Land Rover Adventura Türkiye II-2009

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,511
Ynt: Land Rover Adventura Türkiye II-2009

bende kiskandim seneye defender alicaz disco almiyoruz derseniz ariza cikarticam ;D artik araniza discoveryleride almaya baslayin lutfen ;D soz hizli gitmeyiz ;D

Etiketler

Tempus' Alıntı:
bende kiskandim seneye defender alicaz disco almiyoruz derseniz ariza cikarticam ;D artik araniza discoveryleride almaya baslayin lutfen ;D soz hizli gitmeyiz ;D

Bu arada onlar bizi almayacak..Belki port bagaja alırlar ama Discoları araya sokarlarsa o trip ister istemez çok çabuk sonlanacaktır. Bunun biraz farkındalar sanırım :smiley:)

neyse bizimde discoveryler ile benzer bir tur duzenlememize yeticek kadar disco oluyor yavas yavas gelecke yaz bir ege turu yapilabilir :smiley:

Bu şekilde sağlam bir cevap vermiş oluyoruz sanırım konuya kürşat..İlgililere duyurulur..Ayrımcılık yapılan yerde özgürlük bayrakları çekilir.. ;D :D :D

Hakki 2010 mayis nasip olursa yoldayiz o zaman enaz 2 arac :smiley:

ata036' Alıntı:
land rover adventure den bir kaç resim

İZMİR BULUŞMA
6300_109394408380_675938380_2165609_2020272_n.jpg

DENİZ KENARI KAMP ALANI
6300_109400403380_675938380_2165770_1956344_n.jpg

MİLET
6300_109394403380_675938380_2165608_1576284_n.jpg

seneye bende gelim diyorum bakalım murat tarık sizlere devamında yardım edebilecegim şeyler olursa haber edin geziniz güzel geçsin diyorum ...

herkesin zamanlari uyan bir tarih belirlenebilirse en az 5 arac olur ben biliyorum ;D

ama ben tekbasimada olsa gidicem, 2 arac daha keyifli olur, 3 olursa konvoya doner, 5 olursa dadindan yinmez ;D

tamam kardeslerimizin forumunu kirletmeyelim acayip kiskandik sizi tekrar soyluyoruz, ama bizde sizi kiskandiricak geziler duzenleyerek intikamimizi alicaz soz veriyorum ;D

Tempus' Alıntı:
herkesin zamanlari uyan bir tarih belirlenebilirse en az 5 arac olur ben biliyorum ;D

ama ben tekbasimada olsa gidicem, 2 arac daha keyifli olur, 3 olursa konvoya doner, 5 olursa dadindan yinmez ;D

tamam kardeslerimizin forumunu kirletmeyelim acayip kiskandik sizi tekrar soyluyoruz, ama bizde sizi kiskandiricak geziler duzenleyerek intikamimizi alicaz soz veriyorum ;D

kürşat keşke öle demeseydin yaa )))) bırak zaten zar zor gidiyorlar ))))

arkadaşlar tüm mesajları okudum alıntı yapamadım hepsine ama inşallah seneye daha farklı olacak şu anda bodrum gümüşlük de bir landcı kardeşimizin arazisindeyiz. hüseyin usta seni çok seviyorum aracın heryerine senin stickerlerini yapıştırdım seneye sende olursan varya bu iş dadınan yenmez. defender harici araç konusunu murat abi ile görüşmek lazım bence.

aman yanlis anlasilmiyimde :smiley:

defenderlari yolda gormek bile hosuma gidiyor, hatta bugun askeriyede sinava girdim yedek subaylik icin etraf defender doluydu 8 saat ordaydim ama gayet keyifli gecti defenderlara baka baka ;D hatta askerde direk defender surucusu olma yolunami gitsem diye dusunmeye basladim bile :D

boyle keyifli gezilere katilmak icin gerekirse 2. arac olarak bir defender alicaz ihaleden cikma yoksa kiskanclikdan catlicam :smiley:

ata036' Alıntı:
arkadaşlar tüm mesajları okudum alıntı yapamadım hepsine ama inşallah seneye daha farklı olacak şu anda bodrum gümüşlük de bir landcı kardeşimizin arazisindeyiz. hüseyin usta seni çok seviyorum aracın heryerine senin stickerlerini yapıştırdım seneye sende olursan varya bu iş dadınan yenmez. defender harici araç konusunu murat abi ile görüşmek lazım bence.

tarik bey keyifli geziler, fotograflarda cok guzel gorunuyor herkes ve araclar. Biz size takiliyoruz belkide bu geziyi sadece defenderlar ile yapmaniz daha iyi, biz birlikde baska bir gezi projesi duzenleriz gerekirse. herkese selamlar kazasiz belasiz bekliyoruz sizi ve fotograflari.

Tempus' Alıntı:
tarik bey keyifli geziler, fotograflarda cok guzel gorunuyor herkes ve araclar. Biz size takiliyoruz belkide bu geziyi sadece defenderlar ile yapmaniz daha iyi, biz birlikde baska bir gezi projesi duzenleriz gerekirse. herkese selamlar kazasiz belasiz bekliyoruz sizi ve fotograflari.
teşekkürler 15 ağustosa kadar maceraya devam ilginiz için teşekkürler

ata036' Alıntı:

tarık kardeşim ne demek ))) seneye sanırım seneye gelirim eger bir gezi yada yarışla çakışmazsa gelrim sizlere sorunsuz gezi diliyorum murata selamlar diger arabada sorun yoktur umarım ...varsada yardım için bodrumda yerimiz var ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri