Land Rover Adventura Türkiye II-2009

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,505
Ynt: Land Rover Adventura Türkiye II-2009

atesleme sistemini koruyabılıyorum fakat snorkel olmadan olmuyor bu su geçisleri :smiley:

Etiketler

evet snorkel sart . Hızlı su geçisinde aracın açtı su yolu sebebiyle kolay kolay su almıyor. Fakat araç yavaslarsa su alıyor. Nehrin karsı kıyısına geçerken su aldırmadım. Dönüste aracın burnu çukura çakılınca hız kesildi ve kıyıya yakın bir yerde motor su aldı. hemen stop ettim. yalnızca 3 silindir su almıstı.

vosdost' Alıntı:
evet snorkel sart . Hızlı su geçisinde aracın açtı su yolu sebebiyle kolay kolay su almıyor. Fakat araç yavaslarsa su alıyor. Nehrin karsı kıyısına geçerken su aldırmadım. Dönüste aracın burnu çukura çakılınca hız kesildi ve kıyıya yakın bir yerde motor su aldı. hemen stop ettim. yalnızca 3 silindir su almıstı.

:smiley:) dikkat et ahmet seneye snorkelleri alalım gezide berbaer takalım diyorum daha zevkili olur :smiley:)

Tarık abi seneye davet edileceğimi zannetmiyorum. 7. gün olanları duymadın herhalde :smiley:

arkadaşlar merhaba!.....

ben aytaç.

tarık kardeşim bu akşam otururken bizim kafamıza soktu.
land rover 2000-2001
suzuki vitara 2004-2005-2006
yada kötü ihtimal lada

sizlerin bu konudaki görüş ve önerileriniz bizim için önemli. bizleri bilgilendirirseniz seviniriz.

aus' Alıntı:
arkadaşlar merhaba!.....

ben aytaç.

tarık kardeşim bu akşam otururken bizim kafamıza soktu.
land rover 2000-2001
suzuki vitara 2004-2005-2006
yada kötü ihtimal lada

sizlerin bu konudaki görüş ve önerileriniz bizim için önemli. bizleri bilgilendirirseniz seviniriz.

Aytaç Bey, merhaba
Land rover 2000-2001 derken Defender modelini mi kastettiniz? Eğer öyleyse modelinin pek bir önemi yok. 87'den beri Defenderların modeli pek değişmedi. Ancak motorunda değişiklikler oldu. Alacaksanız TDI almanızı öneririm. Benzinli modellerin motorları daha uzun ömürlü olduğu söyleniyor ama TDI'lar yokuşlarda kalmadığı için tercih sebebi. Ekspedisyon amaçlı kullanacaksanız 110 kasa, sıkı Off-road'da kullanacaksanız 90 kasa almanız daha iyi.
Suzuki Vitara açıkçası off road yada ekspedisyon ruhunu temsil eden bir araç değil. Konforlu ve sizi fazla üzmez ama bu forumda kimse vitaraya dönüp bakmaz:smiley: Lada'ya gelince sanırım Niva'dan bahsediyorsunuz. Lada Nivalar arazide çok verimli araçlar. Birkaç defa kullandım ancak benzinli modelleri çok yakıyor diye hatırlıyorum. Gerçi 1.9 hacimli dizellerini de yaptılar sanırım ama uzun yolda bir LR Defender kadar rahat edemezsiniz, çünkü Niva hacim olarak küçük gelecektir.

Merhaba arkadaslar,
Ben bu forumu Tarik'in baska forumdaki imzasindan yeni gorup okudum ... gercekten cok hos bir gezi olmus ... ilk benzer organizasyonda bulunmayi isterim ...
paylasimlar icin tesekkurler ..

yakın bir zamanda 2010 ile ilgili maceramızın ayrıntılarını burdan size sunacağım ilginize teşekkürler ilk buluşmada görüşmek ümidiyle

Çok güzel bir ekipti. dayanışma muhabbet, eğlence.....
Menteş bizi diskoya götürrrrrr :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri