2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 640

Günaydın,

Yeni yılın ilk gününden sizlere kocaman sevgiler değerli kampçı dostlar,

Yeni yılda almış olduğum bilete ikramiye isabet etmedi.

Fakir ama gururlu yaşamaya devam.

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşlar...

İftira eden aşağılık heriflerin türlü türlüsüyle de bize hiçbir halt yapamadılar. Her zaman için özgür olduk, özgürce kamp yaptık arkadaşlar...

Şimdi bu Şubat tatilinde de bir gezi yapayım diyorum. Hedefimde EGE sahilleri var. Yılbaşını geçtik. Bu haftadan sonra kalıyor iki hafta...

İnşallah güzel bir gezi olsun!...

Arkadaşlar,

Benim dostlarım kampları sevdiğimi ve vaktimi oralarda geçirmek istediğimi bilirler. Ben kampçılığa ve kamplara sevdalıyım. Oralardaki arkadaşlığa dostluğa sevdalıyım. Zaten benim gezdiğim aracımda bu yüzden tuvalet ve banyo da bulunmuyor. Ben gerektiğinde rahatlıkla öğretmenevlerinde, otel ve motlellerde kalarak banyo ihtiyacını gideriyorum zaten. Tuvalet ise camiler ve benzin istasyonlarında var. Büyük aracım olursa bu araç beni şehiriçimdeki işlerimde zorlayacak. İkinci araç alma gereksinimi doğacak. O da hesapları alt üst etmeye yetiyor. Oysa bunların hiçbirisine ihtiyacım zaten yok. Ben Güçlü'mle zaten mutluyum. Ben mutlu olduktan sonra kimseye söz söyleme hakkı düşmez arkadaşlar...

Benim Kampçı kamyonetim Güçlü bana şimdilik motokaravan olarak gerekli olanakları sunacak, ve şimdilik çözümümüz bu. Bakalım belki yıllar içerinde değişir ama şimdilik bu bizim işimizi görüyor...

20190427_083114.jpg

Buraya Kampçı Kamyonetim Güçlü'nün bir fotoğrafını koyayım.

Güçlü bir Kampçı Kamyonettir arkadaşlar,

Kampları daha kolaylaştırmak için bazı ekstra donanımları vardır.

Bunlardan birisi Eberspacher mazotlu ısıtıcı'dır ki kışın rahat şartlarda araçta konaklamayı sağlamaktadır bu ısıtıcı.

Diğeri ise 60Ah ekstra aküsüdür.

Bunlar özellikle kışın Güçlü'nün güvenle kamp yapmasını sağlarlar.

Pirikamp, Okulda bulunan lojmanımın önünde okul bahçesinin içinde durur genelde. Bazen içinde kahve falan içerim. Buna ihtiyaç duymadığım için kısa süreli kamplara onu götürmüyorum. Bazı uzun süreli konaklamalar için ise kendisi biçilmiş kaftandır adeta...

Ben bir öğretmenim ve çalıştığım ilçenin görece iyi bir yerinde istediğim bir evde kirada yaşayabiliyorum kazandığım miktarla. Yaşamımdan mutluyum. Büyük ve görece geniş bir karavan benim emeklilik hayalim ve bunu kısmetse 2037 senesi Kasım ayında alacağım inşallah. Bu tarihten sonra tam zamanlı karavanımda yaşamayı düşünüyorum hayallerimde. Tabii bunlar ömrüm vefa ediyorsa olabilecek şeyler. Asıl olan her zaman için şimdi yapılanlardır. Bizim geçmişimiz de şimdimiz de geleceğimiz de iyi olur inşallah. Şu an için hayal ettiğim her şeye sahip olmuş ve istediklerimi de gerçekleştirmiş bir insan olarak hayattayım. Bunun için şükürler ya rabbim!

Karavan-güçlü ve ben yazılı.jpg

Ben bir öğretmenim ve hayatı bir öğretmen olarak yaşayıp anlamlandırmak zorundayım. Devletimin bana verebildiği miktar ancak zorunlu ihtiyaçlarımı karşılamaya yettiği halde senelerdir karavanımla geziyor ve kendimce mutlu da oluyorum. Öğrencilerim için iyi bir örnek olmak benim için çok önemli bir konudur. Kampçılığımı bütün öğrencilerim bilirler ve buna sevgi duyanları da pek çoktur. Geçmişte İzci kamplarında görevli öğretmen olarak bizzat yer almışlığım bile var. Benim için öğrencimin düşündüğü ve yaptığı her şey çok değerlidir. Belki öğrencilerim de bir gün benden görüp gerçek bir kampçı olurlar.

Okulun bahçesinde her gün gördükleri karavan onların öğretmenlerinin gerçek bir kampçı olduğunun önemli bir belirtisidir. Bazen bir yerlerini kırıp dökerler veya kaybederler. Zaman zaman bu eksilen kırılan bozulanı yaptırır ve karavanımı tekrar kamp yapılabilir halde okulumun bahçesinde gururla sergilemeye devam ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR