karda en iyi 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinemil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,094
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: karda en iyi 4x4

Cenk Bey,

ilgili markanın anahtarlığını temin edip cebinize koyun,sizinle birlikte istediğiniz parkuru geçsin..

sevgili arkadaşların sanaldan yazdıklarından daha gerçekci olur en azından...

Etiketler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69990.new#new
bende bu teklifi yaptım arkadaşlar
selamlar

Duster'ın Offroad performansını merak edenler bu sayfayı takip etsinler ;)
http://www.facebook.com/DUSTER.4X4.EVERYONE

acaba Duster bir zamanlar benim Toros (ki adını anınca önünde saygı ile eğiliyorum bir kez daha) ile arazide yaptıklarımın daha iyisini yapabiliyormudur?? cidden merak etmeye başladım şimdi : ))

euzlu' Alıntı:
acaba Duster bir zamanlar benim Toros (ki adını anınca önünde saygı ile eğiliyorum bir kez daha) ile arazide yaptıklarımın daha iyisini yapabiliyormudur?? cidden merak etmeye başladım şimdi : ))
Niye yapmasın hocam,
sonuçta bahsettiğimiz araç dört çeker.
motoru dizel ve torostan 100 cc fazla,
yükseklik-lastik vs...
Bence torosla kıyaslamak Duster'a haksızlık.

veteriner' Alıntı:
Haksızlık etmeyelim kar 80 cm idi.
Ayrıca lastikler standarttı ve araç gayet de az yakmıştı.
Hocam haklısın ama son zamanlarda durum farklılaşmaya başladı, ayaklar yere basıyor gibi.
MT lastik takan var, sadece yaylarla da olsa yükkselten var, hepsinden önemlisi, eski fantastik-romantik iddialar görünmüyor.
takiptesiniz yani ;)

veteriner' Alıntı:
Niye yapmasın hocam,
sonuçta bahsettiğimiz araç dört çeker.
motoru dizel ve torostan 100 cc fazla,
yükseklik-lastik vs...
Bence torosla kıyaslamak Duster'a haksızlık.

ben sizi keşke zamanında torosla çoıktığım arazilere götürebilseydim, o zaman belki fikrinizi gözden geçirirdiniz : ))

O kadarda acımasız olmayın yahu torostan 10 gömlek daha üsttür o kesin. Hatta bazı arazi koşullarında çoğu offroad aracını ekecek kabiliyete de sahiptir. Örneğin açılmış karlı bir yokuşta defender vs duster olsun ikisinde de kar lastikleri olsun duster kilosundan dolayı defenderdan çok daha rahat tırmanır (defender kilitsiz olacak)

Evet yiğidi öldür ama hakkını yeme derler o kadarı gerçekten haksızlık olur toros ::smiley:

açılmış hafif karlı yolda, bizim alt komşunun ebeside bastonla hafif hafif çıkıyor :smiley: önde kar lastiği olan spring unoda defenderdan iyi çıkar o halde.. iş sadece çıkmaya kaldıysa dünyanın en iyi aracı açık ara lada nıva dır...

euzlu' Alıntı:
hastasıyızzzzz Duster'ın, ben yolda görünce direktman yol veriyorum : )) İzmirde bu yaz tesadüf eseri Renault-Dacia servise gittim Bornova'da, satıştaki arkadaşın bana söylediği tek bir cümleyi paylaşmak istiyorum; "abi Duster al, prestijin olsun" dedi... ben de sadece "haklısın" dedim, kullandığım araçlara hiç bu açıdan bakmamıştım, bunu da öğrenmiş oldum sayesinde : )))
Dacia ve prestij,hic gülesim yoktu
selamalar

konu yörüngesinden çıkmış.
bence duster'i tartışalım adı altında yenibir link açmalısınız.
hee bu arada unutmayın kirpide yavrusunu pamuğum diye severmiş..

asıl konuya gelince,karda yükseltmesi,dif kilidi,iyi lastik seçimi yapmış araç en iyi araçtır.

balikadm06' Alıntı:
açılmış hafif karlı yolda, bizim alt komşunun ebeside bastonla hafif hafif çıkıyor :smiley: önde kar lastiği olan spring unoda defenderdan iyi çıkar o halde.. iş sadece çıkmaya kaldıysa dünyanın en iyi aracı açık ara lada nıva dır...

Hocam lafı neresinden aldınız bilmiyorum fakat tekrar başka bir şekilde yazayım. Bazı arazi koşullarında 4x4 olan duster ın avantajlı olduğu durumlar olur. Bu arada alt komşunun ebesine selam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri