Land Rover Defender Sürati

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan saitnuh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,428
Ynt: Land Rover Defender Sürati

dron' Alıntı:
Konya fort servisinde mevcut 5600 dyorlar gerçekten sandık motor bunlar motor proplemi yaşayan garantili araçlara takıyorlar ve üstelik 2 yıl da garantili

O fiyata sıfır motor vereceklerini düşünmüyorum açıkçası. Pompası, turbosu, intercoolerı ve boruları, manifoldu vs. üzerinde olmadan satılan fiyatı 5600 olabilir.

Etiketler

servis motoru diye tabir edilen, altta karterden üstte silindir kapağının üstündeki susturucuya kadar olan parçaları içeriyor. dediğin gibi pompa, turbo, manifoldlar vs yok.

sword7' Alıntı:
O fiyata sıfır motor vereceklerini düşünmüyorum açıkçası. Pompası, turbosu, intercoolerı ve boruları, manifoldu vs. üzerinde olmadan satılan fiyatı 5600 olabilir.

evet aynen öğle marş dinoması yakıt ponpası var üstünde sadece gerisi cıkmacılardan temin edile bilir

Arkadaşlar merhaba bir land rover defender alma aşamasındayım siz tecrübeli arkadaşlarımdan yardım iastiyorum. Araç 1987 düz dizel. Arkadaş bir ay önce almış. Motorda sıkıntı çıkmış İstanbul eyüpte bir ustaya yeniden motor yaptırmış. Silindir kapağını felan değiştirmiş firenleri yaptırmış yola çıkmış 1300 km lik bir yol.Nasıl olduğunu anlamamış ama conta yakmış heralde yolda. Onuda yaptırmış.Aracın kaporta genel olarak düzgün. hidrolik direksiyon (direksiyon kutusunu da yeni değiştirmiş) firenlerin disk olduğunu söylüyor. Motor bölümünde ve aracın alt kısmında bazı birleşim noktalarını marangozların kullandığı köpüklerden sıkılmış. Aldığında öyle olduğunu söylüyor.toza karşı olabileceğini söyledi. Havalandırmayı şnorkeli uğultu yaptığı için ucunu söküp boşa bırakmış motordaki bölümden. döşemelere gelince tavan döşemesi iyi değil koltuklar eh işte idare eder ama en kısa zamanda zevke göre yenilenmek ister.Lastikler yeni alınmış güzel. Bilemiyorum anlatabildim mi. Bulunduğum şehirde bu aracı gösterebileceğim veya bu araçlarla uğraşan usta olmadığından sizlere anlatmak yardım almak istedim. Ve birde piyasası ederi hakkında tabiki ezbere olmaz ama tahmini bişe söyleyebilirmisiniz fiyatı özelden de yazabilirsiniz biraz ışık tutması açısından Teşekkürler.

Birde araç sahibi arkadaşı çok yormuş heralde araç :D bu aracı geri götürmem diyip duruyor. O nun bu araçlar hakkındaki bilgisi benden de az onun için sorularıma da cevap alamıyorum. Hatta ön koltuklar arkasındaki denge demirini bende yanlış telaffuz etmedim umarım çıkarkış dıştan aracın tavanına monte etmiş sis farı takacaktım ona diyor.

arkadaş ben bıtık motrlan rızeden istanbula 17 sate geldım hıç bır sorun yok yoların durmu belı sureklı 14 nerde yapacan saygıler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.