Land Rover Adventura Türkiye II-2009

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,505
Ynt: Land Rover Adventura Türkiye II-2009

ata036' Alıntı:
valla süper olacak inşallah sen genede gelmeyi planla şimdiden
valla biz bülent var belki tanırsın (kokteknik) onunla bu kurban bayramında iki araç gitmeyi planlıyoruz bakalım gidebilecekmiyiz.
Benden bu sene kimseye hayır yok kurak ve çorak geçiyor ;)

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Özgür series kumda zorlanacak bir araç değil lastiklerin uygun alacan araziye vercen gazı :smiley:

aynı öyle yaptım abi ;D , ama ufak tefek kazalarım oldu da kumda debelenirken sandala sürteceğim aklıma gelmezdi, kırmızı boya kaldı :(

ata036' Alıntı:
maşallahda kelime mi 41 kere maşallah aracın canavar gibi özgür fren sorunu formlarda bi yaz istersen belki bi çare öneren olabilir.

Önceden de forumlarda çare aradım abi ama sanırım benim problem detaylıca bir usta ellemeden geçmeyecek gibi ::smiley:

ozcour' Alıntı:
aynı öyle yaptım abi ;D , ama ufak tefek kazalarım oldu da kumda debelenirken sandala sürteceğim aklıma gelmezdi, kırmızı boya kaldı :(

Önceden de forumlarda çare aradım abi ama sanırım benim problem detaylıca bir usta ellemeden geçmeyecek gibi ::smiley:

hüseyin ustaya bi danış bence belki o bir çare önerebilir veya atla arabana sür istanbula orada kesin haledersin

Hüseyin usta bu mesajı okuyunca bir işaret gönder :smiley:

Bizim frenlere ne yapmalı... Ben 4 teker balatasını, tekerlek fren merkezlerini tüm fren hortumlarını değiştirdim, öne 2 yeni kampana aldım, arkayı da tornalatarak eşit seviyeye getirdim. Eskiden pedalım sertleşmiyordu, ustalar çok olan pedal boşluğuyla oynadılar ve ayarlayınca o an tek basışta fren pedalı sertleşmeye başladı ve fren azıcık basışta üstte tutuyordu. Ama araba ısınınca frenler sertleşiyordu. Sanırım üst merkezdeki yağ geri dönmüyordu. Bunu ustaya ifade edemedim kaldı öyle, gezide frenler arabayı olduğu yere kililtlemeye yakın durduk üst merkezden ayarı düşürdük, tekerler açılınca yola devam ettik, 4 pompada tutan frenlerle geldik.

Şimdi ne sırayla ne yapmam lazım, arabamı daha fazla bundan anlamayan ustalara elletmek istemiyorum artık. Frene de debriyaj pedalındaki gibi ilk basıştaki boşluğun ayarını vermek istiyorum ama ben ayarı düşürdükçe üst merkezdeki mil de yukarı doğru geliyor ve boşluğu ayarlamama imkan bırakmıyor? Şu an az da olsa bilmediğim yerlerden bir hidrolik kaçağım var. Bu arada üst merkezimde görünürde hidrolik kaçağı yok. Ne sırayla ne yapmalıyım abi ?

Sevgiler, Selamlar

sınırsız eğlence, sınırsız muhabbet, sınırsız güven işte hepsi Land Rover Advanture 2009 da yaşandı.

arkadaşlar ilgi ve merakla fotoğraflarınızı bekliyordum, şu anda yetersiz, güzel olacağı belliydi ki olmuş, katılımcılara teşekkürler

alihay' Alıntı:
arkadaşlar ilgi ve merakla fotoğraflarınızı bekliyordum, şu anda yetersiz, güzel olacağı belliydi ki olmuş, katılımcılara teşekkürler

merhaba 7000 civarı resim var fakat daha internete tamamını atamadık bir site hazırlayıp hepsini yayınlayacağız şimdilik benim attığım bi kaç resim var aşağıdaki linkden bakabilirsiniz

link : http://picasaweb.google.com.tr/defender076/LANDROVERADVENTUREII2009#

Elimdeki cd lerden bile bütün fotolara hala bakamadım :smiley:

bir kaç ufak foto dah aahmet kardeşimden gelsin

5216_114012454380_674609380_2141557_7847082_n.jpg

5216_114012459380_674609380_2141558_7192885_n.jpg

5216_114012469380_674609380_2141560_5370569_n.jpg

5216_114187959380_674609380_2144128_4986356_n.jpg

5216_114187989380_674609380_2144130_4220519_n.jpg

5216_114187994380_674609380_2144131_83954_n.jpg

bu defenderin kanında var suya girmek defenderi olup ta içi su dolana kadar suya girmeyen yok sanırım ayrıca bütün defenderlerin kapı fitillerinden su alıyor :smiley: bu pazarda ben girdim suya sis lambarım yarıya su dolu distirbutörde buharda ıslandı tekledi

ata036' Alıntı:
merhaba 7000 civarı resim var fakat daha internete tamamını atamadık bir site hazırlayıp hepsini yayınlayacağız şimdilik benim attığım bi kaç resim var aşağıdaki linkden bakabilirsiniz

link : http://picasaweb.google.com.tr/defender076/LANDROVERADVENTUREII2009#
teşekkürler tarık bey

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri