karda en iyi 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinemil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,969
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: karda en iyi 4x4

veteriner' Alıntı:
Reha Bey,
neden olayı bana endeksliyorsunuz.
Ben de siz moderatörlerin bu tarını anlamıyorum.
Burada daha önce dusterin 80 cm karda hem de standart lastikleriyle gittiğini iddia eden zata bu konuyu açıklamasını istedim.,Karşılığında
ezik
seviye düşük
bilmem ne tarzı mesajlar yazıyor.
Daha önce de bu tip polemikler oldu nedense yönetim bu durumlarda sürekli taraflı.
Daha önce bu nedenle üyeliğim yasaklandı.
Bu tip uygulamalarla bir yere varılmayacağını belirtmek isterim.
Ama eğer çok rahatsızsanız çok da söyleyecek bir şey yok.
Bu arada bana ezik diyen o yaratığa da aynı üslupla bir uyarı mesajı yazmanız gerekmez mi?

yaratık :smiley: çok komiksin be apooooo

Etiketler

atışmalardan sıkıldıgımdan dolayı bu sayfaya girmiyecegim ve bilgim eksik kalacak. :(

Reha Bey bana özelden mesaj yazıp, yazdıklarımdan rahatsız olduğunuzu devam edersem beni siteden atacağınızı yazmışsınız.
Bence özel bir durum yok, bu nedenle cevabımı açıktan yazıyorum.
Bu siteye üye olduğumdan beri çok güzel bilgiler edindiğim gibi kimi sanal, kimi gerçek hayatta güzel dostluklar da kurdum.
Fakat siteden üyeliğimi silmeniz dünyanın sonu değil.
Daha önceden yaptığım gibi, mantıksız yalan yanlış cümleler yazanı eleştirmekten ve eğer karşı taraf işi hakarete döküyorsa anlayacağı dilden cevap vermekten atılma tehdidi ile vazgeçecek değilim.
Fakat üyeliğimin silinmesi durumunda yazdığım tüm mesajları da silmenizi istiyorum.
İyi günler.

Abdullah bey,
yukarıda da bir uyemizin yazdığı gibi "başkaca kimseleri" rahatsız etmemk maksadı ile özelinize yazmıştım ama anladığım siz aynı hassasiyeti göstermeye bile gerek görmemişsiniz..

Arkadaslar,
affınıza sığınarak verdiğim cevabı burada sizler ile paylaşıyorum.. ve konuyu kilitliyorum. Bu sekilde hicbirimize yakismazayn bir onleme basvurmak zorunda kaldiğim için butun arkadaşlarımızdan çok samimi olarak özür diliyorum.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Abdullah bey
forumda sizi defalarca uyarmama rağmen hala aynı tavrınızı sürdürerek herkesi rahatsız ediyorsunuz. Buna devam etmemenizi sağlamak için başka ne yapmak gerek? açıkcası bilemedim. Ama emin olun ki, forumdaki uyeler olarak bu tip yazismalarinizi gormek istemiyoruz. Eger devam ederseniz, bu "sizin yazilarınızı görmek istemeyeceğimiz" anlamına gelmekte. Bilmiyorum, açık ve net bir şekilde size durumu açıklayabildim mi? iyi günler dilerim, reha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR