Ömer Bey selamlar,GSLH' Alıntı:Selam 4 aylık land cıyım karayollarından aldım araba dört dörtlük 2.5DİZEL. Yakıt 100 kmde 10lt sıkıntısız. Sadece gürültü çok sahibinden.com a satılık yazdım sessiz ve daha hızlı birşeylere bakiyim dedim ama gezenbilire takıldım şu durumda kararsızım SAYGILAR.
Duyanda zannedecek x5 ,RR , Q7 kullanıyorsunumutcelikel' Alıntı:Sessiz MT yok, sessiz araç var ;D
Eren kullandıgın defenderde viraj denge mili sökülmediyse yüksek hızlarda gerçekten güvenlidir ama arazide burkulmalarda diff lock yoksa sorun olur ayriyekten sürekli 4 çeker olmasıda sürüş güvenliğini arttıran faktörlerden biridir bozuk , kaygan ,mıcırlı zeminde savrulmaları minimuma indirirerenatac' Alıntı:Geçen gün deneme amaçlı 3.5 V8 karburatörlü defender kullandım.Çok kısa mesafede düzükte 120 km/s yi gördü,biraz daha yüklensem 150 cıvarını rahat görürdü gibi.İlk denememden midir bilinmez ama araç o süratte çokda güvensiz gelmedi bana..
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dyunus bager' Alıntı:Duyanda zannedecek x5 ,RR , Q7 kullanıyorsun
2 yıl kadar zimmetimde hilux 4x2 kullandım çok sessiz maşallah ;D ;D ;D ;D ;D
Valla Mert dediğin doğru olabilir aslında...Disco'da aynı sorunlar çıksaydı bile en azından araba gibi araba olurdu. Kıçıma rüzgar esmezdi, kolum cama çarpmazdı, oradan buradan su girmezdi vs vs....Deep' Alıntı:Umut, sen Disco alsaydın soğumazdın Land Rover'danBizim öyle dertlerimiz yok
![]()