Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan enverdede Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 516
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,411
Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya)

ileti kaybolunca aynı şeyleri iki defa yazmak sıkıcı....

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya)

Güzel sanatlar bahçesindeki nereye gitseniz sizi takip eden çalışma,gondol kadar yapı bacalarıda ilginç,

Nereden çıktı bu koca gemi? Demiyeceğim çünkü 77-87 yılları arası çalıştığım, Türkiye'ye dönen gurbetçi vatandaşları mız ,vatanlarına dönerken bizde böyle çıkıyorduk Truva feribotu ile.Bu fotoğrafı görünce nereye geldiğimiz anlaşılıyordur,San Marco

San marco klasikleri

Şimdi aslında Düka'lığın şapeli olan ,dükalık sarayının yanındaki Kostantinopolis hipodromundan çalınan atları,ve bir çok tarihi eseri bünyesinde bulunduran San marco bazilikası,ön yüzundeki fresklerde venedik tarihini anlatan fresklerden biride osmanlıları resmeder.

Dukalığın sembolü Kanatlı Aslan, Meydanın sembolü cafeler ve papyonlu garsonları,kızıl kulesi

Sanmarcoda dükkanlar,Murano camları,murano taşları,ve en eskilerden Olivetti.

hanımların vitrinden kopmasını bekliyoruz,sanmarco meydanından ayrılıp,otobüslerin kalktığı Piazzalle roma meydanına muhteşem güzellikler içinde yürüyeceğiz.Son fotoda Gondolun viraja girişi var

karmaşık sokaklara rağmen köşelerde sizi gideceğiniz yere yönlendiren tabelalar var,pastahane vitrininde ilginç pastalar

Rialto köprüsündeyiz tekrar,bu kez grand kanalı köprüden görüntülüyoruz ,sonrasında dondurma molası

Fotoları yüklerken farkettim Venedik turu boyunca hanım çantasını bana taşıtmış Üstelik gs bandıyla Sağ,sola bakmaktan ancak evde farkedebildim

Hazırız....

enverdede' Alıntı:
Bende diyorumki son mesaj niye bayt fazlası verip geri geldi,Meğerse aynı anda Yandaş Takipçilerim beğeni mesajı yolluyormuş.....Siz bana Antalyadan 6 aylık vizeyi alın,neden olmasın

Yaşasınnnnnn

Venedik...nnneee... gezmişiz kardeşim beeeee. Kedi bile kim bunlar merak ettim dedi Bu sokakta biri buzdolabı alsa,eve götürmek için istimlak gerekir

tur bitti,biz bittik,gün bitti.Vapurettoya bindiğimiz iskele.Kampa döndük kayıntı zamanı,yorgunluk atma.Sofrayı kaldıracak kimse yok yorgunluktan...Bende ışınlıyorum ;D