Land Rover Adventura Türkiye II-2009

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,511
Ynt: Land Rover Adventura Türkiye II-2009

Tempus' Alıntı:
Hakkı üzülme bizde disco party si yaparız :D üzmeyiz defenderları :D
yakışır disco kardeşlerimize yaşasın land rover kardeşliği ;D

brothers' Alıntı:
selam tarık
bagajıda koyunca kıratım yollara hazır diyorsun yani bende katılmayı çok isterdim ama temmuz ağustos çok yoğun olacağım katılıcak arkadaşların şimdiden yolu açık olsun
keşke burdan bir arkadaş daha olsaydı hiç olmazsa yabancılık çekmezdik ama nasip başka bir etkinlikte inşallah

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Hakkı üzülme bizde disco party si yaparız :D üzmeyiz defenderları :D

Yaparız değilmi? Hummalı çalışmalar içine girsek fena olmaz derim şimdiden :D

Tarık beyde doğru söylemiş damardan vurmuş cidden..Bence Land lover olmak lazım 8)

Evet dostlar ...Sanırım ilk gece ,yani karagöl/İzmir sanırsam.Herkeze açık, kısa bir katılım olacak.Yinede herkezle görüşmek üzre..

Defender' Alıntı:
Arabada yatsam diye düşünüyorum..Tek kişiyim..Masrafları baya kısarmıyım..Boşlukta çadır falan kursam? Daha çnce uzun soluklu bir gezim olmadı hep günübirlik yada haftasonu oldu o nedenle biraz dikkatli davranmam lazım anlarsınız umarım..
ben topuk yaylasına giderken defenderin arka koltuğunda 6 saat uyumuşum yastığın güzel olur sol ayağınıda arka tarafa atıp düşme tehlikesini ortadan kaldırınca çok güzel uyunuyor ancak uyanınca ayağın biraz uyumuş oluyor

Memnun olurum Tarık abi, inşallah katılabilirim İzmir tarafına geldiklerinde, eğer geldikleri gün yaz okulu sınavlarının olduğu haftaya denk gelirse nasıl karagölde kamp yaparım bilmiyorum ama inşallah uygun zamana denk gelir de serin serin Karagöle çıkarız :D

kokteknik' Alıntı:
tarık giderken sivas uğrarsın artık bekliyorum
bülent telefonun var zaten eğer sivasdan gündüz geçersem mutlaka arar bir çayını içerim kardeş

ozcour' Alıntı:
Memnun olurum Tarık abi, inşallah katılabilirim İzmir tarafına geldiklerinde, eğer geldikleri gün yaz okulu sınavlarının olduğu haftaya denk gelirse nasıl karagölde kamp yaparım bilmiyorum ama inşallah uygun zamana denk gelir de serin serin Karagöle çıkarız :D
inşallah özgür karagölde ağustosun 1. de olacağız inşallah gelirsin. etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgi aşağıdaki linkte var

link : http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftopic.php%3Fuid%3D14900445106%26topic%3D15494&h=a47fdaf91e986cbd28ee0f660921671d

land rover adventure den bir kaç resim

İZMİR BULUŞMA
6300_109394408380_675938380_2165609_2020272_n.jpg

DENİZ KENARI KAMP ALANI
6300_109400403380_675938380_2165770_1956344_n.jpg

MİLET
6300_109394403380_675938380_2165608_1576284_n.jpg

selam tarık güzel bir gezi olmuşa benziyor başka fotolar yokmu

ankara'ya kadar iki araçlık burdan sonra üçleriz konvoyu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri