Ynt: Neden Defender ?
Merhaba Arkadaşlar,
Herkese teşekkür ederim. Forumda çeşitli konu başlıkları altında sizler de okumuşsunuzdur; Defender seven ama satın aldıktan sonra tamamen araçtan soğuyan insanların görüşlerini okumuş ve kendim satın aldığımda, benim de başıma gelir mi diye çok düşünmüştüm. Sonuçta, bir süre evin tek aracı olacak ve iki küçük çocuk + eşim ile sürekli geziyor olacaktık. Şuan: Eşim, kızım ve oğlum Defender'a bayılıyorlar, tabi benim bir şansım da; eşimin de Defender hayranı olması idi ;D
Benim aracım, iki Defender'ı olan birinin ikinci Defender'ıymış. Bu arkadaş, diğer Defender110'unu full toplamış, çok da güzel olmuş. Benim aldığım araca hiç dokunmamış, 5 senedir çok nadir kullanıyorlarmış ve satmaya karar vermiş. İlanda 92 model yazıyordu ama satışta ruhsattan 91 olduğunu öğrendim ( Benim için hiç sorun değil ). Aracı Telekom ihalesinden almış ( kendininki ile birlikte ). Araç 2.5 düz dizel, avatarımda görülen araç. 6 ay kadar önce komple motor yapmışlar. Aracın tüm parçaları çalışıyor, kazası - değişeni yok. Defender ararken, ben beyaz renk çok istiyordum ama her renge razıydım. Renginin beyaz olmasına ayrıca çok sevindim. Ben beyaz renk ve sade Defender çok seviyorum, ilk zaman bulabildiğimde bir şnorkel taktıracağım, lastikler iyi, bu kışı rahat çıkaracaklar. Seneye BF A/T alacağım. Yakın bir zamanda araç döşemeye girecek ( orjinaline sadık olarak ), beş adet emniyet kemeri gerekli. Ufak boya gereken noktalar var, ara ara yapılacak.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür edrim. Defender'ın çok sıradışı bir araç olduğunu düşünüyorum, daha önce hiç kulanmamış - binmemiş ama Defender seven, satın almak isteyen kişilerin mutlaka binmelerini - arac ile bir süre geçirmelerini, yolculuk etmelerini öneririm. Araçtan beklentilerinizin ne olduğunu bilmeniz çok önemli. Normal binek otomobil konforu, yol tutuşu, seriliği, hızı gibi beklentileriniz varsa: Defender size gelmez
İki hafta öncesine kadar, 120 - 140 km/h ile geçtiğim yolları şimdi 80 km/h ile geçiyorum ;D ;D ;D Defender alacaksanız ( 2.5 düz dizel 110 için söylüyorum ) bunun sizin için de sorun olmaması lazım. 8) Çünkü, bu aracın, olayı bu. Bu hali ile sevmeniz ve kabul etmeniz gerekir.
DJ, senin aracın hikayesini de bizimle paylaşman gerekir
Göktuğ, kendi konu başlığı altında detaylı anlatmış, aracının son halini merakla bekleyenlerdenim
Bir araya geliriz umarım, Gönlünde Defender olan herkesin, en kısa zamanda kavuşmasını dilerim.
Görüşmek üzere,
Barış