veteriner' Alıntı:beğen butonu olsa ben en çok sizin yorumlarınıza beğen verirdim Murat hocam.
Niye yapmasın hocam,euzlu' Alıntı:acaba Duster bir zamanlar benim Toros (ki adını anınca önünde saygı ile eğiliyorum bir kez daha) ile arazide yaptıklarımın daha iyisini yapabiliyormudur?? cidden merak etmeye başladım şimdi : ))
takiptesiniz yaniveteriner' Alıntı:Haksızlık etmeyelim kar 80 cm idi.
Ayrıca lastikler standarttı ve araç gayet de az yakmıştı.
Hocam haklısın ama son zamanlarda durum farklılaşmaya başladı, ayaklar yere basıyor gibi.
MT lastik takan var, sadece yaylarla da olsa yükkselten var, hepsinden önemlisi, eski fantastik-romantik iddialar görünmüyor.
veteriner' Alıntı:Niye yapmasın hocam,
sonuçta bahsettiğimiz araç dört çeker.
motoru dizel ve torostan 100 cc fazla,
yükseklik-lastik vs...
Bence torosla kıyaslamak Duster'a haksızlık.
Dacia ve prestij,hic gülesim yoktueuzlu' Alıntı:hastasıyızzzzz Duster'ın, ben yolda görünce direktman yol veriyorum : )) İzmirde bu yaz tesadüf eseri Renault-Dacia servise gittim Bornova'da, satıştaki arkadaşın bana söylediği tek bir cümleyi paylaşmak istiyorum; "abi Duster al, prestijin olsun" dedi... ben de sadece "haklısın" dedim, kullandığım araçlara hiç bu açıdan bakmamıştım, bunu da öğrenmiş oldum sayesinde : )))
Olur mu hocam, Duster prestij aracı mı diye sayfalarca muhabbet var.Muzaffer Kargu' Alıntı:Dacia ve prestij,hic gülesim yoktu
selamalar
balikadm06' Alıntı:açılmış hafif karlı yolda, bizim alt komşunun ebeside bastonla hafif hafif çıkıyorönde kar lastiği olan spring unoda defenderdan iyi çıkar o halde.. iş sadece çıkmaya kaldıysa dünyanın en iyi aracı açık ara lada nıva dır...