Land Rover Adventura Türkiye II-2009

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,511

Etiketler
Ynt: Land Rover Adventura Türkiye II-2009

dibim düştü valla mükemel olmuş resimler çok güzel olmuş işte bir araba kaç insanı dost yapıyor DEFENDER diyorum başka bişi demiyorum
bu arada stickerlar cok güzel olmuş

Defender' Alıntı:
Hmm iyiki bu saatte ayaktayım resimleri sıcak sıcak bakmak kadar zevklisi yok! Süper fotolar.. :eek: :eek: ;D

bu zevki sende bi defender alarak yaşayabilirsin gerçi defender olmazsada olur yeterki gelmeyi iste.

kokteknik' Alıntı:
dibim düştü valla mükemel olmuş resimler çok güzel olmuş işte bir araba kaç insanı dost yapıyor DEFENDER diyorum başka bişi demiyorum
bu arada stickerlar cok güzel olmuş

seneye peş peşe gideceğiz bülent istersen sana sticker getireyim

ata036' Alıntı:
bu zevki sende bi defender alarak yaşayabilirsin gerçi defender olmazsada olur yeterki gelmeyi iste.

seneye peş peşe gideceğiz bülent istersen sana sticker getireyim
mutlaka getir unutma bak ücretliyse ver ben sana veriyim

Herkese Selamlar

Maceradaki yine en yaşlı araç olarak biz de geziye 68 model Series2a mız ile katıldık. Çok şükür aracımız bizi utandırmadı yolda bırakmadı :smiley: . Yaşadığım fren problemi(motor ısındıkça fren padalı sertleşti tekerler kilitlenecek durumda geldi) haricinde büyük sorunumuz yoktu. Üst merkezden ayarı düşürdük 4 pompadan aşağı tutmayan frenle geldik. Aracıma güvenim biraz daha arttı :smiley: Okula dönmem gerektiği için konvoydan dün ayrıldık. Konvoydan ayrıldıktan sonra daha erken dedik Didim Altınkum'da denize girdik ve gelirken uğramadığımız Milet'e de gidelim dedik ve gece döndük. park alanında vs hiçbir off road aktivitesinde bulunulmayınca biz de gece gece gezerken kuma battık, hava karardı motor çok ısındı vs ama aracımız üstüne 5 kişi binince oradan kurtuldu. Yaşamamız gereken bir maceraydı diye düşünüyorum. Tüm tanıştığım arkadaşların samimiyeti ve yardımseverlikleri için teşekkürler...

Hüseyin abi keşke siz de gezide olsaydınız. Ben de sol tarafa stickerınızı yapıştırdım,eve gelince diğer reklamları söktüm :D ama sizinkileri çıkarmayı asla düşünmüyorum. Oto Mekanik deyince farklı bir havası oluyor aracın, İzmir'e de şube isteriz :D

IMG_2089-1.jpg

IMG_2095.jpg

IMG_2132.jpg

IMG_2134.jpg

IMG_2155.jpg

bir dahaki sefere umarım geliriz .. bu sene aktiviteler çok fazla oldu o yüzden erteledim gelecek hafta karadeniz gezim var o yüzden gelemedim yoksa gelirdim .. kısmet sene ye diyelim ...uzun zamandır izmire gitmedim belki bir ara izmir yaparın .. görüşmek dilegiyle sevgiler..

sulu bir resim yollim barin serin olsun )))

img_6294_std.jpg

süper bi kare hüseyin usta

benim için macera bitti eve döndüm ama onlar devam ediyor bendeki bir kaç resmi daha ekliyeyim bari

6300_111144333380_675938380_2188138_7458337_n.jpg

6300_111144338380_675938380_2188139_3861381_n.jpg

6300_111144343380_675938380_2188140_2531062_n.jpg

6300_111147018380_675938380_2188157_7207534_n.jpg

6300_111147023380_675938380_2188158_2178067_n.jpg

6300_111147028380_675938380_2188159_7438654_n.jpg

6300_111147033380_675938380_2188160_2558743_n.jpg

6300_111147043380_675938380_2188161_2696904_n.jpg

tarıkcım erken dönmen kötü tabiki seneye beraberce sonuna kadar gideriz .
devam eden arkadaşlara kolay gelsin ..
malzemelerinizi kargoya verdim umarım sorunsuz ulaşır sizlere arkadaşlar ...
ulaşmaz ise haber edin kolay gelsin iyi geziler..

keyifadami' Alıntı:
tarıkcım erken dönmen kötü tabiki seneye beraberce sonuna kadar gideriz .
devam eden arkadaşlara kolay gelsin ..
malzemelerinizi kargoya verdim umarım sorunsuz ulaşır sizlere arkadaşlar ...
ulaşmaz ise haber edin kolay gelsin iyi geziler..

teşekkürler abim seneye hiç kaçarı yok sonuna kadar beraber gidecez

Selamlar:
Gunlerdır yollardayız :smiley:
Suan kemerdeyım. Ekıpten ayrıldım. Ekıp Olımposta bır gece daha kalmaya karar verdı. Bende musade ısteyıp kemerde bır gece kalamı dedık. :smiley:

Yola cıkalı 12 gun oldu. Bu kadar guzel bır grupla 12 gundur aynı amacı paylasmak herkese nasıp olmaz. :smiley:

Resımler 5-6 dvd ye ancak sıgıyor. Sıteye ftları ızmıre dondukten kısa bır sure snra eklemeye baslıyacagım.

olimpos sanırım baya eğlenceli oluyor ahmet abi biz bitirdik döndük eskişehire şimdi düşünüyoruz bu defenderi nasıl alırız diye ama alıcaz inşallah :D

sevgiler ...

A. Rıza Şimşek

vosdost' Alıntı:
Selamlar:
Gunlerdır yollardayız :smiley:
Suan kemerdeyım. Ekıpten ayrıldım. Ekıp Olımposta bır gece daha kalmaya karar verdı. Bende musade ısteyıp kemerde bır gece kalamı dedık. :smiley:

Yola cıkalı 12 gun oldu. Bu kadar guzel bır grupla 12 gundur aynı amacı paylasmak herkese nasıp olmaz. :smiley:

Resımler 5-6 dvd ye ancak sıgıyor. Sıteye ftları ızmıre dondukten kısa bır sure snra eklemeye baslıyacagım.
süper bi gruptu ahmet en erken ben ayrıldım çok üzüldüm ama seneye inşallah sonuna kadar beraberiz. bu arada izalasyon konusunda büyük sıkıntı yaşadım gelirken resmen ayaklarım pişti :smiley:) o konuyla ilgili bilgin varsa paylaşırsan sevinirim ahmet

alp rıza şimşek' Alıntı:
olimpos sanırım baya eğlenceli oluyor ahmet abi biz bitirdik döndük eskişehire şimdi düşünüyoruz bu defenderi nasıl alırız diye ama alıcaz inşallah :D

sevgiler ...

A. Rıza Şimşek
alacaksını recep alacaksınız şey pardon rıza seneye kendi aracınızla geleceksiniz inşallah :smiley:)

itfaiyeci' Alıntı:
en yakın gezi programı ne zaman acaba

şu anda seneye karadeniz turu diye düşünülüyor.

ama ben ve sivasdaki arkadaşım bülent (kökteknik) kurban bayramında bir karadeniz yapmayı düşünüyoruz o zaman bildireceğiz ilgilenen olursa hep beraber gideriz olmaz ise iki araç gitmeyi düşünüyoruz

ata036' Alıntı:
şu anda seneye karadeniz turu diye düşünülüyor.

ama ben ve sivasdaki arkadaşım bülent (kökteknik) kurban bayramında bir karadeniz yapmayı düşünüyoruz o zaman bildireceğiz ilgilenen olursa hep beraber gideriz olmaz ise iki araç gitmeyi düşünüyoruz

EVET katılıyorum

sivastan bülent 2 kişi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri