Land Rover Defender Sürati

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan saitnuh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,460

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Sürati

Selam 4 aylık land cıyım karayollarından aldım araba dört dörtlük 2.5DİZEL. Yakıt 100 kmde 10lt sıkıntısız. Sadece gürültü çok sahibinden.com a satılık yazdım sessiz ve daha hızlı birşeylere bakiyim dedim ama gezenbilire takıldım şu durumda kararsızım SAYGILAR.

GSLH' Alıntı:
Selam 4 aylık land cıyım karayollarından aldım araba dört dörtlük 2.5DİZEL. Yakıt 100 kmde 10lt sıkıntısız. Sadece gürültü çok sahibinden.com a satılık yazdım sessiz ve daha hızlı birşeylere bakiyim dedim ama gezenbilire takıldım şu durumda kararsızım SAYGILAR.
Ömer Bey selamlar,
Sanırım aracı ihaleden biraz yüksek fiyata aldınız...Bana düz dizel için rakam biraz yüksek geldi, ama hayırlı satışlar dilerim yine de...
2.5 düz dizel de olsa, 300Tdi da olsa Defender gürültülü bir araç malesef. Masraf yapıp komple izolasyon yaptırmanız gerekir binmeye devam edecekseniz. Ben 300Tdi Defendera yaptırmıştım, faydası olmuştu ama tabi binek araç gibi olmamıştı ;D Sesin çok çok büyük bir bölümü şanzıman kovanından geliyor, özellikle oranın izolasyonunun iyi olması gerekli.

çok fazla "agresif" olmayan desenler tahammül edilebilir sınırlarda bence ( stt- maxis - federal - bfg - good year mtr vb...) ama bunları değilde insa turbo, silverstone vb extreme lastikler ciddi uğultu yapıyorlar

Bu arabayı kardeşime balık avına gittiği için aldım oda istemedi sadece işim olduğunda birde hafta sonları yatmasın diye biniyorum. 2-3 Mayısta inşaallah düzce etkinliğine katılıp yol yapacağım. Tadını mı alırım tuzunu mu bakalım. Benim için lasik ugultusu çok güzelde motor ugultusu deyil yinede hız ve gürültü bakalım zaman neyi gösterecek.

Geçen gün deneme amaçlı 3.5 V8 karburatörlü defender kullandım.Çok kısa mesafede düzükte 120 km/s yi gördü,biraz daha yüklensem 150 cıvarını rahat görürdü gibi.İlk denememden midir bilinmez ama araç o süratte çokda güvensiz gelmedi bana..

erenatac' Alıntı:
Geçen gün deneme amaçlı 3.5 V8 karburatörlü defender kullandım.Çok kısa mesafede düzükte 120 km/s yi gördü,biraz daha yüklensem 150 cıvarını rahat görürdü gibi.İlk denememden midir bilinmez ama araç o süratte çokda güvensiz gelmedi bana..
Eren kullandıgın defenderde viraj denge mili sökülmediyse yüksek hızlarda gerçekten güvenlidir ama arazide burkulmalarda diff lock yoksa sorun olur ayriyekten sürekli 4 çeker olmasıda sürüş güvenliğini arttıran faktörlerden biridir bozuk , kaygan ,mıcırlı zeminde savrulmaları minimuma indirir
yani defenderle istesende drift yapamassın

yunus bager' Alıntı:
Duyanda zannedecek x5 ,RR , Q7 kullanıyorsun
2 yıl kadar zimmetimde hilux 4x2 kullandım çok sessiz maşallah ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Standart hali Defender'ın izolasyonlu halinden sessiz diyelim....Cadillac Escalade gibi olmasa da... ;D
Hem kıçımın altından sıcak hava da üflemiyor ;) (Düzeltiyorum, yazın sıcak, kışın soğuk)

Deep' Alıntı:
Umut, sen Disco alsaydın soğumazdın Land Rover'dan :smiley: Bizim öyle dertlerimiz yok :smiley:
Valla Mert dediğin doğru olabilir aslında...Disco'da aynı sorunlar çıksaydı bile en azından araba gibi araba olurdu. Kıçıma rüzgar esmezdi, kolum cama çarpmazdı, oradan buradan su girmezdi vs vs....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR