Land Rover Adventura Türkiye II-2009

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,505
Ynt: Land Rover Adventura Türkiye II-2009

Off_Road' Alıntı:
izninizle " LR ONLY... OTHERS WILL BE WINCHED " resmini baska forumlarda kullanabilirmiyim.. :smiley:

Selam

land kardeşliği kurallarında her zaman paylaş var, tabiki olur :smiley: landcı olsun çamurdan olsun... ( doğayı ve 4x4 ü seven herkes için yakınlığımız aynıda LR için biraz daha fazla :smiley: )

Etiketler

Şuana kadar açıklanmayan bir gerçeği burda açıklamak istiyorum. Neden şuana kadar açıklamadığım konusuna gelince şuana kadar saygı çerçevesinde konuşulan konular artık saygı sınırlarını aşmış ve hakarate kadar gelmiştir.
1 agustosta başlıyan Land Rover Advanture 2009 gezisi 7. gün lider murat irfan ağacabayin, bütün uyarılara rağmen köyceğize döneceğimiz yolu bilerek ve istiyerek düz geçmiş ve ekibi Denizlinin bir kasabasına götürmüştür. (Toros dağlarını güney yamacı yerine kuzey yamacına) Gittiğimiz kasabada ekip gps cihazı ve haritalarla yolun nerde olduğunu bulmaya çalışınca ekibe bağırıp çağırmış ve ekibi terk etmiştir. Gezini geriye kalan 8 gününü ekip lidersiz ve sorunsuz tamamlamıştır. Sponsor olan şirketin katalog çekimlerine katılmış ve sponsora verilen sözü yerine getirmiştir. Aradan geçen bu kadar vakitten sonra ekip bu kırgınlığın bitmesi istemiş ve Mehmet abi aracılığıyla bu konuyu murat irfana iletmiştir.
Sonuç:
Murat İrfan land rover advanture 2009 katılan ekibe hakaret etmiş ve kırgırlığı bitirme çabalarımaza rağmen bizi küçük düşmüştür.
Bizler murat irfana güvendik İstanbuldan Antalyaya kadar sürecek gezide onu lider kabul ettik. Ve büyük hata yapmışız. Güvenmememiz gereken birine güvenmişiz.

ahmet kardeş sözlerine katılıyorum ama olayı artık kapatık 2010 da gezimizi kendimiz düzenleyeceğiz ve bununla ilgili çalışmaları sende dahil olmak üzere başlattık biliyorsun murat irfan beye çalışmalarında başarılar diliyor saygılarımız sunuyorum 2010 için başlığı yakın zamanda açıp linki buradan paylaşacağız
selamlar tarık

not : sensiz gezi olmaz ahmetim :D

sözünü tutan bir lider istiyoruz..

Ahmet ve Tarık abi, inşallah seneye yol ve zaman olarak uygun olur da benim tayfa ve Series im katılabiliriz :smiley:

her sene yaz okulu, içim sıkıldı valla gitsek ayrı gitmesek ayrı..

Saol Tarik abi.Biz bir ekibiz elimden geldigince 2010 icin calisacagim.
Guzel bir geziyi Mehmet abinin onderliginde yapalim.
Ozgur seneye 4 gun olmaz haberin olsun. Birde frenlerinin ayarlatmadan yola cikmak yok. :smiley:
Land rover kardesligi :smiley:

vosdost' Alıntı:
Saol Tarik abi.Biz bir ekibiz elimden geldigince 2010 icin calisacagim.
Guzel bir geziyi Mehmet abinin onderliginde yapalim.
Ozgur seneye 4 gun olmaz haberin olsun. Birde frenlerinin ayarlatmadan yola cikmak yok. :smiley:
Land rover kardesligi :smiley:

Ahmet, hala sadece Defender mı diyeceksiniz? yoksa Disco, RRC vs dahil mi?

neden olmasın abi ama şahsi fikrim land olsun çamurdan olsundur ama yolda vızır vızır bizi geçmek yok ;)

edaghan' Alıntı:

Land Olsun çamurdan olsun.Bekliyoruzzzz :smiley: Tarık abi güzel bir cümle kullanmış. Yolda hızlı gitmek yok ama :smiley: Önemli olan gezinin sorunsuz kazasız bitmesi.

edaghan' Alıntı:

Defender kardeşliği Tüm LR kucaklar Kucaklar kelimesi de nereden yapıştı dilimize :smiley: Engin Bizi Discoya Götür. :smiley: Bence LR çatısı altında olur yoksa isminin land rover adventura olması anlamsız kalır gelecek seneyi organize çalışmalarını hep birlikte yurutürüz bu gün memet abiyle konuştuk....

sev gi ve saygıyla
yaşasın land kardeşliği

ok arkadaşlar. zamanı gelince tekrar konuşalım. hangi geziye ya da şenliğe adımı yazdırsam, son saniye sorunları yüzünden katılamıyorum. o nedenle, ben yokmuşum gibi davranalım :smiley:

Engin abi bizim Seriesle gidelim beraber gidelim, yeni araba oldu mu zaten konforlu oluyor işin eğlencesi kaçar, sen şimdi klimayı açacaksın discositte camlarını kapatacaksın bütün defendera binenler garip hissedecek :smiley:

şimdiden tarih ve güzergah belli değil di mi?

Dostlar bu seneyi kaçırdım.Ancak sene bende varım..Allah bir zeval vermezse...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri