Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 215
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,334

Etiketler

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

evet takılı olan jantlar..

151020111298.jpg

hus55' Alıntı:
on taraf kesin yukseltme ister. sanirim yaylar oturmus , o yuzden oturuk duruyor on taraf ;)
hus55' Alıntı:
fiyat normal. iscilik nasil ? memnunmun ?? ne kadar atik duruyorlar. sanki flanj ister gibi gorunurler... ???

offset maksimumda. içerden jant göbeği 3 cm. lastikler çok dışarda zaten. 37 lastik tam kırınca sürtme yapmıyor. işçilik güzel balansı yapılıp geldi sıkıntı yok. sağlamlık offroad standartları için. Jant göbeği sanıyorum 8mm çelikten. örnek jant gönderdik. bijon aralığı ve göbeği aynısını yaptılar.

önde 5 cm takoz var, yayların altında. orjinal yay bulmak problem. aslında değiştirsek güzel olur ama hiç aramadık. yükseltme kiti bulsak daha muhteşem olur fakat almanya filan uğraşmak gerekecek sanırım..

tam olarak lastik nereye deger ? saseden ustune dogru teker arkasindaki yuvarlak borumu ? onu kesmeniz lazim. birde on camrurlugun far dogru kivrmin dudaklarini kesmeniz lazim. bu uygulama aslinda lift kiti olmayan, sadece onlere kirmizi isaretli, arkaya ise beyaz isaretli mb yaylar'la birlikte 35 lastik icin tavsiye edilir. 37 lastik aslinda 2" yay, 2" de bodylift ile yeterli olmasi lazim. dedigim gibi benim 500GE de sadece 2"bodylift vardi ve tekerin arkasinda bulunan borunun kesilmesi ile sorun kalmamisdi , ve o aracda flanj da yoktu.
arkalarda surtme varmi kardes?
jantlari cok begendim. degisik desen varmi ? mumkunse bana birde tam onden ve arkadan resim atabilirmin? metro ile olcunce kaportdan tam olarak ne kadar disda duruyor lastikler ? aklimda cok kotu dusunceler doguyor !! ;D
lastikler tr'den mi alindi goktug kardes ? acaba fiyatlarini sorsam ayip olmaz ya...[vergi dairesini de gectim galiba :-[ ]

saygilar

orc yaylari takmanizi tavsiye ederim. veya extreme sport diye bir italyan sirket var , yaylar beyaz ve normalden uzun.
daha kolay secenek soyleyim sana ve sanirim tr'de bulma sansizin var. nissan patrolun gr yaylari G'ye uyuyor. avrupada cok yaygin ve ucuz bir opsiyon ;)

İskenderun da ersa yay var eski yayı gönderip üzerinde ne şekilde değişiklik yapılacağını anlatırsanız size yardımcı olurlar ben defender için normal yay kalınlığından 2 mm daha kalın 5cm daha uzun yaptırmak için (yeni numune ) göndedim ve yardımcı oldular başarılar dilerim

DEMİRAL' Alıntı:
İskenderun da ersa yay var eski yayı gönderip üzerinde ne şekilde değişiklik yapılacağını anlatırsanız size yardımcı olurlar ben defender için normal yay kalınlığından 2 mm daha kalın 5cm daha uzun yaptırmak için (yeni numune ) göndedim ve yardımcı oldular başarılar dilerim

Hüseyin bey fiyat ne kadar ?

DEMİRAL' Alıntı:

bu da guzel fikir ! sen memnunmusun huseyin bey yaylardan ? sertligi nasil olmus ?

saygilar huseyin.

hus55' Alıntı:
tam olarak lastik nereye deger ? saseden ustune dogru teker arkasindaki yuvarlak borumu ? onu kesmeniz lazim. birde on camrurlugun far dogru kivrmin dudaklarini kesmeniz lazim. bu uygulama aslinda lift kiti olmayan, sadece onlere kirmizi isaretli, arkaya ise beyaz isaretli mb yaylar'la birlikte 35 lastik icin tavsiye edilir. 37 lastik aslinda 2" yay, 2" de bodylift ile yeterli olmasi lazim. dedigim gibi benim 500GE de sadece 2"bodylift vardi ve tekerin arkasinda bulunan borunun kesilmesi ile sorun kalmamisdi , ve o aracda flanj da yoktu.
arkalarda surtme varmi kardes?
jantlari cok begendim. degisik desen varmi ? mumkunse bana birde tam onden ve arkadan resim atabilirmin? metro ile olcunce kaportdan tam olarak ne kadar disda duruyor lastikler ? aklimda cok kotu dusunceler doguyor !! ;D
lastikler tr'den mi alindi goktug kardes ? acaba fiyatlarini sorsam ayip olmaz ya...[vergi dairesini de gectim galiba :-[ ]

saygilar

Lastikleri Ankara da Abdürkadir Özcan diye bir firmadan aldık. 2010 yılında 560 TL tanesini almıştım. Benim eski cj de idi.. Diğer sorulareın için fotoğraf çektim. Bak bakalım ;D

2012-03-17115247.jpg

2012-03-17115216.jpg

2012-03-17115152.jpg

2012-03-17115130.jpg

2012-03-17115116.jpg

2012-03-17115104.jpg

2012-03-17115053.jpg

2012-03-17115037.jpg

2012-03-17115013.jpg

2012-03-17115005.jpg

2012-03-17114943.jpg

2012-03-17114930.jpg

2012-03-17114913.jpg

2012-03-17114901.jpg

2012-03-17114847.jpg

2012-03-17114836.jpg

2012-03-17114824.jpg

kardes, senin yaylarin olu be kardes !! yaptigin yay;ardan lift ancak gecti standart yeni yay yuksekligini.

birde unutma ki senin g 230 olarak dogduysa on yaylari fabrika verilerine gore hafif motor icin uretilmis. V8 iki tane 230 agirliginda !!!! :eek:

bence yaylari yenileyin. hatta dogrudan orc'den aliniz. ;)

benim siyah 500GE'nin resimlerini gordunuzmu ? gayet iyi durur arac, ve surtme yok denecek kadar azdi....

DEMİRAL' Alıntı:

Hüseyin abi yaylar geldi taktın kullandın mı? Yoksa adını mı duydun. Gaziantep'de de var yaycılar ama yapamayız diyorlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR