun. Ben korku filmlerinden hiç hoşlanmam... :D :D :D

Selam Serhat,

Üç günde iki korkutan arıza. Neyseki ikiside aslında komik sebeplerdenmiş. Bahane ile motor sürekli elden geçti ;D

Görüşmek üzere,

Barış

tikit' Alıntı:

Merhaba Tikit,

Maşallah, çok güzel. Bence, aracı satın aldığın arkadaşın sana büyük iyilik etmiş ;D bu kadar temiz ve dirilerini genelde, makyajlayıp büyük paralara satacak kişiler alır hatta; affetmezler ve mutlaka alırlar ;D ;D ;D

Kazasız - belasız, iyi günlerde binmeni temenni ederim.

Tekrar tekrar Maşallah :D

Görüşmek üzere,

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba Tikit,

Maşallah, çok güzel. Bence, aracı satın aldığın arkadaşın sana büyük iyilik etmiş ;D bu kadar temiz ve dirilerini genelde, makyajlayıp büyük paralara satacak kişiler alır hatta; affetmezler ve mutlaka alırlar ;D ;D ;D

Kazasız - belasız, iyi günlerde binmeni temenni ederim.

Tekrar tekrar Maşallah :D

Görüşmek üzere,

Barış
iyi niyetlerin için teşekkürler barış (senin defe de 41 kere maşallah) yaşamış olduğun sorunların sonuncusuydu inşallah kazasız ve belasız günler dilerim cümlemize

Amin,

Gerçekten cümlemize. Yıllarca hayalini kurdum, şimdi çok memnunum ;D Bu başıma gelenler, bu işin cilveleri ;D ;D ;D
Darısı; seven, isteyen tüm arkadaşların başına.

Görüşmek üzere,

Barış

Tikit selam,

Artık ismini söyle bize isminle hitap edelim sana.

Aracın çok güzel, maşallah diyelim nazarlar değemesin.

Yuvacıkta yakından görücez inşaallah.

sertem41' Alıntı:
Tikit selam,

Artık ismini söyle bize isminle hitap edelim sana.

Aracın çok güzel, maşallah diyelim nazarlar değemesin.

Yuvacıkta yakından görücez inşaallah.
teşekkürler serhat yuvacık nerede ne zaman kimsenin haberi yok :smiley: en azından benim yok
adım selahattin çok uzun gelirse (selo )

tikit' Alıntı:
teşekkürler serhat yuvacık nerede ne zaman kimsenin haberi yok :smiley: en azından benim yok
adım selahattin çok uzun gelirse (selo )

Selahattin kardeşim, konuyu açan sensin bir yerlerde buluşalım diyen sensin :D ama konuyu da takip etmeyen sensin.

O halde şu topicten devam et.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64603.msg766763;topicseen#msg766763

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri