karda en iyi 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinemil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,971
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: karda en iyi 4x4

yemek demişken,bu hafta sonu isoff challenge var.ilker bey duster dan ayrıldıktan sonra duster görmez olduk izleyici olarak bile.

Etiketler

tyt.fan' Alıntı:
yemek demişken,bu hafta sonu isoff challenge var.ilker bey duster dan ayrıldıktan sonra duster görmez olduk izleyici olarak bile.
duster takıntınıza hayret ediyorum şayet toyota kullanıyorsanız dusterle muhattap bile olmamanız gerekir ;)

veteriner' Alıntı:
Heralde seyirci olarak gelirlerse etraftan baskı gazlamayla parkura girmek zorunda kalmaktan korkuyorlardır.
2000 vitara kullanıyorsanız dusterlerle muhattap bile olmamanız gerekir ama bakıyorum dilinizden duster düşmüyor nedenini anlamakta zorluk çekiyorum

konu karda en iyi 4x4 .konuya dönersek bence en iyisi g serisi mercedes sonrası toyota .tabi uygun lastiklerle ;)dusterin lafı geçmez .muhtemel atışmalara şimdiden yanıt olsun ;D saygılar..

Forum da gerçeğe dayalı bilgiler paylaşılırken sorun yok ama işin içine en basitinden 80 cm karda giden araç efsanesi girince kavun severler dayanamıyorlar demek ki

JUNİOR' Alıntı:
2000 vitara kullanıyorsanız dusterlerle muhattap bile olmamanız gerekir ama bakıyorum dilinizden duster düşmüyor nedenini anlamakta zorluk çekiyorum

Valla mümkün olduğu kadar bakmamaya çalışıyorum duster başlıklarına ama duster efsanesi bitmiyorki turbolar 1 metre karda yürümeler standart lastiklerle lopezi baştan sona geçmeler insan dayanamıyor birşeyler yazıyor..

JUNİOR' Alıntı:

konuya girmek istemiyorum ama; siz çok yaşayın :smiley: teşekkürler

i love "duster" ;)

biraz şaka yapmak için böyle bir offroad efsanesi yaratmış olmak lütfen Duster'ci dostlarımızı üzmesin, hepimiz bu abartıları yapıp günü eğlenceli kılmak için şu aralar Duster'a takılıyoruz, hepsi bu : )) bazen çok alınanları okuyorum, o sebepten yazmak ihtiyacı hissettim, ben de bu yola (offroad heves ile) freelander :eek: ::smiley: ;D ile çıkmış biri olarak : )) sizi gayet iyi anlıyorum Duster'ci kardeşlerim, kırmadan dökmeden keyifli sohbetler diliyorum : )) kazasız, belasız sürüşler herkese....

BURADA KİMSE ARACIYLA LOPEZİN MANDA KUYULARINI GEÇECEK DEĞİL BIRAKIN BUNU, AĞIR OFFROADA GİRECEKTE DEĞİL BAHSEDİLEN ARAÇLARLA.. O ZAMAN ŞEHİR İÇİNDE, ŞEHİRLER ARASI YOLLARDA KONFORLU, GÜVENLİ.. VE KISMENDE ARAZİ ŞARLARINDA HAFİF OFFROAD KULLANIMDA, KARDA, ÇAMURDA İLERLEYECEK DONANIMA SAHİP ARAÇIR İHTİYACIMIZ OLAN...
PATHFİNDER, LC, X-TRAİL, VİTARA, GC, LİBERTY HATTA CRV RAV4 BU İŞİ FAZASIYLA YAPAR.. BENİM TERCİHİM X-TRAİL OLDU, VE ÇOK MEMNUNUM.. UZUN YOLDA ŞEHİR İÇİNDE KONFOR, ARAZİDE YUH DEDİĞİM YERLERDEN ÇIKABİLİYOR :smiley: PATHFİNDER VEYA LAND CRUESER GİBİ ABİLER DAHA İYİDİR TABİKİ AMA MOTOR FİYAT PARÇA, DÜŞÜNMEK LAZIM.. AŞAĞIDAKİ LİNKTE BU ARALIKTAKİ ARAÇLARI TEST ETMİŞLER..

http://www.youtube.com/watch?v=GR7kHC6yiQI

balikadm06' Alıntı:
BURADA KİMSE ARACIYLA LOPEZİN MANDA KUYULARINI GEÇECEK DEĞİL BIRAKIN BUNU, AĞIR OFFROADA GİRECEKTE DEĞİL BAHSEDİLEN ARAÇLARLA.. O ZAMAN ŞEHİR İÇİNDE, ŞEHİRLER ARASI YOLLARDA KONFORLU, GÜVENLİ.. VE KISMENDE ARAZİ ŞARLARINDA HAFİF OFFROAD KULLANIMDA, KARDA, ÇAMURDA İLERLEYECEK DONANIMA SAHİP ARAÇIR İHTİYACIMIZ OLAN...
PATHFİNDER, LC, X-TRAİL, VİTARA, GC, LİBERTY HATTA CRV RAV4 BU İŞİ FAZASIYLA YAPAR.. BENİM TERCİHİM X-TRAİL OLDU, VE ÇOK MEMNUNUM.. UZUN YOLDA ŞEHİR İÇİNDE KONFOR, ARAZİDE YUH DEDİĞİM YERLERDEN ÇIKABİLİYOR :smiley: PATHFİNDER VEYA LAND CRUESER GİBİ ABİLER DAHA İYİDİR TABİKİ AMA MOTOR FİYAT PARÇA, DÜŞÜNMEK LAZIM.. AŞAĞIDAKİ LİNKTE BU ARALIKTAKİ ARAÇLARI TEST ETMİŞLER..

http://www.youtube.com/watch?v=GR7kHC6yiQI
Selamlar
yorumunuz ve paylaşımınız için çok teşekkürler. Ancak, aklınızda olsun, forumlarda büyük harfler ile yazmak "BAĞIRMAK" anlamına gelmektedir. Ayrıca, hem internette genel kural hem de forumumu kuralları gereği "gerekli" olmadıkça mesajlarınızda büyük harf kullanmamanızı rica edebilir miyim? iyi günler dilerim, reha

JUNİOR' Alıntı:
Ne alaka?
Kullandığımız araçlaragöre muhatap mı seçeceğiz?
Anlamakta zorluk çektiğiniz konuda yardımcı olayım: duster ile ilgili yazdıklarımın sebebi dustercilerin off road ile ilgili komik iddiaları.
Adam arabanın satış temsilcisi güya, ama dediği laf "BU ARAÇTA ARAZİ ŞANZIMANINA GEREK YOK, ÇÜNKÜ TURBO VAR"
ayrıca çok zor yerlerden iki teker üstünde geçermiş,
test edelim deyince tık yok.
Haliyle bu tür muhabbetler insanı güldürüyor ve dilinden düşmüyor.

mountaineer16' Alıntı:
konuya girmek istemiyorum ama; siz çok yaşayın :smiley: teşekkürler
Yanlış hatırlamıyorsam 80 cm karda standart lastikleriyle giden ve çok da yakmayan Duster efsanesini siz ortaya atmıştınız.
Hatta ilk planda işlerine gelip olabilir felan diyen Dusterciler sonra sıkışınca "bu iddiayı ortaya atan kişi Duster sahibi bile değil" deyip "açılmamış gonca gülü" satmışlardı.
Bence konuya burdan girseniz.

veteriner' Alıntı:
Ne alaka?
Kullandığımız araçlaragöre muhatap mı seçeceğiz?
Anlamakta zorluk çektiğiniz konuda yardımcı olayım: duster ile ilgili yazdıklarımın sebebi dustercilerin off road ile ilgili komik iddiaları.
Adam arabanın satış temsilcisi güya, ama dediği laf "BU ARAÇTA ARAZİ ŞANZIMANINA GEREK YOK, ÇÜNKÜ TURBO VAR"
ayrıca çok zor yerlerden iki teker üstünde geçermiş,
test edelim deyince tık yok.
Haliyle bu tür muhabbetler insanı güldürüyor ve dilinden düşmüyor.

Degisik, ilginc ve iddiali bir aciklama olmus. Satis stratejisi ilgimi cekti ben nasil kacirmisim bunu :eek: Test etmek gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR