ne bileyim. ben duydum ki arac motoru neyse aynisi olmasi lazim. mesela 300 ise 300 , 230 ise yine 230. yili fark etmezmis. belki ben yanlis duydum, belki olay dizel ise tekrar dizel benzin ise tekrar benzin.
her konu da EN IYI MOTOR 606A !! hem guclu, hem saglam, hemde ekonomik sayilir... V8 ben kullandim, inanilmaz guc var, dehset yani
ama oyle benzin yakiyor,petrol istasyonun yoksa yandin. sebebi ise
31-31" lastik kullanirsan devir cok yuksek. 37 lastik le cok daha iyi olur. ama BENZIN MAF EDER ADAMI... 606a ise super , turbo ve pompa modifiye yaparsan rahatlikla 300 ps'e cikar. dizel motor off road agirlikli arazi araci icin her zaman daha iyi olur...kim ne derse desin.
eger 230 motor yerine yine 230 motor takma mecburiyeti varsa en iyi opsiyon 2.3-16v cok iyi olur. 180 ps sanirim.
ha,,, iyi makinistin varsa 230 kompressor motor takabilin. o da iyi motor, montesi biraz daha zahmetli.
[aslinda o motora turbo takilsa, performans filtre, snorkel, 61'lik eksoz ile guzel guc elde edilebilir
o motora birde askeri sanziman takdimin,,,,peeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!]
tekrardan sakin tamponlar icin yourumlarimdan alinmayin. arac guzel olunca tam guzel olmayan seyler daha cok goze batar !