reis35' Alıntı:Gönlünde Defender olan herkese Allah bi Defender versin
Benim ki daha gönlümde yatmaya devam edecek
sırası gelecek elbet sabırsızlıkla bekliyorum
merhabasertem41' Alıntı:Berkin dediği gibi sadece 8 saat olsa, yemin ediyorum, yatağa yattığımda dahi hala onunlayım, karım bir bilse var ya...![]()
Bu yaştan sonra ne hale sokuyor bu meret insanı.
DİKKAT..! BAĞIMLILIK YAPAR.
tikit' Alıntı:merhaba
ben çocukluğumda bmc kamyonumuz vardı gecem gündüzüm onunla geçerdi uyumadan hayaller kurardım araba kullanmasınıda bmc de ögrendim bu defenderbeni o yıllaramı götürüyor diye düşünüyorum gerçekten herbirimiz kendimizi onda buluyoruz galiba
defenderde bizi kendine çeken bi ruh mu var ne ondan aldıgımız zevki neşeyi (kazma gibi araba aslında) mercedes bmw bile vermiyor![]()
![]()
![]()
seninle biz yeniyiz (defender çömezi ) eskilere sormak lazım hepmi böyle olacak yoksa geçici aşklar gibimisertem41' Alıntı:Aynen öyle, herkes ''sen manyakmısın kardeşim, ne işin var senin bu arabayla, işin gücün yok mu senin'' diyor. Cidden komik bir durum ama, ne bilim ya, çözemedim gitti.
Umarım hep böyle devam eder, çözersem zaten bırakırım diye korkuyorum.![]()
![]()
tikit' Alıntı:seninle biz yeniyiz (defender çömezi ) eskilere sormak lazım hepmi böyle olacak yoksa geçici aşklar gibimi![]()
sen ben barış üç kişiyiz zaten ortak nokta ayarlıyalım gelen gelir (Yeni DEFENDERciler BULUŞMASI ) ;Dsertem41' Alıntı:Aslında bir tanışma organizasyonu yapılsa muhteşem olur.
Bir hafta sonu havalar hala güzel gidiyorken.
Kim organize eder bunu.
DEFENDER BULUŞMASI
tanerefe' Alıntı:beyler ben de varım da yalnız ben hayaliyle yaşıyorum.
İnşallah allah nasip eder de en kısa zamanda kavuşurum![]()
sertem41' Alıntı:Taner biz bu organizasyonu yapana kadar elini çabuk tut...
Şiddetle tavsiye edilir.