Neden Defender ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tikit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,446

Etiketler
Ynt: Neden Defender ?

Ya kusura bakmayın bir anda feveran etmişim...

Bir kaç haftadır yeni oyuncak almış çocuk gibiyim
Evden kovulmak üzereyim zaten.

Bu arada sanki bizim araçlar kapsama girmiyor gibi geldi.
yanlış mı anladım acaba?

Gönlünde Defender olan herkese Allah bi Defender versin

Benim ki daha gönlümde yatmaya devam edecek
sırası gelecek elbet sabırsızlıkla bekliyorum

Yeni edinen arkadaşlarada hayırlı olsun diyorum herkese selamlar

reis35' Alıntı:
Gönlünde Defender olan herkese Allah bi Defender versin

Benim ki daha gönlümde yatmaya devam edecek
sırası gelecek elbet sabırsızlıkla bekliyorum

Amin Reis kardeşim
Allah senden razı olsun. Temennin için teşekkürler
Darısı hepimizin başına

defender, bır hastalık, bır tutku, bır ask, sıradan olmama çabası, keşfetme hastalıgı, herseye meydan okuma defenderı olmayanların anlayamayacagı bısey bu kıme ne anlatırsanız anlatın sızın heycanınızı anlamazlar aranızda acayıp bır bag vardır aralıksız 8 saat boyunca ondan bahsedebılırsınız arac olarak bakmazssınız bır sure sonra amacınız olmustur ve ne yaparsanız yapın bu hastalıktan kurtulamazssınız..
hastasıyım...
ı love my "Trans4mer"

Berkin dediği gibi sadece 8 saat olsa, yemin ediyorum, yatağa yattığımda dahi hala onunlayım, karım bir bilse var ya... :D :D

Bu yaştan sonra ne hale sokuyor bu meret insanı.

DİKKAT..! BAĞIMLILIK YAPAR.

sertem41' Alıntı:
Berkin dediği gibi sadece 8 saat olsa, yemin ediyorum, yatağa yattığımda dahi hala onunlayım, karım bir bilse var ya... :D :D

Bu yaştan sonra ne hale sokuyor bu meret insanı.

DİKKAT..! BAĞIMLILIK YAPAR.
merhaba
ben çocukluğumda bmc kamyonumuz vardı gecem gündüzüm onunla geçerdi uyumadan hayaller kurardım araba kullanmasınıda bmc de ögrendim bu defender :smiley: beni o yıllaramı götürüyor diye düşünüyorum gerçekten herbirimiz kendimizi onda buluyoruz galiba
defenderde bizi kendine çeken bi ruh mu var ne ondan aldıgımız zevki neşeyi (kazma gibi araba aslında) mercedes bmw bile vermiyor :D :D :D

tikit' Alıntı:
merhaba
ben çocukluğumda bmc kamyonumuz vardı gecem gündüzüm onunla geçerdi uyumadan hayaller kurardım araba kullanmasınıda bmc de ögrendim bu defender :smiley: beni o yıllaramı götürüyor diye düşünüyorum gerçekten herbirimiz kendimizi onda buluyoruz galiba
defenderde bizi kendine çeken bi ruh mu var ne ondan aldıgımız zevki neşeyi (kazma gibi araba aslında) mercedes bmw bile vermiyor :D :D :D

Aynen öyle, herkes ''sen manyakmısın kardeşim, ne işin var senin bu arabayla, işin gücün yok mu senin'' diyor. Cidden komik bir durum ama, ne bilim ya, çözemedim gitti.

Umarım hep böyle devam eder, çözersem zaten bırakırım diye korkuyorum. :D :D

sertem41' Alıntı:
Aynen öyle, herkes ''sen manyakmısın kardeşim, ne işin var senin bu arabayla, işin gücün yok mu senin'' diyor. Cidden komik bir durum ama, ne bilim ya, çözemedim gitti.

Umarım hep böyle devam eder, çözersem zaten bırakırım diye korkuyorum. :D :D
seninle biz yeniyiz (defender çömezi ) eskilere sormak lazım hepmi böyle olacak yoksa geçici aşklar gibimi :smiley:

tikit' Alıntı:
seninle biz yeniyiz (defender çömezi ) eskilere sormak lazım hepmi böyle olacak yoksa geçici aşklar gibimi :smiley:

Birde Barış var :D yeni olarak, bir hafta 10 gündür sanayiden, yakınlarda bir usta dövebilirim, sabrımı deniyorlar.

Flört ederken iyiydi tabi ama evlenince başladı sorunlar, ama anlaşıcaz, sorun olmayacağını düşünüyorum, aradan kaynanaları ( ustaları ) çıkarırsak hiç sorun kalmayacak, arada sırada görürler kızlarını yeter o. :D :D :D

Daha yeni evlendik ya, çok sık görüşüyoruz onlarla, tabi, geçici bir süre böyle olacak, idare ediyoruz şimdilik...

Aslında bir tanışma organizasyonu yapılsa muhteşem olur.

Bir hafta sonu havalar hala güzel gidiyorken.

Kim organize eder bunu.

DEFENDER BULUŞMASI

sertem41' Alıntı:
Aslında bir tanışma organizasyonu yapılsa muhteşem olur.

Bir hafta sonu havalar hala güzel gidiyorken.

Kim organize eder bunu.

DEFENDER BULUŞMASI
sen ben barış üç kişiyiz zaten ortak nokta ayarlıyalım gelen gelir (Yeni DEFENDERciler BULUŞMASI ) ;D

beyler ben de varım da yalnız ben hayaliyle yaşıyorum.
İnşallah allah nasip eder de en kısa zamanda kavuşurum :smiley:

tanerefe' Alıntı:
beyler ben de varım da yalnız ben hayaliyle yaşıyorum.
İnşallah allah nasip eder de en kısa zamanda kavuşurum :smiley:

Taner biz bu organizasyonu yapana kadar elini çabuk tut...

Şiddetle tavsiye edilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri