Land Rover Adventura Türkiye II-2009

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,505
Ynt: Land Rover Adventura Türkiye II-2009

SELAMLAR

istanbula bu sabah kazasız belasız döndük arkadaşlar antalya dan burdur afyon kütahya bilecik adapazarı sapanca istanbul olarak sonlanan dönüş rotamız biraz yorucu oldu. (afyon ve sucuklu ekmek :smiley: ) kıbrıstan katılan kardeşlerimiz antakya mersin kıbrıs olarak rotayı devam ettiriyor... resimler yolda toparlıyoruz 7000 üzerinde fotoğraf ve 5 saat e yakın band kaydı ile 15 günlük bir maceranın sonuna ne yazıkki geldik.... seneye tekrar birlikte olmak dileğiyle katılan tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkürler yaşasın land kardeşliği....
sevgiler saygılar

Etiketler

bu arada TARIK muhteşem din kardeşim... Aracında sende 4x4 lük sünüz tanıdığımıza tanıştığımıza okadar çok memnun olduk ki.... teşekkurler.

özgür sende aracına iyi bak :smiley: plajlarda kumlara tek dalma :smiley:

fosilbulent' Alıntı:
bu arada TARIK muhteşem din kardeşim... Aracında sende 4x4 lük sünüz tanıdığımıza tanıştığımıza okadar çok memnun olduk ki.... teşekkurler.

teşekkürler kardeşim o muhteşemlik sizlerden kaynaklanıyordu asıl siz 4X4 lüksünüz gelmeden öncede söylediğim gibi 4 gün içinde unutulmayacak anılar ve muhteşem dostluklar kurarak geri döndüm çok mutlu oldum tek sıkıntım sizlerden erken ayrılmaktı :( ama seneye hiç kaçarı yok ilk önce ben gelip en son ben ayrılacağım şimdiden karadeniz turu için hazırlanıyorum hata kurban bayramında iki araç bi ön gezi yapmayı bile planlıyoruz tekrar her şey için teşekkürler.
YAŞASIN LAND KARDEŞLİĞİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

fosilbulent' Alıntı:

Çok sağol Bülent abi, süper bir geziydi bizim için, sohbetiniz ayrıca güzeldi, otoyolda beni geçmeye çalışırken çektiğiniz videoyu büyük hevesle bekliyoruz abi :smiley: Kumdan çıkana kadar yanımızda olduğun için ayrıca teşekkür ederim ;D

ozcour' Alıntı:
Çok sağol Bülent abi, süper bir geziydi bizim için, sohbetiniz ayrıca güzeldi, otoyolda beni geçmeye çalışırken çektiğiniz videoyu büyük hevesle bekliyoruz abi :smiley: Kumdan çıkana kadar yanımızda olduğun için ayrıca teşekkür ederim ;D

ama senin araçda süperdi özgür başka araç çıkamazdı o kumdan emin olabilirsin. aracın süperdi ben cesaret edip giremedim kuma bülent beni çekmez diye :smiley:)

gece gece olduğu için can havliyle uğraşmamızdan foto çekmeye fırsat olmadı..

Bi maşallah diyelim Tarık abi :smiley:
Tarık abi benim Series in de sizinkilerden geri kalmadığına çok sevindim. Hatta yer yer artıları oldu,serin serin geldik yol boyunca yediğim rüzgarın haddi hesabı yok :smiley: sizinki kadar eşya taşıyamıyor ama bizim için yeterli bizim Kara Panzer :smiley:
Hala frenleri halledemedim, bir yerlerden de hidrolik eksiltmeye başladı, bulamıyorum..

maşallahda kelime mi 41 kere maşallah aracın canavar gibi özgür fren sorunu formlarda bi yaz istersen belki bi çare öneren olabilir.

ozcour' Alıntı:
Kumda kalsaydık heralde Bülent abinin vinçlerinin siftahı bizden olacaktı ;D ;D ;D
Özgür series kumda zorlanacak bir araç değil lastiklerin uygun alacan araziye vercen gazı :smiley:

ata036' Alıntı:
maşallahda kelime mi 41 kere maşallah aracın canavar gibi özgür fren sorunu formlarda bi yaz istersen belki bi çare öneren olabilir.
Tarık anlata anlata bitiremiyorsun Land Rover Adventura diye hani fotolar 3.5 fotoylamı kandıracaksınız bizi :smiley: :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Tarık anlata anlata bitiremiyorsun Land Rover Adventura diye hani fotolar 3.5 fotoylamı kandıracaksınız bizi :smiley: :smiley:
abi toplamda 7000 foto var ufak bi site hazırlayıp orada yayınlayacağız facebook kullanıyorsan orada var 40 50 tane ayrıca aşağıdaki linke de boş kaldıkca atıyom resimleri

http://picasaweb.google.com.tr/defender076/LANDROVERADVENTUREII2009?authkey=Gv1sRgCNeotP65v86IVw#

ata036' Alıntı:
abi toplamda 7000 foto var ufak bi site hazırlayıp orada yayınlayacağız facebook kullanıyorsan orada var 40 50 tane ayrıca aşağıdaki linke de boş kaldıkca atıyom resimleri

http://picasaweb.google.com.tr/defender076/LANDROVERADVENTUREII2009?authkey=Gv1sRgCNeotP65v86IVw#
;) ;)

yunus bager' Alıntı:
inşanlah diyelim olsun karadeniz turuda fena olmaz yani :smiley:

valla süper olacak inşallah sen genede gelmeyi planla şimdiden
valla biz bülent var belki tanırsın (kokteknik) onunla bu kurban bayramında iki araç gitmeyi planlıyoruz bakalım gidebilecekmiyiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri