karda en iyi 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinemil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,973
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: karda en iyi 4x4

Benim ne 4x4 arabam nede kullanma fırsatı buldum.( Minübüs var bizde 7 - 8 senedir gittigim usta nın yanında jeep ustası var onun cj si ile sanayide attıgım turu saymakazsak tabi de :D ) Acayiptir Duster bu kadar kötümü ustalar :smiley: Rize grubunda 2 tane mi ne var galiba baya gezilerdede kullanmıslar fena degil gibi aslında ama niye bu kadar üstüne gidildi Dusterın :smiley: Bu kadar kötümü yaa

Arkadaşlar yeni bir kia sportage aldım normal araçlardan biraz yüksek millet soruyor arazide nasıl diye bende diyorum ki bi dusterı geçemiyorum benim landi bile arkasında sallaya sallaya götürüyor. Yarın öbür gün bi polimikte böyle başlarsa kusuruma bakmayın Türk insanının neyi ciddiye alacağı belli olmuyor.

Ne güzel söylediniz duster hafta sonu gezmek için ideal bir araç ama gezinlikle bir arazi aracı değil ne yazıkki bir çok kişi fiyatı ve arazi kabiliyeti ile ilgili boş laflara güvenip arazi taşıtı mantığı ile alıyor ve hüsrana uğruyor

son_kral_54' Alıntı:
konu yörüngesinden çıkmış.
bence duster'i tartışalım adı altında yenibir link açmalısınız.
hee bu arada unutmayın kirpide yavrusunu pamuğum diye severmiş..

asıl konuya gelince,karda yükseltmesi,dif kilidi,iyi lastik seçimi yapmış araç en iyi araçtır.
+1

Tekkral' Alıntı:
Benim ne 4x4 arabam nede kullanma fırsatı buldum.( Minübüs var bizde 7 - 8 senedir gittigim usta nın yanında jeep ustası var onun cj si ile sanayide attıgım turu saymakazsak tabi de :D ) Acayiptir Duster bu kadar kötümü ustalar :smiley: Rize grubunda 2 tane mi ne var galiba baya gezilerdede kullanmıslar fena degil gibi aslında ama niye bu kadar üstüne gidildi Dusterın :smiley: Bu kadar kötümü yaa
temkinli yaklaşım diyelim ::smiley:

Arkadaşlar,
üzülerek iziliyorum ki, mesajlarımızda "karşılıklı saygı" sınırlarının dışınına çıkılabiliyor. Lütfen ama lütfen bu konuya dikkat edelim. Bakın, cevap yazacagınız zaman bile "pembe" fonda şu yazıyı rahatça okuyabilirsiniz..

"Yazılan mesajlar hakaret ve küçümseme içermemeli, diğer üyeleri rencide edici olmamalıdır."

en azından bu kurala saygı göstermenizi rica ediyorum. herkese güzel bir haftasonu dilerim, reha

Arkadaslar
son kez uyarıyorum.. lutfen ve lutfen , hiçbirimize yakışmayan sohbetle girmeyin, önlem almaya zorlamayın ve ağzımınızın tadını kaçırmayın. reha

reha' Alıntı:
Arkadaslar
son kez uyarıyorum.. lutfen ve lutfen , hiçbirimize yakışmayan sohbetle girmeyin, önlem almaya zorlamayın ve ağzımınızın tadını kaçırmayın. reha

+ 1...

Komşunun ebesini çıkarın şu topikten kavga bitsin abi kattınız karıştırdınız beyav

reha' Alıntı:
Arkadaslar

Reha Bey,

Kimseye hakaret ve küfür edilmemiş bu uyarıların sebebi nedir anlayamadım kusura bakmayın açıklama yaparsanız sevinirim.
Bazı arkadaşlar 80 cm karda gittiğini yazmış diğer başlıklarda bizde onları yazdık madem sıkıntı var o zaman o başlıklara da müdahale etmek gerekmezmi?
Yok derseniz ki Duster ayrıcalıklı bizde ona göre davranır bundan sonra Dusterı yere göğe sığdıramayız olur biter.

cenkcc' Alıntı:
Reha Bey,

Kimseye hakaret ve küfür edilmemiş bu uyarıların sebebi nedir anlayamadım kusura bakmayın açıklama yaparsanız sevinirim.
Bazı arkadaşlar 80 cm karda gittiğini yazmış diğer başlıklarda bizde onları yazdık madem sıkıntı var o zaman o başlıklara da müdahale etmek gerekmezmi?
Yok derseniz ki Duster ayrıcalıklı bizde ona göre davranır bundan sonra Dusterı yere göğe sığdıramayız olur biter.
Cenk bey,
siz hangi forumda "ebene" yada "komşunun ebesi" türü yazışmalar gördünüz? araçları beğenebilirsiniz, beğenmezsiniz. Ama bunu "saygı sınırları" için beyan etmek zorundasınız. En azından, bizim forumumuzun kuralı bu. Ayrıca, forumda başka başlıklarda da sizi rahatsız eden bir üslup söz konusu ise, kusurumuza bakmayın lütfen gözümüzden kaçtığı için..

iyi akşamlar dilerim, reha

Arkadaşlar,

Şu anda Reha Abi'nin hakkında uyarı yaptığı mesajları silindikleri için göremiyorsunuz, ancak uyarısında sonuna kadar haklıdır. Dikkatiniz ve yapıcı paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

sevgili arkadaşlar
anlamadım ne oldu . birden ortalık karışmış. kendi adıma şunu söylemek isterim ki. yazdığım hiçbirşey kimseye ve guruba yönelik herhangi bir küçümseyici tavır taşımamaktadır.
birilerin kalbi kırıldıysa özür dilerim. kim ne yazdı kimin yazısı kalktı onuda bilmiyorum.
hepinize selamlar
mesut

ne dustermiş bee ye ye bitiremediniz :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR