Land Rover Adventura Türkiye II-2009

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,505
Ynt: Land Rover Adventura Türkiye II-2009

vosdost' Alıntı:
Çok güzel bir ekipti. dayanışma muhabbet, eğlence.....
Menteş bizi diskoya götürrrrrr :smiley:

2010 dahada güzel ve heybetli olacak ahmet menteş yine bizi diskoya götürecek hehe
menteşşşş biiiizziiii diskoyaaa götürrrr
;D ;D ;D

Etiketler

ata036' Alıntı:
2010 dahada güzel ve heybetli olacak ahmet menteş yine bizi diskoya götürecek hehe
menteşşşş biiiizziiii diskoyaaa götürrrr
;D ;D ;D

disko disko parti canım :smiley: :smiley: 300 500 yetmez 3000 5000 olsun.............

ata036' Alıntı:
3000 5000 bizi seneye anca kurtarır bülent hehe

valla seneyi şimdiden planlamakta yarar var... bu hafta sonu eskişehirdeydik. ahmet memet abi şule sibel ben ve eskişehir gücü :smiley: benim resimler halen ulaşmadı hele uçarsu daki arka arka yamaç çıkışı fotosu halen ulaşmadı... fakat video nun bir bölümünü izledik.... memet abiyle konuşalım ekleyelim güzel olur

bende hafta sonu sivas buluşmasına gitmiştim fakat aracım arıza yaptı yarışa giremeden geri geldim :D

fosilbulent' Alıntı:
valla seneyi şimdiden planlamakta yarar var... bu hafta sonu eskişehirdeydik. ahmet memet abi şule sibel ben ve eskişehir gücü :smiley: benim resimler halen ulaşmadı hele uçarsu daki arka arka yamaç çıkışı fotosu halen ulaşmadı... fakat video nun bir bölümünü izledik.... memet abiyle konuşalım ekleyelim güzel olur

Selam Bülent abi

Bülent abi otobanda sizin bizi geçerken çektiğiniz videolara ne oldu abi ? Memet abide mi onlar, o kadar video çekildi aylar geçti yok :smiley: Eğer uğraşamıyorsa Eskişehirlilerle bize göndersin biz paylaşalım kendi aramızda upload edelim..

LAND ROVER ADVENTURE II 2009 muhteşem olmuş fotoğraflara bakmaya doyamadık 7000 fotoğrafı bekliyoruz..........
her karesi land efsanesi sankiii..............

bafralı' Alıntı:
LAND ROVER ADVENTURE II 2009 muhteşem olmuş fotoğraflara bakmaya doyamadık 7000 fotoğrafı bekliyoruz..........
her karesi land efsanesi sankiii..............

2010 sizlerle dah güzel olacak inşallah

ozcour' Alıntı:
Selam Bülent abi

Bülent abi otobanda sizin bizi geçerken çektiğiniz videolara ne oldu abi ? Memet abide mi onlar, o kadar video çekildi aylar geçti yok :smiley: Eğer uğraşamıyorsa Eskişehirlilerle bize göndersin biz paylaşalım kendi aramızda upload edelim..

eskişehir grubuna 1.5 saatlik bir video cekimi verildi memet abi tamamlamış. geçen hafta cumartesi pazar eskişehirdeydik

land rover adventure 2009 ''DEFENDER''

6768_120111252479_532427479_2248219_3871558_n.jpg

6768_120151877479_532427479_2248748_1405362_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri