Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,728
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Ben bugün kamp için alışveriş yapacağım. Bolca mangal kömürü ve odun almayı düşünüyorum.
Kuzu iptal olduğuna göre mangallıkları biraz fazla alırım.

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Zerrin, Mehmete uyku tulumu almam lazım, yine aynı yerden bizimkilerin aynısından alayım diye düşünüyorum.
Senin önereceğin başka bir tulum varmı çocuklar için.

Eminim güzel bir aktivite olacaktır, bende gelmek istiyorum...

01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi)
02- Zerrin Yiğiter (ceranus) Binek Araç (1 Kişi)
03- meltem uygun (melinda) Araç Yok (1 Kişi)
04- Can Pektaş (jan) Hyundai Galloper (1 kişi)
05- Mustafa TEZEL (msmt) ? (2 kişi)
06- cihan-azra (cihanülker) toyota LC 100 (2 kişi) + 1 ad kuzu takribi 10-12 kg
07- Hacer&Vedat ATLAR (VEDAT75) VW 1300 / 1974 (2 Kişi)
08- Kağan Morkoç (t392syncro) VW T3 SYNCRO (1) Herzaman olduğu gibi
09- Kerem Hadımlı (wastiee) Niva (1-2)
10- Hülya Ceylan (nautilus) Free Lander (4 kişi)
11- M.Kemal Engürel Binek Araç (? Kişi)
12- Eren Balaban (eratech) CJ 5 (2 Kişi)
13- Metehan Maden (metehan-arz) Mercedes GD240 (2 kişi)

Pasha Karamanoğlu, Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, elbette sizide aramızda görmek isteriz, adınızı lütfen listeye eklermisiniz..

Pasha Karamanoğlu' Alıntı:
Eminim güzel bir aktivite olacaktır, bende gelmek istiyorum...

dogasever, Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, sizin ve ailenizin bizlerle olmasına bizlerde seviniriz, lütfen adınızı listeye eklrermisiniz..

dogasever' Alıntı:
Merhaba ! Ben yeni sayilabilecek uyelerinizden Dogasever/U.Ozcelik. Gezenbilir Sitesi/Ailesi cok etkileyici bir platform, ilgi ve heyecanla takip ediyorum ve boyle bir olusumu baslatan ilgili arkadaslara ben ve ailem adina tesekkur ediyorum. Ben Ankara`da yasiyorum ve tanismak amaci ile bu etkinlige katilacagim, secilen yer cok guzel birlikte hos 1-2 gun gecirecegimizi umuyorum. Herkese selam ve sevgiler.

ceranus' Alıntı:
dogasever, Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, sizin ve ailenizin bizlerle olmasına bizlerde seviniriz, lütfen adınızı listeye eklrermisiniz..
14 -Ufuk Ozcelik (dogasever) Ford p/truck 4x4 (2)

01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi)
02- Zerrin Yiğiter (ceranus) Binek Araç (1 Kişi)
03- meltem uygun (melinda) Araç Yok (1 Kişi)
04- Can Pektaş (jan) Hyundai Galloper (1 kişi)
05- Mustafa TEZEL (msmt) ? (2 kişi)
06- cihan-azra (cihanülker) toyota LC 100 (2 kişi) + 1 ad kuzu takribi 10-12 kg
07- Hacer&Vedat ATLAR (VEDAT75) VW 1300 / 1974 (2 Kişi)
08- Kağan Morkoç (t392syncro) VW T3 SYNCRO (1) Herzaman olduğu gibi
09- Kerem Hadımlı (wastiee) Niva (1-2)
10- Hülya Ceylan (nautilus) Free Lander (4 kişi)
11- M.Kemal Engürel Binek Araç (? Kişi)
12- Eren Balaban (eratech) CJ 5 (2 Kişi)
13- Metehan Maden (metehan-arz) Mercedes GD240 (2 kişi)
14 -Ufuk Ozcelik (dogasever) Ford p/truck 4x4 (2 Kişi)

arkadaşlar yetmişlik kuzudan bahsediyor.o kuzuyu yedimi insan, aracı bırak off-road, unimorg olsa batar göle çıkartamayız.zerrin hanım böyle bir işe yeni katılacagım mangal falan diyor arkadaşlar bizim hakkımıza ne düşüyor leylaa gibi çıkıp gelmeyelim.birde şunu bileyim orada herkez toplumu olacak.(yeme ve içmede)bilgilendirirseniz sevinirim.selammmmmmmm

Serdar, listede henüz adını göremiyorum ;D

Yiyeceklerimizi hepimiz kendimiz getiriyoruz, ama orada hep birlikte yiyoruz, tek noktada ateş yakılacak, ve mangal tellerimizde getirdiğimiz tüm mangallıkları pişirerek yiyeceğiz hep birlikte..

güzel bir etkinlik olacağa benziyor...Katılma durumum cuma akşamı netleşecek o zaman listeye ismimi eklerim...Katılamasamda şimdiden arkadaşlşara iyi eğlenceler....

Çok teşekkürler Ertürk, seni ve oğlunu kampta görmeliyiz, umarım durumunu ayarlayabilirsin..

iyice eğlenin, yiyin, için arkadaşlar..bolca da resim çekin ;)

selamlar.

Çağlar, hani sen de kamp çok istiyordun ne oldu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR