karda en iyi 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinemil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,971
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: karda en iyi 4x4

evet wv kaplumbağadada arazi aracıdır, kilitli dif., 4x4 veya arazi şanzuman yok ama hem motoru arkada hem cam kelebeği var :smiley: veteriner bey, dastır konusu kapandıkça açıyosun sende ama... kirpi ve yavrusu işinde bitmemişmiydi o...

Etiketler

veteriner' Alıntı:
Yanlış hatırlamıyorsam 80 cm karda standart lastikleriyle giden ve çok da yakmayan Duster efsanesini siz ortaya atmıştınız.
Hatta ilk planda işlerine gelip olabilir felan diyen Dusterciler sonra sıkışınca "bu iddiayı ortaya atan kişi Duster sahibi bile değil" deyip "açılmamış gonca gülü" satmışlardı.
Bence konuya burdan girseniz.
açılmamış gonca gül ölemi :smiley:) size sadece gülüyorum yaaa bukadarmı bir insanın seviyesi düşük olur vallahi gülüyorum.

balikadm06' Alıntı:
evet wv kaplumbağadada arazi aracıdır, kilitli dif., 4x4 veya arazi şanzuman yok ama hem motoru arkada hem cam kelebeği var :smiley: veteriner bey, dastır konusu kapandıkça açıyosun sende ama... kirpi ve yavrusu işinde bitmemişmiydi o...
Sb balikadm bey veya hanım(anlayamadığım için kusura bakmayın)
konuyu tekrar açmak değil de bana vitara binip neden dastırla muhatap oluyorsun dedikleri için öyle şeyettirdim.

mountaineer16' Alıntı:
açılmamış gonca gül ölemi
Bu sözü dusterciler sıkışınca sızi sattıkları için iltifat mahiyetinde yazmıştım, hani dastır sahibi olmadığınız fakat almayı düşündüğünüz ve daha sürmeden fanatik iddialarla aracı savunduğunuz için.
Hani bir türküde diyor ya:

"...Ve korku bir kahpe yaratır içerden işler
Vurur hançerini şah damardan ihanet
Satarsın ulan satarsın
Açılmamış gonca gülü..."

Bunun neresi seviye düşüklüğü anlamadım.
Ancak "80 cm karda standart lastikle az yakarak gidebilen duster efsanesini ortaya atan fakat sonradan dusterciler tarafından satışa getirilen adam " olma durumunu reddetmediğinize göre,
şu işin aslını bir açıklayın da alem seviye görsün.

o zaman Açılmamış gonca gülün bir türküde geçtiğini söyleyip yanlış anlaşılmalara mahal vermemek gerekir malum yeni nesliz her türküyü bilemeyiz :smiley:
şarkıdan türküden laf vuruyorsak
“Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye" MEVLANA

ben açıklamamı o zamanda yaptım ve birdaha konuşmayacağımıda söyledim.
Yaram yokki beni Dusterla yatayım dusterla kalkayım.
Cevap yazmıycam bilginiz olsun.
sağlıcakla kalın Süleyman

mountaineer16' Alıntı:
o zaman Açılmamış gonca gülün bir türküde geçtiğini söyleyip yanlış anlaşılmalara mahal vermemek gerekir malum yeni nesliz her türküyü bilemeyiz :smiley:
şarkıdan türküden laf vuruyorsak
“Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye" MEVLANA

ben açıklamamı o zamanda yaptım ve birdaha konuşmayacağımıda söyledim.
Yaram yokki beni Dusterla yatayım dusterla kalkayım.
Cevap yazmıycam bilginiz olsun.
sağlıcakla kalın Süleyman
Sözün bittiği yere gelip söyleyeceği kalmayanın bahanesi bir laf diyorsun yani.
Derlikanlı olsan da yaptım bir yanlış, olabilir pişmanım desen daha adam gibi olurdu. Adamlığını da seviyeni de anlardık.
Bak mesela şemdin sakık bile pişman olunca adam yerine koydular.

:smiley: ağır konuşucam olmuycak yazmıycam dedim gene bana tükürdüğümü yalattın helal olsun sana.
Klavye delikanlılığı yapma burda ayrıca beni aynı kefeye koydugun şerefsiz ile neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeee açmıycam ağzımı. adamlığıda senin gibi takıntıları olan ezik bir insandanda öğrenmiycem.
daha fazla takıntı yapmak istersen özele yaz oradan devam edelim insanların göz zevkini bozmayalım

Abdullah bey,
acikcasi cok dikkatimi cekti.. Nicin tatsizligi tirmandiriyorsunuz? nicin "karsinizdakini cevap vermeye zorlayacak" mesajlar yaziyorsunuz? Nicin, tatli/tatli konulari tartismak yerine, okuyan diger uyeleri de (mesela beni de) rahatsiz edici bir uslup kullanıyorsunuz? hakikaten merak ettim.. ve bu uslubunuzun beni de cok rahatsiz ettigini belirtmek istiyorum. reha

eskiden insanlar pek hazetmesemde köpeklerini dövüştürümüş,boğalarını tokuşturumuş,gücü yetmiyosa horozlarını dövüştürürmüş.sonra traktörleri arka arkaya bağlayıp kimkimi çekecek iddaalarına girmişler.benim 4x4 üm seninkinden üstün muhabbetini kodummu oturturum a döndürmeye gerek yok bence.konu 4x4 ler karda rampada çamurda.

Reha bey merhaba lütfen mesaj silmeyiniz konu bütünlüğü bozuluyor buradaki herkes iyi ve kötüyü ayırabilir diye düşünüyorum

reha' Alıntı:
Abdullah bey,
acikcasi cok dikkatimi cekti.. Nicin tatsizligi tirmandiriyorsunuz? nicin "karsinizdakini cevap vermeye zorlayacak" mesajlar yaziyorsunuz? Nicin, tatli/tatli konulari tartismak yerine, okuyan diger uyeleri de (mesela beni de) rahatsiz edici bir uslup kullanıyorsunuz? hakikaten merak ettim.. ve bu uslubunuzun beni de cok rahatsiz ettigini belirtmek istiyorum. reha
Reha Bey,
neden olayı bana endeksliyorsunuz.
Ben de siz moderatörlerin bu tarını anlamıyorum.
Burada daha önce dusterin 80 cm karda hem de standart lastikleriyle gittiğini iddia eden zata bu konuyu açıklamasını istedim.,Karşılığında
ezik
seviye düşük
bilmem ne tarzı mesajlar yazıyor.
Daha önce de bu tip polemikler oldu nedense yönetim bu durumlarda sürekli taraflı.
Daha önce bu nedenle üyeliğim yasaklandı.
Bu tip uygulamalarla bir yere varılmayacağını belirtmek isterim.
Ama eğer çok rahatsızsanız çok da söyleyecek bir şey yok.
Bu arada bana ezik diyen o yaratığa da aynı üslupla bir uyarı mesajı yazmanız gerekmez mi?

veteriner' Alıntı:
Ne alaka?
Kullandığımız araçlaragöre muhatap mı seçeceğiz?
Anlamakta zorluk çektiğiniz konuda yardımcı olayım: duster ile ilgili yazdıklarımın sebebi dustercilerin off road ile ilgili komik iddiaları.
Adam arabanın satış temsilcisi güya, ama dediği laf "BU ARAÇTA ARAZİ ŞANZIMANINA GEREK YOK, ÇÜNKÜ TURBO VAR"
ayrıca çok zor yerlerden iki teker üstünde geçermiş,
test edelim deyince tık yok.
Haliyle bu tür muhabbetler insanı güldürüyor ve dilinden düşmüyor.
benim söylemek istedigimi anlamamışsınız.ben diyorum ki dusterden daha iyi araçlara sahipken neden dustere bukadar takılıyorsunuz ve muhattap alıyorsunuz o yazılanları.ha bir de o satış temsilcisi eminim patates bile satamaz o saçama sapan yorumu cahilce yapıyorsa.adam araçtan anlamadıgı aşikar söyledigi kendisini baglar dustere mal edilecek bir tarafı yok bence. :D
saygılar

JUNİOR' Alıntı:
benim söylemek istedigimi anlamamışsınız.ben diyorum ki dusterden daha iyi araçlara sahipken neden dustere bukadar takılıyorsunuz ve muhattap alıyorsunuz o yazılanları.ha bir de o satış temsilcisi eminim patates bile satamaz o saçama sapan yorumu cahilce yapıyorsa.adam araçtan anlamadıgı aşikar söyledigi kendisini baglar dustere mal edilecek bir tarafı yok bence. :D
saygılar
Saygılar bizden.

karda en iyi 4x4, uygun lastikli dizel 4x4 ESP ve ASR'li Duster vesselam :smiley: ha unutmadan toros daha iyi olabilir ;D

"...ha unutmadan toros daha iyi olabilir ;D "

En kötüsü ;) benim Daihatsu olan bir çok arazi aracıyla, bir havayla geçtiğimiz çamurlu,karlı yollarda bir virajda karşımızdan Toros çıkınca epeyce afallamışlığımız vardır. ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR