Tempus' Alıntı:bende kiskandim seneye defender alicaz disco almiyoruz derseniz ariza cikarticam ;D artik araniza discoveryleride almaya baslayin lutfen ;D soz hizli gitmeyiz ;D
ata036' Alıntı:land rover adventure den bir kaç resim
İZMİR BULUŞMA
DENİZ KENARI KAMP ALANI
MİLET
Tempus' Alıntı:Hakki 2010 mayis nasip olursa yoldayiz o zaman enaz 2 arac
Tempus' Alıntı:herkesin zamanlari uyan bir tarih belirlenebilirse en az 5 arac olur ben biliyorum ;D
ama ben tekbasimada olsa gidicem, 2 arac daha keyifli olur, 3 olursa konvoya doner, 5 olursa dadindan yinmez ;D
tamam kardeslerimizin forumunu kirletmeyelim acayip kiskandik sizi tekrar soyluyoruz, ama bizde sizi kiskandiricak geziler duzenleyerek intikamimizi alicaz soz veriyorum ;D
ata036' Alıntı:arkadaşlar tüm mesajları okudum alıntı yapamadım hepsine ama inşallah seneye daha farklı olacak şu anda bodrum gümüşlük de bir landcı kardeşimizin arazisindeyiz. hüseyin usta seni çok seviyorum aracın heryerine senin stickerlerini yapıştırdım seneye sende olursan varya bu iş dadınan yenmez. defender harici araç konusunu murat abi ile görüşmek lazım bence.
teşekkürler 15 ağustosa kadar maceraya devam ilginiz için teşekkürlerTempus' Alıntı:tarik bey keyifli geziler, fotograflarda cok guzel gorunuyor herkes ve araclar. Biz size takiliyoruz belkide bu geziyi sadece defenderlar ile yapmaniz daha iyi, biz birlikde baska bir gezi projesi duzenleriz gerekirse. herkese selamlar kazasiz belasiz bekliyoruz sizi ve fotograflari.
ata036' Alıntı:arkadaşlar tüm mesajları okudum alıntı yapamadım hepsine ama inşallah seneye daha farklı olacak şu anda bodrum gümüşlük de bir landcı kardeşimizin arazisindeyiz. hüseyin usta seni çok seviyorum aracın heryerine senin stickerlerini yapıştırdım seneye sende olursan varya bu iş dadınan yenmez. defender harici araç konusunu murat abi ile görüşmek lazım bence.