karda en iyi 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinemil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,969
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: karda en iyi 4x4

tired warrior' Alıntı:
Yeni aracınızdanda güzel videolar bekliyoruz.:smiley: Ama bir nivanın vereceği zevki vermeyeceğini düşünüyorum.

yeni aracımın arkasına takacağım buggyle daha güzel videolar çekecez inşallah bakalım şuan faklı bir projenin temelini atmak için plan yapmaktayız hayırlısı inşallah seneye eylül ayında sivas offroad ın bambaşka bir makinası olacak ama genede bu işler tamamen zaman ve maddiyat işi saygılar...

Yaratıcılık konusunda sizi her zaman taktir etmişimdir sayın murat067, eminim güzel bir eser daha ortaya cıkaracaksınız. Yeni projenizde size yardım etmekten cok mutlu olurum. Ayrıca bir offroud yarısmasına benide davet ederseniz fotograflarınızı burda paylaşabilirim.

Saygılar.

tired warrior' Alıntı:
Yaratıcılık konusunda sizi her zaman taktir etmişimdir sayın murat067, eminim güzel bir eser daha ortaya cıkaracaksınız. Yeni projenizde size yardım etmekten cok mutlu olurum. Ayrıca bir offroud yarısmasına benide davet ederseniz fotograflarınızı burda paylaşabilirim.

Saygılar.

inşallah seneye mutlaka bekliyoruz ozaman faceden ekleyin beni saygılar...

murat067' Alıntı:
inşallah seneye mutlaka bekliyoruz ozaman faceden ekleyin beni saygılar...

Kusura bakmayın sayın murat067 face hesabım yok burdan yada telle beni haberdar ederseniz seve seve gelmeye calısırım. Ayrıca teklifiniz için tesekkur ederim.

Saygılar.

tamam çözüp hemen haber vereceğim telefonum yanılmıyorsdam sizde olacak zaten ostimden de biton parça gerek olacak siz boş vakitlerinizde benim için ostimi bolbol gezin geldiğimde görüğürüz ;D ;D ;D ;D ;D ;D

arkadaşlar bir kaç gün siteden ayrı kaldım.cevaplarınız ve gönderileriniz için çok teşekkür ederim.anlaşılan o ki karda markanın önemi yok.kullanılar techizatın önemi daha fazla.herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

KARDA EN İYİ 4X4 NİSSAN X-TRAİL DİR.. RUSYA VE KANADA DA ADI KAR CANAVARINA ÇIKMIŞ BİR ARAÇTIR.. LAND CRUSER A SAYGIMI SUNMAKLA BERABER, O ÜST SINIF BİR ARAÇ.. GERİSİ AYNI

karda en iyi sonuç= doğru lastik+doğru aktarma sistemi+ağırlıkla dengeli optimal güç+doğru sürüş tekniğinden ibarettir...

gücünüz yoksa lastik ve pilotaj işe yaramaz, aktarmanız iyi değilse ileri derecede zor koşullarda gücünüz bir işe yaramaz, vs. vs...

markadan ziyade tüm bunların ortak kesişimi diyelim...

nihayetinde yılın önemli bir bölümü asfalt yüzü görmeden en iyi ihtimalle buz üstünde seyahat eden bir olarak bir çok farklı senaryoda defender'dan Land cruiser'a, ZJ'den WJ'ye bir çok araçla uzun yollar yaptım ve yine yapacağım kısmetse : )) benim izlenimim budur, saygılar ve kazasız, belasız günler, sürüşler dilerim....

Bu Duster dünyanın 8. harikası 60-70 cm karda gidenleri varmış hemde standart olanlarının Hem Duster'ın hemde sahiplerinin hayal dünyaları çok geniş :smiley:

cenkcc' Alıntı:
Bu Duster dünyanın 8. harikası 60-70 cm karda gidenleri varmış hemde standart olanlarının Hem Duster'ın hemde sahiplerinin hayal dünyaları çok geniş :smiley:
Haksızlık etmeyelim kar 80 cm idi.
Ayrıca lastikler standarttı ve araç gayet de az yakmıştı.
Hocam haklısın ama son zamanlarda durum farklılaşmaya başladı, ayaklar yere basıyor gibi.
MT lastik takan var, sadece yaylarla da olsa yükkselten var, hepsinden önemlisi, eski fantastik-romantik iddialar görünmüyor.

Kış geliyor duster lerden yeni rekorlar bekliyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR